Открийте най-чистата природна грижа за лице и тяло с продуктите на Wooden Spoon

• 19 125
  • 820
  •   1
Отговори
# 90
Не съм чувала и  не съм пробвала марката, но съм винаги готова да пробвам нов продукт.

# 91
Не съм ползвала козметиката на Wooden spoon. Пробвам даден продукт, ако някой ми го препоръча или чета добри отзиви за него.

# 92
Не съм ползвала. Провокират ме съставките и аромата да ползвам даден продукт.

# 93
Да ползвала съм ги козметиката на Wooden Spoon страхотни чисти и екологични продукти с натурални съставки. Винаги съм се стремяла козметика,която ползвам да е чиста и натурна .

# 94
Бих пробвала с голямо удоволствие продуктите и заради съставките и заради това че са български

# 95
  • Сф
Предпочитам натурални съставки на козметиката, а не химии. С удоволствие бих пробвала Wooden Spoon продуктите, още повече са с български произход.

# 96
Ползвали ли сте козметика на Wooden Spoon и кое е нещото, което ви провокира да тествате даден продукт?

О, да, и продуктите са страхотни! Преди години бях спечелила ваучери за магазина от една игра и си бях взела последващо различни продукти. Много са хубави! Душ гелове пробвах- страхотни, сапуни, био масло от черен кимион и от жожоба за лицето и SOS балсамчето.
Това което ме провокира да тествам някой продукт е положителните отзиви от приятел. Ако ми го препоръчат и споделят за видими ползи от даден продукт - взимам си за проба Simple Smile

# 97
Не съм използвала досега козметика на Wooden Spoon, името ми е непознато. Но ревюто на продуктите звучи много добре и със сигурност марката ще влезе в полезрението ми.
Положителните отзиви за някой продукт/марка най-успешно ме повлияват да ги тествам.

# 98
  • София
Все още не съм, но съм поръчала всъщност. Очакваме скоро бебе и покрай това съм взела освен бебешки и няколко екстра продукта за да пробваме и ние. Привлече ме това че се използват естествени съставки и ми е любопитно как ще се отрази тяхната козметика в нашето семейство.

# 99
  • на село
Не съм ползвала продукти на марката.Но напоследък следя стриктно съставките на козметиката ,която ползвам и залагам на натуралните съставки .С удоволствие бих изпробвала Wooden Spoon продуктите.

# 100
Ползвала съм козметика на Wooden Spoon и продължавам да ползвам такава.
Нещото, което ме провокира да изпробвам нова козметика е на първо място любопитството и опитите ми да заменя козметиката си с по-чист състав.

# 101
Не съм пробвала тази марка! Но при тази реклама бих

# 102
  • Пловдив
Не познавам тази марка козметични продукти.
За мен важно е съотношението цена - качество. Бих пробвала нов продукт, ако е на атрактивна цена.

# 103
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Не съм попадала на козметиката на Wooden Spoon, но от десетилетия предпочитам да залагам на българското. Не бих се поколебала да я пробвам. Да тествам нещо ново ме привлича търсенето ми на определен ефект върху самата мен, постигането на определена цел - омекотяване, хидратация, дълготрайност на аромат и др.

# 104
  • Пазарджик
Ползвали ли сте козметика на Wooden Spoon и кое е нещото, което ви провокира да тествате даден продукт?
Не съм ползвала козметика от този бранд.Нещото което ме провокира да използвам даден продукт е от любопитство дали ще покрие очакванията ми.

Общи условия

Активация на акаунт