12.клас - големите вълнения

• 72 602
  • 915
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Честито, Белинда!
Да му върви по вода на детето!

# 226
  • София
Честито, Белинда! Много се радвам за вас! Пожелавам успех и на всички останали! По първо желание все да записват!
А някой да чака или да е приет в Амстердам? В bg-mamma се намерихме с някои майки, но главно от темата за NL, наборчета по-рядко се срещат за Амстердам. Все техничарски ориентирани сте тук 😄.

# 227
Честито, Белинда.Хубава специалност е това. Много успехи да има!

# 228
  • София
Благодаря, момичета, да ви се връща Hug
Перуанка, на мой колега и приятел момиченцето чака на 15.04. резултатите за Амстердам, хуманитарна специалност. тия дни й беше изпита. Стиснали сме палци!

# 229
  • София
Белиндич, поздравления за набора!
И “зетят” вчера каза, че изпитът за Айндховен е бил по-лесен от този за Делфт.
Виртуално ви черпя, че днес ставам по-голяма. Много ми е емоционално заради предстоящата евентуална раздяла, но правейки си равносметката, отчитам, че най-голямото ми постижение в тоз живот са трите ми прекрасни деца! Често си мисля, че май не съм се провалила съвсем като майка и благодаря на съдбата, че ме срещна с точната за мен половинка - мъжът, когото днес май обичам повече, отколкото в деня на сватбата ни! (съжалявам за лиричното отклонение) Наздраве!

Последна редакция: нд, 12 мар 2023, 17:45 от bibi

# 230
  • София
ЧРД, Биби! Растем, но не стареем, както се казва. Wink

# 231
Честит празник! Като катедрали сме Stuck Out Tongue Winking Eye

# 232
  • София
Честито, Биби! Да си здрава и много, много щастлива Heart Eyes

# 233
  • София
Биби, да си жива и здрава! 💐
А щом отчиташ като най-голямо постижение децата, значи съвсем не си се провалила като майка! ❤

# 234
Ех, че хубаво!!!!
Белинда, да не съм те чула повече да мрънкаш !!!Поздравления за момчето,опасен е!
   Биби, здраве,любов,усмивки,щастие от всичко по много ти желая! И друг път съм казвала тук, че са ни добри децата.Относно либето, аз все още съм влюбена в ММ, има пеперуди и го обичам все по-осъзнато.Което никак не пречи да ме дразни яко понякога.

# 235
  • Б
Честито на всички които имат повод !! Тортата е много красива. Предполагам и много вкусна! Стискам палци на всички, които искат да станат студенти. Щерката твърдо е решила в България. А знаете ли УАСГ ще имат ли пробни изпити?

# 236
Да се запиша и аз в темата с въпрос: Резултатите от предварителните изпити играят ли роля при кандидатстването или са само за проверка на нивото? Конкретно се интересувам за УНСС и ЛТУ.

# 237
  • София
Честито Белинда, браво на младежа, колкото беше скептична, толкова те опроверга, ха така! С тези игри ще съчетае  полезното с приятното в работата, какво по хубаво!
Биби, честита да си, с най-голямото, и то по четири, богатство вкъщи! Все така радост да ти носят, тортата е страхотна, откъде е, или момичетата са я правили?
За УАСГ не откривам новини за тазгодишния прием, иначе миналата си е било с кандидатстудентски изпити и ДЗИ за някои. Хубави специалности има там, за който иска.
За УНСС полюбопитствах важат си предварителните изпити https://priem.unwe.bg/bg/pages/17716/%d0%b4%d0%b7%d0%b8-%d0%bc%d … %d1%82%d0%b8.html
Брей 60 лв., във ФМИ по скромно, вчера преведе 30 лв.
Момичета с кандидат холандци и то тези фиксусите дето ще им е ясно след 15.04., то много трудно с квартирите било, знаех, че е проблем, ама като чета в холандската тема, направо невъзможно Open Mouth Белинда почвай бързо да търсиш!

Последна редакция: пн, 13 мар 2023, 00:26 от bora

# 238
  • София
Belinda, честито на младежа! Нека да бъде най-добър в професията, която е избрал и винаги с лекота и спокойствие да постига целите си (както до сега)! Ти вече дишай спокойно!
Bibi, ЧРД! Все такава любов и хармония да цари в семейството ти!💐
Относно костюмите - и аз съм предубедена към стеснените крачолчета. А колко смешно стоят на по-окръглените младежи.😬
Наборът не иска тесен и къс панталон (на едно мнение сме тук).  Наш приятел ни препоръча Drago&Rado. Още не сме отишли да проверим. Не знам защо, но Андрюс не са моите. Мисля, че и кецове с костюм няма да съчетава…Абе скоро ще ми стане напеченко. Изобщо не сме подготвени за бал.

Последна редакция: пн, 13 мар 2023, 08:31 от Skiorche

# 239
  • В светлината на слънцето
белинде, честитооооо! Страхотна специалност! И стискам палци бързо да намерите квартира! Heart
Биби, честита да си! И все така позитивна бъди! Hug

Общи условия

Активация на акаунт