Млад баща

• 6 892
  • 82
  •   1
Отговори
# 15
Честито  bouquet  bouquet  bouquet
Леко бременеене и питай за всичко, което те интересува.Ще се радваме и бъдещата майка да се включи.Весела Коледа и бъдете щастливи! Peace

# 16
  • София
Е, ти си очевидно един осъзнат татко.  Grinning
Възрастта няма значение, а как чувстваш нещата.
Нашият татко например е на 25, а толкова иска бебе ...  Sunglasses Така че...
... Честито!   Grinning

# 17
`Честито и от мен!!! И весела Коледа!!! Няма нищо по-хубаво от това да станеш родител!!! Няма значение на колко години си. А ти, ако съдя по постинга ти, вече си готов да станеш баща. Желая ви много щастие, обич и от все сърце всичко най-хубаво за вас тримата (а може и четирима да сте, кой знае Simple Smile )

# 18
Нямя нищо притеснително в това да станеш баща на 22г. само можете да бъдете щастливи какво по хубаво от едно бебче Simple Smile Много здраве и късмет!

# 19
Честито! Прекрасно е че имате подкрепата на всички, радвайте се и изживейте всеки миг, неповторимо е!

# 20
Мойте поздравления !!! Не бях чувала такива думи от млад мъж отдавна !!! Grinning  Честито за бебчето ! Пожелавам ви прекрасен съвместен живот !!! Бравоооооооо  Hug

# 21
Няма идеална възръст, за да станеш родител. Някои хора цял живот не узряват за това. Пожелавм ви много щастие с бебчето! Тук във форума ще намерите много и изключително полезна информация за отглеждане на детето. Успех!  bouquet

# 22
  • някъде
Честито!   bouquetУспех и много любов! Hug Както вече са казали- няма идеална възраст да станеш родител! Peace

# 23
Честито и лека бременност желая на половинката ти! Младите родители са по-готини и добре дошъл в клуба! Hug

# 24
Поздравления и от мен! Пожелавам ви едно здраво бебе най-накраяSimple Smile.
Бъдещата майка може да се запише в Отчетните теми, ако й е интересно. Там ще се запознае с бъдещи майки, с нейните радости и трепети Peace.

# 25
аз сам на 24 а мъжът ми е на 22 и вече е баща от 2 мес.женени сме от половин година и сме много щастливи тъй че няма нищо лошо или чудно просто ти казвам честито!

# 26
Честито!
Годините са без значение щом се обичате и ще ставате трима!

# 27
  • София
Честито Simple Smile
Няма проблем, така както го описваш...

# 28
Не си млад - щом можеш да направиш бебе ще намериш начин и да го отгледаш и него и жената  Wink. Дядо ни на 17 се е оженил за 19 годишна мома. Никакви проблеми  Peace.

# 29
Ами изглеждаш доста сигурен....желая късмет и много щастие!

Общи условия

Активация на акаунт