Открийте най-чистата природна грижа за лице и тяло с продуктите на Wooden Spoon

• 19 071
  • 820
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
От доста време са ми интересни продуктите на Wooden Spoon, чета за тях и отдавна имам желание да ги пробвам, но за съжаление все още не съм. Когато се насочвам към тестване на нов за мен продукт, основно искам да видя какво отражение ще даде на моята кожа. Ароматите на продуктите също са провокация.

# 46
  • Варна
Не съм ползвала козметика на Wooden Spoon. Хубави, натурални състави и формули винаги са ме провокирали да пробвам нов бранд.

# 47
Не съм ползвала козметика на тази фирма, но съм силно заинтригуване от продуктите, защото те съдържат необработени био сертифицирани масла с  билкови екстракти, които  са ефективни за поддържане на тялото и лицето, но и са безвредни.

# 48
Не съм ползвала все още козметика на Wooden Spoon, но с радост бих. Нещото, което ме провокира да тествам даден продукт са добрите отзиви за него, съставките и аромата.

# 49
Не съм ползвала козметика на Wooden Spoon.
Натурални съставки и добри отзиви може да ме накарат да тествам даден продукт.

# 50
  • София
Ползвам крем дезодоранта и бебешкия крем за бузи. И от двете съм доволна и препоръчвам на приятели.

# 51
Не съм ползвала продуктите на тази марка, но бих опитала с удоволствие. Провокират ме отзивите и съставките, ако са основно натурални.

# 52
Все още не съм ползвала козметиката, но това което прочетох определено ме провокира да опитам някои от продуктите.

# 53
Не съм ползвала продукти на марката и с удоволствие бих пробвала. Винаги подкрепям бг брандове

# 54
  • Стара Загора
Използвала съм бебешката козметика на марката. Нови продукти избирам след като се запозная със състава и прочета мнения на потребители.

# 55
Не съм ползвала тази марка козметични продукти.  Бих пробвала нещо ново.

# 56
Не съм ползвала все още никой от продуктите на Wooden spoon, но за марката научих от моя приятелка по повод серията, предназначена за бебета.
Бих пробвала някой от продуктите.

# 57
  • В страната на мечтите.
Използвала съм няколко продукта от марката и винаги са имали невероятен аромат, това което ме кара да пробвам нов продукт обикновено е, когато някой ми даде препоръка или прочета нещо.

# 58
  • София
Да, ползвам продукти на Wooden Spoon, обичам козметиката ми да е с натурални био съставки. Серумът за лице против стареене Wooden Spoon  Majestic Drop Elixir ми е любим! Избирам продукти за подобряване на цялостното състояние на кожата ми, да съдържат натурални и ефективни активни съставки с клинично доказано действие.

# 59
Не съм ползвала козметика на Wooden Spoon, но съм чувала за нея добри неща. Бих я пробвала заради това.

Общи условия

Активация на акаунт