С какво ви дразнят снахите?

• 31 695
  • 516
  •   4
Отговори
# 510
Е, как не знаеш, какво не ти харесва. Взела си и безценното, пък то заслужава много повече от теб.
Както казва една моя позната, ти го гледаш от парче месо, пък то вземе че се ожени. Много ми е любима таз реплика и много ме забавлява.

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 16:30 от alia7

# 511
Да, ценна реплика.И аз така смятам за моя син, от парче месо, пък коя ще го тормози?! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 512
  • Countryside
Е, добре де, а сам ли да седи безценния? Много са ми странни такива разсъждения, ми да не го е раждала и гледала, той щото много е гледан де, ама хайде. Като оня виц, ти се радвай, че сина ни не доведе за снаха Ханс Joy

# 513
Как сам? Мама не е ли достатъчна? 😄

И аз един ден ще съм свекърва, да пази Бог! 😁

# 514
  • Countryside
А аз се глася за свекърва и тъща, най-доброто от двата свята Joy

# 515
  • София
От никого няма да се оплаквам. Зетя ми е златен.

# 516
  • Пловдив
Е аз какво по - различно написах??? Не имотите се важни , отношененията са разковничето. Само дето не си представям , че ще съм с човек, който няма да е до мен в момент, когато родителите ми са в нужда .
   Стига с тоя тормоз, с пръчки ли ви бият?
  Ако сте независими, уверени в себе си и партнъорите , как ще ви тормозят? Ако не са свекърите, ще са колеги , шефове и т.н.  Да уточня, не смятам , че свекървите са безгрешни, бели и добри. Но на снахите се случват нещата, които самите те позволяват да се случат.
Добре, искам да ти задам хипотетичен въпрос. Какво би направила, ако сте две семейства, примерно мъжа ти има брат, и на едното семейство е дадена къща, имоти, на другото нищо? Обективна причина - "той брат ти не се справя, а ти се оправяш сам", ама брата не е инвалид, нито има някакво сериозно заболяване, просто толкова си може и/или го мързи. Дали пак би помагала в нужда, защото аз не. И не е въпрос само за имотите, а на отнощението, което показват.

Общи условия

Активация на акаунт