12.клас - големите вълнения

• 72 627
  • 915
  •   1
Отговори
# 285
Предполагам, без да съм напълно сигурна, че по-ефектите покани и изненади са от класове с преобладаващо дамско присъствие.
Младежите май, май не са толкова романтични. Или са, но по свой начин, без много показност.
Хареса ми идеята с кошницата и волейболната топка и ще я "открадна", да я споделя с моя син за догодина. Класният им е също треньор по волейбол.

# 286
  • Пловдив
Предполагам, без да съм напълно сигурна, че по-ефектите покани и изненади са от класове с преобладаващо дамско присъствие.

При нас 13 момичета и 13 момчета, езикова гимназия.

# 287
  • София
Ако знаете с какво идвам да ви се похваляяяя, ще припаднете! Наборът има С1 по немски! Чудо невиждано, чакам Витоша да изригне всеки момент Joy
Иначе друго за хвалба няма - за матурата не виждам да се учи, дрехи за бала нямаме, с квартирата сме до никъде. Една мила дама от холандската тема ми даде координатите на една брокерка, защото има инфо за предстоящо освобождаване на стая - тази жена е бетер Левски, няма откриване! Сто мейла написах, сто съобщения по уотсапа, даже по телефона й звънях - е, няма и няма! Все едно е умряла!  А така се бях ентусиазирала, че ще станат нещата без зорове...Уви!
Напук на всички ангажименти, с които сме до никъде, решихме пролетната ваканция да идем някъде на разходка семейно, че не се знае птичето като излети после дали ще иска и дали ще има време да митка с мама и тати по света. И така, всичката Мара втасала Joy

# 288
  • София
Браво на младежа, Belinda! Златно ти е момчето, а ти все го подценяваш! 😉Голям успех си е това!
Стискам палци да намерите и квартира скоро!
И ние нямаме костюм и обувки:(, нито организация за празненство.
Накрая ще отиде на бала по грейка и скиорско яке, че това са му любимите одежди😂. В понеделник има РД. Сега ме е строил да измисля как и къде да го отпразнува с още 15 души. Оххх…

# 289
Честито Белинда. Браво на момчето ти! А за бала споко. И ние сме до никъде. Ще го мислим като наближи.

# 290
  • Варна
Белинда, браво на набора! Само дето се оплакваш от него, момчето си гони нещата.
Аз да се оплача, че днес следобед получихме писмо от Холандия и му искат изпит по математика, като резулатата трябва да изпрати до края на този месец, а проверката на изпита е 5 раб. дни, т.е. трябва да се яви след 1 ден, защото трябва и 24 часа предварително да заяви явяването. Направо думи нямам. Утре ще се обажда в унито да пита, какво става ако не успее навреме да изпрати резултата…

# 291
Savova, какъв е този изпит. Омад или е някакъв друг?

# 292
Белинда, поздравления за резултата!!! Ама аз вече съм попарена с нашия. Като една амбициозна майка, ровеща в Jobs, намирих перфектната работа с немски език - дистанционна, праващо работна време, абе мечта. Пращам я на хубостника с   DSD2, той ми връща - Ма мамоо, аз не знам немски Dizzy Face Даже не знам как да реагирам. Стискам палци за събота, първия изпит в ТУ. Ама взех да се замислям, че ние друг вариант не сме мислили.

# 293
  • Варна
Savova, какъв е този изпит. Омад или е някакъв друг?

OMPT-B му искат.

# 294
  • София
Савова, пожелавам ти да се справите с казуса с изпита и наборът да бъде приет окончателно!
Аз се опитвам да не размишлявам много до 15.04. на холандска тематика, че да не се окаже напразно обмисляне на квартирни въпроси и подобни. Но явно заветната дата е част от подреждането на пъзела на КСК и посоката, в която ще се насочат следващите усилия.
Успех на 25 в ТУ на тези, които ще се пробват, Вие ще сте първите птички на приема тук, всъщност май в УНСС бяха първите!?
Класът на сина ми също поканиха класния на театрална постановка в столичен театър, на сцената, поканата в стихове за учителя любим беше произнесена от актьор, театърът е по Шекспир и стихът беше в този стил. Първо той излезе на сцената, извикан от актьорите, видно от клипчето, което пуснаха после, изчетоха му стиха покана с апломб, той развълнуван прие поканата, каза ДА и после всички вкупом от класа с актьорите и класния изпълниха сцената под аплодисментите на публиката в салона. Много мило беше, признавам, идеята е на девойки от класа, едната от които има близък актьор. Хубаво им се получи. Та явно театралните покани са модерни сега, което ме радва.
За костюмен шопинг още не сме се пробвали. Но успях да резервирам някакво място за почерпка, с условие, че има още една абитуриентска успоредно, ще ни съберат.

Последна редакция: чт, 23 мар 2023, 01:37 от bora

# 295
Това с каненето на учители е много интересно и развива креативността на децата. Понеже сме в творческо училище при нас е още по- интересно. Хлапетата по класове даже се скараха за допълнителните учители които искаха да поканят! Един от любимите учители беше поканен преди два месеца(за да не го вземе някой друг клас), като целия клас се беше събрал пред гимназията, подлъгаха го, че нещо спешно е пробвали да подпише..и това спешното се оказа..съгласие за присъствие на бала с каса..Резервираха си го един вид, черно на бяло, с подпис..Отделно си бяха направиили тениски с ."В...ов е бог".."Ела с нас на бала"..Целият клас се включи-до един и Класната също.Сега  предстои да си поканят и класната до 10 клас (тя преподава по химия) и се опитаха да цанят мъжът ми, който свири на гайда..ама той им отказа..та нещо друго ще мислят.

# 296
  • София
Класът на сина ми също поканиха класния на театрална постановка в столичен театър, на сцената, поканата в стихове за учителя любим беше произнесена от актьор, театърът е по Шекспир и стихът беше в този стил. Първо той излезе на сцената, извикан от актьорите, видно от клипчето, което пуснаха после, изчетоха му стиха покана с апломб, той развълнуван прие поканата, каза ДА и после всички вкупом от класа с актьорите и класния изпълниха сцената под аплодисментите на публиката в салона. Много мило беше, признавам, идеята е на девойки от класа, едната от които има близък актьор. Хубаво им се получи. Та явно театралните покани са модерни сега, което ме радва.
За костюмен шопинг още не сме се пробвали. Но успях да резервирам някакво място за почерпка, с условие, че има още една абитуриентска успоредно, ще ни съберат.
Аз гледах клипчето и се разревах (с уговорката, че вашият класен ми е много на сърце Blue Heart).
Страхотни са ни децата! Нашите май още се мотаят с поканите.
При нас новото е, че ... чакаме 15.04. Simple Smile   Бъдещата инДженерка приключи с изпитите. Тези за ТУ Айндховен определено са били по-лесни от тези за Делфт. Междувременно успя да се класира на нац. кръг на олимпиада по физика. Не ща да чуя за квартири - отсега ми се повръща и ме заболява главата.
КСК в Германия в момента е в 6-та глуха.
Днес ще мерим коригирани рокли. Надявам се да е финално.

Последна редакция: чт, 23 мар 2023, 20:37 от bibi

# 297
Bibi, браво. В 12 клас национален по физика си е добро постижение. Дано да стане лауреат след финалния кръг.

# 298
  • София
Абе не само 12.клас е постижение... 👀
Браво на девойката, bibi!
Моят младеж вчера е дарил кръв, по време на  някаква акция в училище.
Беше много доволен от факта, че не е припаднал, защото имало и такива...

# 299
  • София
Предричам индженерката на Биби да е българската следа в НАСА Heart Eyes В краен случай - Спейс Х Grin

Общи условия

Активация на акаунт