12.клас - големите вълнения

• 72 595
  • 915
  •   1
Отговори
# 195
Слънчева и ние в събота сме на изпит в Айндховен.  Да минава и да почваме университетите в БГ, че и тук ще има емоции и изпити

# 196
  • тук-там
А защо и уни в Бг?

# 197
Значи, събота всички със стиснати палци Simple Smile. И ние сме на изпит за Айндховен.

# 198
Как без БГ университети. Всички ходят на някакви предварителни и тя иска да се разхожда. А и Софийски и е едно от първите желания, след Америка и Холандия. А на мен ми е съвсем първото желание, защото ще ми е най- близо детето.

# 199
Ама вие направо правете една бгмама колония  в Нидерландия!
  Успех на всички деца,да сбъднат желанието си!Стискам палци!

# 200
  • София
Mtz, защото не се знае докъде са го докарали на изпитите за нидерландските университети. 😂
Моето все още не знам дали ще ходи на изпит или ще разчита на матурата, но и той държи в ръка варианта ФМИ.
Е, ако на 15 април получи добри новини, може и да размисли...

# 201
  • тук-там
Да похваля щерката с везата книжка от раз! Доста се проточи, заради матури и тям подобни.
Моята няма нито резервна специалност, нито резервна държава за кандидатстване. Дано да не се налага да мислим за бек ъп план!

# 202
  • София

Да похваля щерката с везата книжка от раз! Доста се проточи, заради матури и тям подобни.
Моята няма нито резервна специалност, нито резервна държава за кандидатстване. Дано да не се налага да мислим за бек ъп план!
Честито Simple Smile Леко и безаварийно каране!
Скрит текст:
Няма да й се налага да мисли за резервен план, споко Wink Ако не беше доста къса ваканцията на 12 клас, щях да ти предложа да се метне с нас към немско от 6-7 април нататък, щеше да види лично, докато обикаляме, цели 3 медицински факултета (2 с моделщудиенганг и един с регел) още преди да си приоритизира желанията в hochschulstart през юли.

Успех на всички холандчета на индивидуални и групови изпити!

# 203
  • София
Mtz, честито шофьорче! Да си кара колата безаварийно и с кеф!
На всички наборчета, които ще държат изпити скоро, стискам палци и желая много успех!

# 204
  • В светлината на слънцето
Успех и от мен на всички, на които им предстоят изпити! Heart
mtz, честита ти шофьорка! Hug

Да си призная тайно, че и на мен ми минават едни мисли за учене на дърти години. Но в коренно различна посока - нещо софтуерно в Софтуни.

# 205
  • София
Успех на вчера, днес и утре явилите се и явяващите се, наборът е на 9 и после 11 събота, всички да се справят, заедно и взаимно ще стискаме палци за тях. Както и за тези на 18 и когато предстои!Дето вика и Елица, да минава, и то ако може успешно за всички тая холандска сага и да почват да си се готвят сериозно за родното, дето накъде без него.
Честита мтц шофьорка, дълго, леко и безаварийно да й е ползването на книжката!
Честит 8 ми март, момичета! Вино, подаръци и цветя в изобилие!

Между другото, хвърлих око на най-ранното родно - ТУ, те се поправили - само присъствен изпит и още на 25.03., значи са се отказали от онлайн изпита и правилно!  https://priem.tu-sofia.bg/kcfinder-master/upload/priem/files/syo … tenie_2023_v2.pdf

Последна редакция: ср, 08 мар 2023, 01:43 от bora

# 206
  • София
Мили момичета, бъдете здрави, щастливи, обичани и обичащи! #girlspower

Моята мома вчера направи изпитите за Делфт АИ. Сравнително доволна е, но каза, че е имало ужасно много сметки за изключително малко време, та не е могла да провери повторно. Чакаме 15.04. Оказа се , че при АИ няма групова задача, което май ме успокоява малко.
Изпитът й за Айндховен (mechanical engineering) е на 18.03.

Успех на новоизлюпения шофьор - лека и безаварийна! Имате стиснати палци от мен за всички деца, на които им предстоят изпити! Чакаме добри новини на 15.04 и може би ще е полезно всеки, който иска, да сподели къде е прието детето му и да праснем един списък на стр.1, защото може да се окаже, че е по-лесно да търсим квартира за двама. Simple Smile
Дано всеки да си намери неговото място !
И аз си мислех след едно висше и 4 магистратури на млади години, че е добре да разбъркам сивото заедно с децата, но глобализацията удари и нашата фирма. Изведнъж се озовах с тройно по-голям отдел и жестоки проблеми в новата държава, та ми се изпари бързо меракът. По една седмица месечно съм командировка в друга държава (в момента -тоже) + 3-те деца и едното от свекървата (то много помага, де Blue Heart), реших, че не е моментът.

# 207
Bibi, и моят син е на 18.03 с mechanical engineering.

# 208
Успех на "холандчетата" ни и чакаме новини за прием!
  MTZ  , ей тъй от раз да ѝ се получава всичко на щерката! Безаварийно шофиране!
  Наборът се облече за бала. И си купи дрон.

# 209
Мина изпита в Айндховен. Наборката е доволна, по- лесен е бил отколкото в Делфт. Времето за всички задачи и е стигнало. Само логиката е объркала тук -там.

Общи условия

Активация на акаунт