Бързи здравословни въпроси и отговори – 39

• 39 644
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
В четвъртък ми сложи лекарство, досега беше спокойно, снощи малко се обади. Долен зъб, а петното и леко вдлъбнатото ми е на същата буза горе.

# 451
Ясно. Значи най-вероятно е от лечението. Ще отшуми.

# 452
Здравейте! От 10на дни обед и вечер ям салата от червено цвекло, морков и магданоз, пия и сорбифер по 2 хапчета. Дали от това урината ми се оцвети в един такъв никакъв цвят като розово и лилаво и червено. Т. хартия е чиста, няма оцветяване по нея.

Да,от цвеклото е. Внимавай по време на цикъл,предизвиква много обилно кръвотечение! Имах такава случка,изкарах си всичкия акъл😄! Пих сок от цвекло и на сутринта се събудих във локва кръв и се чудих на къде да хвана и кой лекар да търся. Така че,спри го два,три дена преди да ти дойде,защото разрежда кръвта!

# 453
Добро утро на всички , сина ми на 3.3г се събуди с този обрив на кръста , прилича ми на ухапано от нещо , чеше го явно го сърби , на вас на какво ви прилича , утре сме на педиатър но все пак да попитам

# 454
Здравейте! От 10на дни обед и вечер ям салата от червено цвекло, морков и магданоз, пия и сорбифер по 2 хапчета. Дали от това урината ми се оцвети в един такъв никакъв цвят като розово и лилаво и червено. Т. хартия е чиста, няма оцветяване по нея.

Да,от цвеклото е. Внимавай по време на цикъл,предизвиква много обилно кръвотечение! Имах такава случка,изкарах си всичкия акъл😄! Пих сок от цвекло и на сутринта се събудих във локва кръв и се чудих на къде да хвана и кой лекар да търся. Така че,спри го два,три дена преди да ти дойде,защото разрежда кръвта!
Ха, направо ме убихте. 😁 Това не го знаех. МЦ и без това е толкова обилен, та благодаря за предложението.

# 455
  • софия
Добро утро на всички , сина ми на 3.3г се събуди с този обрив на кръста , прилича ми на ухапано от нещо , чеше го явно го сърби , на вас на какво ви прилича , утре сме на педиатър но все пак да попитам
Скрит текст:
На полазен от буболечка. Ако не го чеше, вероятно утре ще е отшумяло.

# 456
  • Пловдив
Някой да знае нещо за бактерията Acinetobacter spp.? Другата изолирана и тя в гърлен секрет е Candida albicans.

# 457
Мистик, ето за първата.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5910652/
Дават я като вътреболнична, много устойчива на АБ.
Другото е гъбички.

Къде правихте изследването?
Ако е в Рамус, не бих се доверила.

# 458
  • Пловдив
Мистик, ето за първата.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5910652/
Дават я като вътреболнична, много устойчива на АБ.
Другото е гъбички.

Къде правихте изследването?
Ако е в Рамус, не бих се доверила.
в Бодимед е правено...затова съм притеснена, а и незнам към кой читав лекар да се обърна.

# 459
Питай д-р Божилов.

# 460
  • Пловдив
той отричаше по начало изследване на гърлен секрет...каза, че лаболаториите са кампроментирани и не може да им се вярва.

# 461
Що за глупост?
А без изследване на гърлен секрет как точно ще се установи дали е бактериална или гъбична инфекция, каква е и с какви лекарства може да се излекува??
Аз лично по масовите лаборатории не пускам микробиологични изследвания, от повече от 10 г. си ползвам болничната лаборатория на 4 МБАЛ, познавам лично вече микробиоложката и имам доверие на резултатите.
Тъй че не всяка лаборатория е компроментирана.

# 462
Може ли някой да разчете лекарството?

# 463
# 464
Някои лаборатории наистина са компрометирани.
Аз ползвам такива в ДКЦ, или на Зинвест.
Рамус ми откриха една смъртоносна бактерия в урината, добре, че не им повярва и урологът.

Общи условия

Активация на акаунт