Открийте най-чистата природна грижа за лице и тяло с продуктите на Wooden Spoon

• 19 087
  • 820
  •   1
Отговори
# 75
Ползвали ли сте козметика на Wooden Spoon и кое е нещото, което ви провокира да тествате даден продукт?
Мисля, че не съм я чувала преди. Нов продукт най-често тествам, ако намирам в него качество, което е по-силно изразено от останалите подобни продукти - например по-дълготраен ефект.

# 76
Ползвали ли сте козметика на Wooden Spoon и кое е нещото, което ви провокира да тествате даден продукт?
Все още не съм ползвала нищо от тази марка. Със сигурност ще опитам техни продукти, защото прочетеното за състава им много ме впечатли. За мен е важно да ползвам възможно най-изчистена и безвредна за здравето козметика.

# 77
Не бях чувала за марката до сега, но бих пробвала, защото за мен е важно козметиката да не е тества върхъ животни.

# 78
Ползвала съм продукти на марката благодарение на кутиите на GoodBox. Натурални съставки, повечето продукти имат и много нежен аромат. И красиви опаковки.

# 79
Използвала съм няколко продукта на wooden spoon и съм много доволна.
Добрата препоръка или хубави мнения биха ме накарали да пробвам даден продукт.

# 80
  • Пловдив
Никога не съм пробвал тази марка. Би ме провокирало да я опитам, ако има хубави отзиви за нея. Също така, ако имам късмет да спечеля Wink

# 81
  • София
Чувала съм за марката Wooden Spoon, но до момента не съм използвала техен продукт. Впечатлих се от изчистения състав и с удоволствие ще пробвам.

# 82
  • София
Не съм ползвала продукти на марката. Обикновено тествам, когато при поръчка получавам малки мострички от определени марки. Така си харесвам продукти преди да си поръчам.  Друг вариант е отзив от приятелка.

# 83
Все още не съм ползвала козметика на Wooden Spoon.
Това, което може да ме накара да тествам даден продукт са добрите отзиви за него или препоръка от приятел.

# 84
Любимият ми продукт на Wooden Spoon е лосионър против косопад, който наистина спира след две нанасяния косопада. В момента използвам крем дезодоранта young fox и предпазва от изпотяване. Харесва ми това, че са с натурален състав.

# 85
Не съм пробвала продукти на марката. Чувала съм много добри отзиви от инфлуенсъри и приятелки. Точно добрите отзиви са и причината да искам да ги изпробвам.

# 86
Не съм ползвала, но съм чувала за марката.
Бих пробвала.

# 87
Не съм ползвала козметиката на Wooden Spoon, бих я пробвала заради натуралните съставки.

# 88
Не съм използвала продуктите на Wooden Spoon, но задължително условие за мен при избора на козметика е да е с натурани съставки. Нямам търпение да я пробвам.

# 89
  • София
Познавам отдавна продуктите на Дървената лъжица. Още когато магазините Зоя имаха само един магазин от веригата и той беше на ул.Аксаков. Има го все още.  Тогава помня си взех балсам за устни и бях много доволна. По късно взех слънцезащита за лице.
Купувам козметика с изчистен състав и хубав аромат. Обичам продуктите ми да имат аромат.

Общи условия

Активация на акаунт