Сполучливи имитации на маркови парфюми - 49

• 71 437
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
Вчера ходих до Заг ....
....Sicily Mancera....Tam Dao - Diptyque.....Kyoto - Diptyque.....Oud minerale....Envy me -Gucci...Fan - Fendy....
Това всичкото в магазин на Заг Зодиак ли е ?!
Не в Заг само тествах Aventus i Moonlight in Heaven. И Libre тествах - за мен убийствена лавандула. Другото е поръчки от Дивайн. Събраха ми се доста парфюми от там последния месец и нещо и не успях нито да ги разнося, нито да пиша за всичките. Повечето съм ги нагласила за Пролет/Лято и затова още отлежават в шкафа.

# 121
  • София
За Нарцисото-не познавам точно този в оригинал, имах Pure musc и много ми харесваше. Изглежда ми силен и траен, сестра ми надуши и на този, както и на Pure musc медицинска нотка в началото. Но, да видим де, дано е по-добре от бамбуто, с което не се спогодихме, не ми е траен хич, но и аз имах други очаквания там, вече ви разказвах.
Магазина е както го е описала bubanka ❤️

Последна редакция: сб, 18 фев 2023, 21:26 от roasted_pumpkin

# 122
Здравейте, искам да попитам дали Refan Vanilla & Rose е имитация на нещо марково и, ако да, на какво ? Благодаря.
Казват, че имитира Rôses Berberanza Lancôme.

# 123
Има ли хубава имитация на pure musec na NR?

# 124
  • Варна
Днес бях на лек пазар в Елитис и си пръснахбот това:
https://ambra.bg/index.php?route=product/product&product_id=11973
Цената беше нещо около 26-27лв за 100мл.
На външен вид напомня PDM Kalan. Ароматът веднага ме насочи към по-свежа и с леки портокалови нотки BR540. В горепосочения сайт е абсолютно грешна пирамидата, няма нищо общо с Versace Dylan Blue. Намерих го в този румънски официален сайт:
https://www.emper.ro/cumpara/parfum-emper-dylan-1096
И е точно Kalan.
След две измивания на ръцете и вече 2 часа след нанасяне, още се усеща доста отчетливо на кожата ми. Много ми харесва и ще е покупка при следващо посещение на магазина.
Имаха и имитацията на PDM Godolphin (Emper Royal Dolphin), който си мирише много близко до Tuscan Leather.
https://www.emper.ro/cumpara/parfum-emper-royal-dolphin-1097

# 125
Много ми харесаха тези джобни парфюмчетата Mustaff  доста са трайни
Сега търся друга имитация на  Dior – Sauvage само че по голяма опаковка

Последна редакция: пн, 20 фев 2023, 10:42 от Moonstone123

# 126
Този новият Заг ZAG 582 PX – ParaX на Парадокс на Прада ли е имитация?

# 127
  • Deutschland
Ако наистина спрат Роксан, много жалко. Страх ме е да им пиша на фб страницата, защото чичката там ми пише да ме кани на среща, пък аз имам съпруг 🤣.
Жалко, много жалко. За Адикта им, за Ябълката, за Манифесто и за други.

# 128
  • обл. Шумен
Фрау С  🤣🤣🤣 Умрах да се хиля...Може и някой друг парфюм да ти подари, само кажи "Да" 🤣🤣🤣

# 129
  • Сливен
Този новият Заг ZAG 582 PX – ParaX на Парадокс на Прада ли е имитация?
да

# 130
Фрау ,това много ме разсмя:grinning:
Ще опитаме да разберем за Роксан и ще споделим .
В Фейсбук Роксан България не е имало публикации от 2018.
Незнам но нека някой по запознат да каже

Последна редакция: пн, 20 фев 2023, 13:33 от Please

# 131
Здравейте, ароматите на Jenny Glow, сполучливи ли са?
Конкретно тези заглеждам.

Извинявам се, ако сте ги коментирали, но съм с две малки деца и не съм следила темата досега, та ще съм ви благодарна, ако помогнете в избора Hug

# 132
  • Burgas, Bulgaria
Скрит текст:
Ако наистина спрат Роксан, много жалко. Страх ме е да им пиша на фб страницата, защото чичката там ми пише да ме кани на среща, пък аз имам съпруг 🤣.
Фрау С, разсмях се от сърце, виж го ти, чичката, съчетава полезното с приятното. Sweat SmileSweat SmileFlowers Hibiscus

# 133
Здравейте! Търся сполучлива имитация на Lancôme - La nuit tresor A La folie?

# 134
  • Варна
Ей, пълно с кукумицини по тоя свят. Сигурно ти се е презентирал като успешен бизнесмен, как всички го знаят (в неговото село, даже и кметския наместник), и как яко бръмчи и върти бизнеса, как всеки ден обръща доларите в марки.
Онзи EMPER DYLAN, който ви презентирах вчера, се оказа голям звяр. Дори след щателно къпане(все пак беше неделя хахаха), още се открояваше на китката ми.
Ето и едно яко клипче от сайта им:
https://www.emperperfumes.com/about-us/
Голяма реклама им направих, но подуших една имитация на BR540 и също на PDM Godolphin и много ме впечатлиха като аромати. Сигурно имат и несполучливи, не съм се занимавал още щателно да ги проверявам.

Общи условия

Активация на акаунт