12.клас - големите вълнения

• 72 607
  • 915
  •   1
Отговори
# 240
Белинда, честит ти студент! Много, много се радвам, че е приет точно каквото иска.
Биби, честит рожден ден! Много здраве и все такава любов и хармония в семейството!!!
Моят вчера ми заяви, че ще върви да работи на морето лятото. Ми да върви, да поизкара някой лев, че ми идва нанагорно. Тези дни трябва да подадем онлайн за предварителните изпити. В ТУ са х50лв. На 25ти първия. Уж решавал от сборника, който са им препоръчали, иначе курсовете приключиха.

# 241
  • София
Белинда, честито! Да му е успешно и ползотворно следването!
Биби, ЧРД! Да е интересна, емоционална и щастлива лична година!
На набора онзи ден му върнали един набор картони и медицински бележки, дето е носил през годините, вика - отървават се вече от нас. Обратното броене започна, да е успешен стартът на всички!

Последна редакция: пн, 13 мар 2023, 13:53 от мандаринка

# 242
Предварителните в УНСС са си изпити.Можеш да се явиш на всички и след ДЗИ БЕЛ да избереш с коя оценка кандидатстваш. Естествено, с по-високата. Може да идеш и на един и ако смяташ ,че ти стига, да не ходиш на други.

# 243
Belinda, в Нидерландскат група пишат за свободна стая - в случай , че не си видяла

# 244
  • София
Belinda, в Нидерландскат група пишат за свободна стая - в случай , че не си видяла
Даже съм я заплюла тази стая още като писа жената преди месец-два, че ще се освобождава Laughing

# 245
Стискам палци

# 246
bibi , честит рожден ден! Бъди жива, здрава и обичана!
Belinda, браво на набора! Много успехи и последваща удовлетворяваща реализация!

# 247
Момичета, моята щерка много се вълнува вече и от присъствените изпити в БГ. до сега всичко ни беше онлайн, друго си е да отидеш на живо. В тази връзка, знаете ли в технически, дали дават да си вземеш справочник по математика и на кое издателство пшозволяват. Знам, че за СУ си издават те справочника, но за Техническия не съм много наясно, как стоят нещата.

# 248
Предложение на МОН за датите за ДЗИ по желание

# 249
Момичета, влизам да си похваля гарджето, излезли са резултатите от DSDII - C1 на слушане и четене, В2 на писане. Много се радвам, че успя.

# 250
# 251
Браво! Браво! Браво!
  Завиждам, но много благородно! Знам за какъв труд иде реч. И още повече ме е яд на моя.

# 252
Момичета, влизам да си похваля гарджето, излезли са резултатите от DSDII - C1 на слушане и четене, В2 на писане. Много се радвам, че успя.
Браво на детето,всички резултати ли са излезли къде могат да се проверят?

# 253
  • София
Браво на детето,всички резултати ли са излезли къде могат да се проверят?
В училище ще им ги кажат .

# 254
  • София/Благоевград
Момичета, моята щерка много се вълнува вече и от присъствените изпити в БГ. до сега всичко ни беше онлайн, друго си е да отидеш на живо. В тази връзка, знаете ли в технически, дали дават да си вземеш справочник по математика и на кое издателство пшозволяват. Знам, че за СУ си издават те справочника, но за Техническия не съм много наясно, как стоят нещата.
Това намерих в правилника:
При провеждането на изпита се допуска използването на химикалка (пишеща синьо), черен молив, гума, пергел и триъгълник. Не се разрешава използване на калкулатор и техника за мобилна връзка. На теста по математика се разрешава използването на Справочници по математика и Четиризначни математически таблици и формули за IX – XI клас.
https://priem.tu-sofia.bg/university/189

Общи условия

Активация на акаунт