Открийте най-чистата природна грижа за лице и тяло с продуктите на Wooden Spoon

• 19 075
  • 820
  •   1
Отговори
# 795
Не съм ползвала козметика на Wooden Spoon.
За душ гелове ароматът би ме накарал да тествам непозната марка.

# 796
Не съм ползвала козметика на Wooden Spoon.
Добър отзив, промоция и препоръка от познати може да ме накара да тествам даден продукт..

# 797
От Продуктите на Wooden Spoon използваме дезодоранта/крема против изпотяване, балсамите за устни и слънцезащитните продукти с фактор 50.

Интересните и нови продукти, представляват интерес и събуждат любопитство за тестване. Състава също, което е и най-важното.

# 798
Не съм ползвала козметиката на Wooden Spoon все още, но се каня скоро да пробвам бебешките продукти. Провокират ме изцяло натуралните съставки и препоръката от приятели и доста инфлуенсъри.

# 799
Не съм ползвала продуктите, но бих пробвала, защото се съчетават  масла и билкови екстракти, които не само променят тялото и лицето, но и помагат за поддържането на здрава и млада кожа.

# 800
Любимият ми продукт на Wooden Spoon е балсам за устни. За мен е важно да ползвам възможно най-безвредна за здравето козметика.

# 801
Никога не съм ползвала козметиката на Wooden Spoon. Обичам да опитвам нови неща.

# 802
Ползвала съм шампоан на Wooden Spoon и съм много доволна.Провокира ме приятелка,която беше страшно доволна

# 803
Ползвала съм продукти на Wooden Spoon. Случайно попаднах на марката от една кутия. Харесах продукта като съдържание и действие. След това съм пробвала още продукти. Ще се радвам да опитам и още нещо.

# 804
Не съм ползвала козметика на Wooden Spoon. Бих тествала с удоволствие.

# 805
Не съм използвала марката Wooden Spoon, но с удоволствие бих пробвала продуктите, защото съм чувала много добри отзиви за тях, а това е в същност и нещето, което ми е водещо при избор на марка - отзиви от реални клиенти

# 806
Здравейте! Не съм ползвала козметиката на Wooden spoon. Проявявам интерес към душ гелът с лавандула и балсамът за устни. Тествам нови козметични продукти, за да открия подходящите за мен.

# 807
  • Пловдив
Ползвам марката от няколко години. Имаше съвместна игра с марка дамски превръзки и спечелих ваучер за техни продукти.
Много харесвам нощния серум Immortele ,прави кожата много мека и гладка. За дневна грижа ползвам техния Majestic cream. Харесва ми,че няма силно изразен аромат и естествените съставки. При пъпки слагам sos кремчето. Дори при последния черен петък едно от попаденията ми бяха техни продукти.

# 808
Използваме слънцезащитните кремове на Wooden spoon - целогодишно и то от цялото семейство! Много съм доволна от цена - качество!
За съжаление все още не съм пробвала други продукти на марката 🌞

# 809
Запознах се с продуктите на Wooden spoon още преди години, когато се предлагаха шампоаните. Харесаха ми много и ме е яд, че вече ги няма.Още тогава се зачетох и се впечатлих, че тази наша българска марка козметика се използва от английското кралско семейство. Сега купувам козметика за бебето,включително бебешката кутия от Кибрит, която е страхотна. Слънцезащитният продукт е без аналог.
Съставът е най-важното, което би могло да ме провокира да купя или да не купя дадена козметика, особено за децата ми.

Общи условия

Активация на акаунт