12.клас - големите вълнения

• 72 622
  • 915
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Здравейте, може ли ако някой има информация да каже за настаняване в общежитие или квартира в Мюнхен, искат ли се препоръки от човек, живеещ в Германия?. Можете ли да дадете съвет как и къде да търсим настаняване. Набора е изпращал писма до общежития, но не му отговарят. Доколкото знаем, първо се живее на квартира докато излезе реда за общежитие.

# 271
  • Deutschland/HE
Калимби, има тема за университетите в Германия, там ще ти отговорят на въпросите, пишат и майки на деца, които учат в Мюнхен.

# 272
  • София
Калимби, има тема за университетите в Германия, там ще ти отговорят на въпросите, пишат и майки на деца, които учат в Мюнхен.
Да,  благодаря, реших и тук да попитам Simple Smile

# 273
  • София
Класът на набора днес са поканили класния на бала. Той е съвременен мъж на средна възраст, спортист и противно на всички стереотипи е доста възпитан, обран в поведението си и никак не обича показните неща. Децата помежду си са отхвърлили идеята да ходят в тях и да го канят като на сватба. Купили са кошница със шоколадови неща, торта, бутилка отлежало уиски и волейболна топка, на която всяко дете е написало послание към класния. Поканили са го в един от часовете в училище. Младежът ми се обади развълнуван, за да ми каже, че класния дори се е просълзил. ...ииии....наградил ги е с няколко часова игра на волейбол в училищния двор (той е треньор по волейбол).
Колко малко ни е нужно понякога, за да сме щастливи! Blush

# 274
На набора класът още не са поканили класната си.6ма не искат- 3 девойки и ония три лекета. ДРугите кво чакат , не знам.Наборът вика - няма сам да ходя да я каня.
  Резултатите от ДСД са дошли в училище , още миналата седмица.  ОБАЧЕ - директорката не сика да ги каже, докато не се съберат целия клас . И вместо днес в последните два маса, когато имат немски, да им ги съобщят официално, домъкнаха класа на представяне на УНСС в младежкия дом. Аз и наборът бяхме там, защото ,знаете, той кандидатства там, ама защо карат другите да ходят? Има деца,които са приети в чужбина , други ,за които УНСС изобщо не е опция. И защо не казват на децата резултатите, като има такива от класа, които не се явиха на изпита и не ги вълнува изобщо.
   Елитната ни езикова!

# 275
  • София
Много ме изненадахте с тези покани към класните. Мислех си, че са поканени по подразбиране Wink Но проявите на уважение са винаги приятни и незабравими.
П.П. Аз за разлика от вас бях на ски на Беклемето. Е, може би на пролетна разходка, но аз така или иначе не карам ски, та не страдах особено Simple Smile

# 276
  • Варна
И нашия клас още не са поканили класната, не успяват да решат как точно да го направят, а май и не има се занимава много.
И да си похваля момчето - в събота беше в Пловдив на нац. кръг на национално състезание по финансова грамотност и взе първо място. Миналата година успя да се класира на второ място.

# 277
  • София
Браво, бе! Ако наборката се яви на такова състезание, сигурна съм, че ще е с максимален брой точки в раздел "Харчене". Joy

# 278
Браво на момчето. Какви състезания имало? Все така да обира първите места.
Наборката се организираха да ходят на театър с класната. Тя им е госпжа по български. Бяха се уговорили с актьорите, след края на постановката да обявят официална покана за бала към класната. Много я бяха изненадали.

# 279
Забравил съм, но ние май не я каним, така каза младежа, а тя сама си знае. Мъжки клас, мъжка му работа!

# 280
Ееее , това с театъра е много готино. Преди доста години на един мой РД имаше постановка о сценарии на моя любим братовчед.Звъннах му да го питам дали ще дойде с трупата,каза не. Така исках да се видим.Обаче на края на постановката, след поклоните ,актьорите помолиха за тишина и казаха Честит Рожден ден ......! Леле, казвам ви ,няма такъв кеф, толкова ме трогна.Бяхме цялото семейство и моите хора взеха да ме прегръщат и децата Мамо,мамо , това е за теб.
   Савова, браво за успеха на набора!!!

# 281
  • Пловдив
Привет и от мен!
Класът на моята девойка ще канят класната този петък. Подарили са й билети за театър, за семейството й. Тя им води немския, много се разбират. Накрая на представлението целият клас ще се качи на сцената и ще я поканят. Надяват се така да я изненадат, защото в училище всички десет класа вече си поканиха класните и тя очаква може би това да се случи в училище. Няма да заподозре нищо предварително, защото децата няма да присъстват на театъра, тя няма да знае, че са там. После ще я заведат на ресторант. Хубави емоции ще има.
Честито на всички приети деца. И на всички, участвали в състезания и положителни резултати от изпити.

# 282
  • София
Дано класната не реши да скипне театъра. 🤣

# 283
Нашите още се мотаят.

# 284
  • Пловдив
Дано класната не реши да скипне театъра. 🤣
Sweat Smile

Няма, тя обича такива мероприятия. А и семейството знае за изненадата. Тя е такава душичка и заслужава обичта им.

Общи условия

Активация на акаунт