12.клас - големите вълнения

• 72 630
  • 915
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
Моето момче беше на пробна матура по математика в неделя - по телефона каза: само аз не бях от МГ, трудно беше..... Още не съм го виждала, за да ми разкаже повече. Тази матура ще е с подготовка само от училище и самостоятелно в къщи.
Дано са се справили наборите с предварителния в ТУ. Дали някъде могат да се видят задачите?

# 316
# 317
Здравейте!Днес случайно разбрах,че вече имало резултати на предварителния изпит в ТУ по математика. Но моят син все още няма нанесена оценка.Някой от кандидатсващите в ТУ има ли вече резултати?

# 318
Здравейте!Днес случайно разбрах,че вече имало резултати на предварителния изпит в ТУ по математика. Но моят син все още няма нанесена оценка.Някой от кандидатсващите в ТУ има ли вече резултати?
Моят син още няма.

# 319
  • Варна
Аз да похваля набора
Скрит текст:
Миналата седмица се оплаках за изпита по математика, който му поискаха от унито в Холандия - времето не му стигна да прочете целия материал, който му изпратиха за подготовка, но се справи благодарение на подготовката през последните две години "You have completed the OMPT-B // 1st Attempt with a score of 90%." Дано да е достатъчно  и да получим заветното писмо
Скрит текст:
Допуснат е до националния кръг на Олимпиадата по История, за което съм много горда

# 320
Да плача или да се смея..Аз да разкажа малко за сагата..каним учител на бала😃
Вчера мойта хубостница се връща вкъщи и явно превъзбудена ми обяснява как писала обяснения в директорската стая. ..Аз леко настръхвам ,защото знам че на 30-ти тоест днес имат родителска среща и преди нея съм и казвала винаги ...тихо..тихо .ама не било тихо,а Иихо😃....Та значи..решили да канят на бала старата класна, до 10 клас..Купили мегафон, облякло се като доктори, сложили си баджове с имената на химичните елементи..дотук добре..влезли при госпожата и с мегафон и я искарали от стаята, връчили и на нея бадж, вкарали я в салона където я накарали да погледне под микроскоп, където с микро текст на препарат я питали дали ще дойде с тях на бала..Ако "Да" да сипела прах в първата колба.Тя го направила и колбата се оцветила в зелено.Радост, смях, вълнение..и до тук добре..После обаче превъзбудени излезли пред училището и моята хубостница и се наложило да пише обяснение в директорската стая..Тамън, мамо до средата бях стигнала-вика- и класът нахлу в стаята, защото не можело само аз отговорност да нося,всички били в кюпа..и всички писали...Та и това всичкото в деня преди родителската среща..мили ми приятели..та стискайте ми палци..така не съм се притеснявала от шестия клас на сина ми, който за да покаже, че може беше хакнал електронния дневник..но това е друга история..

# 321
А ти точно за какво се притесняваш?
  Савова, бравос на младежа! СТрахотен е той, не само тази година!
БРаво и успех ! Дано дойде скоро заветното писмо.

# 322
  • Бургас
Момичета, излязли са резултатите от изпита на 25.03 за ТУ София

# 323
Ние още не ги виждаме.

# 324
  • Бургас
Дъщеря ми и съученици се явиха в Сливен, тяхните резултати бяха публикувани към 13 часа. Извинявам се ако съм подвела някой.

# 325
Излезе резултата, направо е плачевен. Дано се стегне ца следващия.

# 326
  • София
Савова, адмирации за успехите на младежа! Страхотен е! Wear Crown
Аз да попитам майките на деца, насочили се да учат в чужбина (Нидерландия, Германия)…
На колко сте оценили предварително годишната издръжка на един студент?
Очаквате ли децата да работят по време на следването си?

# 327
И при нас моя тин се справил зле!Чиста тройка!

# 328
  • тук-там
Савова, адмирации за успехите на младежа! Страхотен е! Wear Crown
Аз да попитам майките на деца, насочили се да учат в чужбина (Нидерландия, Германия)…
На колко сте оценили предварително годишната издръжка на един студент?
Очаквате ли децата да работят по време на следването си?
Аз съм определила към 12000 евро на година за Германия. Няма да работи с тази медицина. Но моето е лаишка сметка. Русалка може конкретно да отговори.

# 329
  • София
На Русалката момите работят, мисля. Поне за математичката знам, че е така.Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт