12.клас - големите вълнения

• 72 601
  • 915
  •   1
Отговори
# 210
И моята информация е същата. Сега малко почивка Simple Smile

# 211
  • София
Аналитичното мислене обаче носи най-много тежест - 40% . Системата го е изхвърлила по време на последната част, наложило се е пак да си изтегли приложението и да се логне. Времето му е стигнало, а след изпита им писа мейл, че е имал технически проблем. Много бързо получи отговор, че въпреки това изпитът му е валиден.
Въздъхна доволен, облече се, метна се на едно такси и с компанията отидоха в някакъв бар... 😂

# 212
Браво!Айде малко да почиват сега,заслужено!

# 213
  • В светлината на слънцето
Браво на всички деца! И стискам палци за най-удовлетворяващите резултати! Hug

# 214
  • София
Отбелязвам още един набор, отчитащ, че днешният изпит е по лесен от този за Делфт. Забелязах, че по принцип Айндховен си дават по простичко и ясно нещата, Делфт са някак по сложни, дори и при сравнение на процедурите за кандидадстване  и дадените пояснения. Все пак Айндховен е само на 60-70 г. университет, Делфт е на неколостотин Laughing  , по тежък някак и си е по напред в разните рейтинги на унита . Ама пилците ще броим напролет, на 15 април, пожелавам всички набори да се преброят успешно напред в класациите. Интересно ми е как стоим спрямо китайци, индийци, и спрямо другите от Европа.
Днес вече се обръщаме към родното, мило ФМИ Smile Съмнява ме на 2 април да викат наборите, че са толкоз лесни задачите!
Наборът се засилил да си търси работа, баш сега, преди матурите Hushed че и молби подава.
 Днес загледах  костюмите по витрините по Пиротска и Алабин, тесни панталони, шарени сака, лъскави, не ми харесва тая мода. Вие къде гледате?

# 215
Наборът си купи от един магазин в нашия град. Много любезен и убедителен господин му помогна в избора - черен панталон, сако цвят приглушено бордо/ просто по -убито/ и риза в черно и бордо. Той не иска костюм.
   Аз съм окей , каквото иска и в каквото се усеща добре. Категорично ми отказа да ходим по "марковите " магазини.

# 216
  • София

Днес загледах  костюмите по витрините по Пиротска и Алабин, тесни панталони, шарени сака, лъскави, не ми харесва тая мода. Вие къде гледате?
Същите са и моите впечатления. Много смешна мода, ама и нашите баби едно време тъй приказваха за нашата мода, затуй сега си мълча Close
Тихичко да се похваля с холандче Heart Имаме писмо от първото желание, потвърдил е, няма да се занимава повече с кандидатстване на други места - това беше мечтата! Той си предчувстваше още след интервюто, че са му харесали работата, ама аз докато не видя черно на бяло - не вярвах и все го ръчках да действа и за други места Satisfied

# 217
  • София
Браво на детето, Белинда! Честито! Ама кажи нещо повече, дееее. Къде, каква специалност?

# 218
Честито, Белинда!

# 219
  • София
Честито, Белинда! Браво на детето! Да му е на слука и успех!

# 220
  • София
Ама аз съм казвала беeee, забраванkи:kissing_heart:
Media design and game technologies иска да учи мойто чаве, игри да прави, щото явно малко време прекарва на компа, играейки, та сега вече и служебно!
Според неговите проучвания, топ уни-то с тази специалност било в Бреда, там го и приеха, направление Design and production.

# 221
  • София
Eми възрастен човек съм вече, забравям. Blush Да му е на слуки!

# 222
  • Sofiа
Честито, Белинда!
Да си го учи с удоволствие и много удовлетворение да му носи бъдещата професия!

# 223
Честито, белиндич! Да намерите лесно квартира и да не го мислите повече!

# 224
  • Варна
Ей, Белинда, прекрасна новина! Дано всички деца си намерят местата тази година!
И ние чакаме все още....

Общи условия

Активация на акаунт