12.клас - големите вълнения

• 72 594
  • 915
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Sanaka, на 15 април излизат резултатите: приет или не

Лелее, голямо чакане! Успех на децата!

# 121
  • София
Здравейте, какво споделят децата за изпита на Делфт за CS. Инфото от близки и по-далечни деца от СМГ е, че е бил тегав. На едната щерка й предстоят следващата седмица пак за Делфт, но за Aerospace engineering. Учи яко през последния месец.
Pisa, младежът ми харесва определено. Един познат се опита да прокара същия аутфит за сина си, но жена му го отряза с репликата: Това е бал, а не погребение ! Аз не споделям нейното мнение.

# 122
  • София
Санака, за всички нумерос  фиксус специалности, във всички холандски унита, резултатите ще излязат на 15 април.
Биби, младежът каза, че изпитът е бил тегав, но е доволен от себе си. Но не защото е решил всичко, а защото е дал всичко от себе си. 😆 Понякога му се ядосвам, но друг път много харесвам начинът по който гледа на живота. 😜

# 123
  • София
Санака, за всички нумерос  фиксус специалности, във всички холандски унита, резултатите ще излязат на 15 април.
Биби, младежът каза, че изпитът е бил тегав, но е доволен от себе си. Но не защото е решил всичко, а защото е дал всичко от себе си. 😆 Понякога му се ядосвам, но друг път много харесвам начинът по който гледа на живота. 😜
Aз мисля, че това е важното.

# 124
Ей че са ни добри и умни и хубави децата!
  Слънце, от любовния опит на набора , май е много важно гаЖето да се внедри в компанията. Май компанията ще да е по-лична, особено ако са приятелства от години. Едната наша бивша не се внедри, разкъсваше ми се детенцето а при нея, а при приятели. Честито ви гаЖе!
   Писе, моето мнение е ,че не е нужно вие да ходите, не е сватба.Освен ако не сте си по принцип близки със семейството. Но в Ловеч бих отишла, голяма работа ,че ще е на бегом.Аз си следя сайта на гимназията,маршрута име  един и същ от сто години.Нареждате се пред Бароковите къщи и те минават от там. Бих взела някакво подаръче за девойката, ако е завършваща , малко .
     Нашата евентуална дама е по-малка с една година.
  Успех на децата на изпитите!

# 125
  • София
Наборката ще е дама на бала на приятел от ААУ в деня преди нейния бал. Сега и за там рокля трябвало да купуваме, ама й казах да е ниско бюджетна този път. И да внимава да не се сдобие с махмурлук за нейния бал. Smirk Програмата в деня на бала ще е сложна - първо с кавалера й ще са на нашето събиране, после ще отидат на неговото семейно събиране, оттам до Александър Невски и после в ресторанта. На токове и с влачеща се по земята рокля. Joy

Последна редакция: вт, 28 фев 2023, 18:57 от sanaka

# 126
Санчо , точно пък твоята щерка няма какво да я бутне! Та едни токчета .

# 127
Какво всъщност означава дама/кавалер? Какви функции имат? Те присъстват ли на самия бал или просто минават отнякъде? Ако няма такова минаване като на дефиле, тогава каква е ролята? Питам, защото класът на сина ми е мъжки. Той гадже няма, за една година едва ли ще намери, много е инфантилен и далече от подобни мисли.
А иначе, няма сестра, нито братовчедка, нито племеница.

# 128
  • София
Присъства на бала, разбира се - кавалерът взима дамата, заедно отиват на бала, заедно влизат... По принцип трябва да е от същия випуск на същото училище, за да присъства, но някои правят т.нар. "отворен бал", което позволява да си поканиш "външна" дама/кавалер. Така е в случая на приятеля на дъщеря ми, чиято дама ще бъде тя. Нейният кавалер е момче от съседен клас в училището.

# 129
  • Sofiа
Аз понеже съм в отпуск тази седмица и вчера импровизирано реших да предложа на набора да го водя да му купим тоалет за бала, но бях отрязана с "Утре ми е крайния срок за дипломната работа, не мога сега". Иначе остана "отворен" за идеята да го направим по-късно през седмицата Thinking
С изненада установих, че ще ходи с дама на бала! Ще си взима гаЖето, което е от друго училище.
Аз отдавна съм се подготвила психически, че костюм едва ли ще облече. Целя се поне дънки със риза и сако да постигна. А гаЖето хич не мога да го мисля дали ще му ходи.
Моят иначе има амбициозния план след първият пробен изпит в ТУ да е покрил програма максумум и през април да е приключил с акцията по кандидатстване Grinning

# 130
  • тук-там
Санака, аз що бях останала с впечатлението, че нейното гадже е студент по медицина. А сега говориш за други двама кавалера. Ама може и аз да не съм наясно. Явно кавалер на бала не значи непременно гадже. Аз нямам опит и от моето време, защото бях в женски клас и 25 момичета от 30 бяхме без кавалери Simple Smile

# 131
  • София
Нее, близки приятели са й и двамата кавалери, не са гаджета. А студента по медицина го зарязахме отдавна. Joy В момента е свободна, учи здраво и не й се занимава.

# 132
  • тук-там
Санака, уби ме! Важно е крилете си да не реже, гаджетата може Wink

# 133
Хм, в класа на сина ми има 4 момичета, в останалите от випуска е подобно. И ако всички момчета, а и момичета водят различни по възраст и интереси придружители, малко ми се обезсмисля идеята за раздяла с училище и съученици.
Току виж, пропуснал бала заради това, но бял кахър, това да е.
Все пак, благодаря, да съм подготвена, че да няма "инфекции" в очакването. Те вече имат заведение, само за дата не зная.

# 134
  • София
Май в повечето училища не е възможно воденето на външни придружители.

Общи условия

Активация на акаунт