Открийте най-чистата природна грижа за лице и тяло с продуктите на Wooden Spoon

• 19 082
  • 820
  •   1
Отговори
# 780
Все още не съм ползвала марката, сега от тази тема научих за нея. Бих я пробвала, допада ми това, че е от натурални масла, без термична или химична обработка.

# 781
Не съм я ползвала, едва сега чувам за нея. По принцип освен козметиката ползвам много домашно направени кремове с билки. Бих я пробвала с удоволствие.

# 782
📍Не съм използвала козметиката Wooden Spoon,ще се радвам ако имам честа да я изпробвам!❤️

# 783
Ползвала съм бебешкия шампоан и коремчето за тяло на Wooden spoon за детето си и съм много доволна. Провокира ме чистият и естествен състав на продуктите.

# 784
  • ЛОВЕЧ
Не съм ползвала козметика на Wooden Spoon,тествам нови продукти и ако се окажат добри за кожата ми ги включвам в грижата за кожата и тялото си

# 785
Не съм ползвала козметика на Wooden Spoon, но мога да опитам - обичам експериментите!

# 786
Не съм ползвала козметика на Wooden Spoon,но бих пробвала с удоволствие.

# 787
Не съм ползвала продуктите на Wooden Spoon досега и с удоволствие бих я пробвала.

# 788
  • София
Не съм ползвала козметиката на Wooden Spoon досега. Да пробвам нова козметика би ме провокирало: нейния качествен състав и ефектът й. С удоволствие бих я пробвала.☺️

# 789
Не съм ползвала козметика на Wooden Spoon. Бих тествала с удоволствие.

# 790
  • София
Не съм ползвала продуктите на марката, но с удоволствие бих ги опитала.

# 791
До сега не съм ползвала продукти на марката. Провокира ме това, че има иновативни и интересни за мен продукти.

# 792
  • Пазарджик
Тук научих за Wooden Spoon.
Не съм я използвала,но с удоволствие бих го направила.
Още повече, че е с натурални съставки.

# 793
Wooden Spoon е една от най-известните и бързо развиващи се  български марки за био козметика. Покрай многобройните добри отзиви за слънцезащитния лосион за деца решихме и ние да го пробваме и останахме много доволни. И през лято 2023 ще заложим на него.

# 794
Използвах розовата вода на Wooden Spoon, след като една колежка ми подари малко шишенце като тестер. Останах доволна от ползването ѝ и се впечатлих от дълготрайния аромат, който оставяше върху лицето ми.

Общи условия

Активация на акаунт