Открийте най-чистата природна грижа за лице и тяло с продуктите на Wooden Spoon

• 19 075
  • 820
  •   1
Отговори
# 60
Не съм изпалзвала козметиката на Wooden Spoon,но бих я изпробвала и изпалзвала заради натуралните съставки и добрите отзиви!

# 61
Не съм използвала още тази марка, бих искала с удоволствие да пробвам продуктите.

# 62
Не съм ползвала продукти на Wooden Spoon. Да използвам дадена козметика, ме провокират натуралните съставки.

# 63
  • в малка спретната къщурка
Не съм ползвала козметиката с марка Wooden Spoon. Ще потърся информация и отзиви.

# 64
Не съм използвала, даже не бях чувала за марката. Приятната миризма е първото, което ще ме накара да я пробвам.

# 65
Не съм я срещала тази козметика.
Ще се радвам да попадна на нещо истински качествено и родно.

# 66
  • Варна
Не съм ползвала козметика на Wooden Spoon досега, но ми харесват натуралните съставки, които виждам в описанието.

# 67
  • София
Не съм ползвала продуктите на Wooden Spoon .Чистия състав и добри отзиви от хора на които имам доверие биха ме накарали да пробвам нов продукт.

# 68
Чувала съм за Wooden Spoon, но ме съм ползвала! Най-интересно ми е да опитам Крем Дезодорант! След раждането се потя ужасно и както знаете,за една жена, това е ад!
Аз обичам да изпробвам нови продукти,защото не се знае кога и от къде може да ти попадне подходящият за теб такъв!
☺️☺️☺️

# 69
За марката знам от форума, но не съм ползвала техни продукти. Най-често, за покупка на нещо ново, се повлиявам от положителни мнения на приятели и познати.

# 70
Не съм ползвала тази марка. Ползвам медицинска козметика. Пробвала съм други, като не ми допадне подарявам на майка ми.
Би било хубаво да има тестери на повече продукти.

# 71
Не познавам козметика на Wooden Spoon, но бих използвала с удоволствие, заради натуралните съставки.

# 72
Познавам марката .Ползвам sos крема  за пъпките на тийнейджъра ,много добър продукт .Имам и крем дезодорант ,но ако беше във форма на стик ще се ползва повече.Пожелавам много успехи на wooden spoon.

# 73
  • София
Не съм ползвала тази марка.
Препоръки от приятелки биха ме вакарали да пробвам нов продукт.

# 74
Чувала съм за марката, но никога не съм ползвала нейни продукти. Знам, че продуктите им са с натурални съставки, много бих се радвала да пробвам някой техен продукт.

Общи условия

Активация на акаунт