Сполучливи имитации на маркови парфюми - 49

• 71 833
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
Marry Me Lanvin

# 376
Някаква Диорама набарах на Заг, супер непонятен аромат за мен, но просто уникален!Супер впечатлена!

# 377
  • Deutschland
Ванила Диорама. Още ме е яд, че не си купих поне 50 мл. Лятото ще поправя грешката.

# 378
С риск да стана досада Stuck Out Tongue Winking Eye за мен Белуга е класа ,аз усещам велур и ванилията , и нещо скъпо ,но не мога да определя какво. Пазя си го и очаквам ново зареждане от Гиза та пак да си взема.

# 379
# 380
Привет, успешна седмица 🌷
И аз имам нова придобивка от Дивайн - Honeysuckle & Davana на Jo Malone.
Невероятно опияняващ и силен парфюм с орлови нокти в който усещам и леко медена нотка. Много женствен и елегантен аромат. Доволна съм този път от покупката си от Дивайн.

# 381
  • София
Намерих си едно бижу - молекула 1 + ирис на Гиза. Много рядко парфюм ми пасва на 100%, сещам се само за три, но този влиза в графата "любими" Blue Heart

# 382
  • Варна
Намерих си едно бижу - молекула 1 + ирис на Гиза. Много рядко парфюм ми пасва на 100%, сещам се само за три, но този влиза в графата "любими" Blue Heart
Потвърждавам за него, страхотен е.
Взехме го за приятелката ми. Много е сходен с Prada L'homme. Просто за разнообразие го тествахме в магазина на Гиза и останахме очаровани, изобщо дори не беше в списъка ни за проба и покупка.

# 383
А какъв е аромата, сапунен ли е?

# 384
  • София
Някаква Диорама набарах на Заг, супер непонятен аромат за мен, но просто уникален!Супер впечатлена!
Присъединявам се към мнението Ви. Наистина уникален. Но с толкова много ванилия на моята кожа, някак си въобще не го виждам на мъж, а го водят унисекс. А и изключително траен. Онзи ден го разносих...с 2 пръскания си го усещах цял ден. Пекрасен.

# 385
Оо, и за мен е абсурдно да се носи от мъж този парфюм .. 🙄

# 386
Пробвах поръчка от martinez но нещо не се получи, така и не пратиха нищо
Ще търся Wood Sage and Sea salt другаде явно, или като Jenny Glow е с отстъпка в нотино

# 387
Вземете си го от Нотино , няма да съжалявате.

# 388
  • София
Някой с повече опит от мен, дали се сеща за аналог с магнолия и сандалово дърво основно? Без рози и преобладаващи цитруси, особено лимон. Нещо по - изчистено?

# 389
Някой с повече опит от мен, дали се сеща за аналог с магнолия и сандалово дърво основно? Без рози и преобладаващи цитруси, особено лимон. Нещо по - изчистено?
[/quote
Avon Rare pearls

Общи условия

Активация на акаунт