Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 85

• 72 808
  • 747
  •   1
Отговори
# 345
Може ли да ми препоръчате очна линия тип писец Simple Smile Пробвах една на Catrice, но изобщо не останах доволна.

# 346
В Гранд Мол Варна има 6-7 броя от Плекс шампоана, балсами нямаше нито един.

# 347
Хидратираща маска за лице любима ми е тази с облепиха на Cosnature:

За очна линия - аз харесвам точно един вид на Catrice, водоустойчива е, наситен черен цвят и се работи лесно с нея.

# 348
Може ли да ми препоръчате очна линия тип писец Simple Smile Пробвах една на Catrice, но изобщо не останах доволна.

Аз съм най- доволна от тази. Има я в Лили.

# 349
  • При децата ми
От тази очна линия на "Катрис" съм много доволна. Водоустойчива е.

# 350
  • Бургас
Със същия писец има една на Ейвън, супер е.
Ако имате представител, вземете.
Иначе на Катрис и Есенс също имах, на Дъглас също. Най-много ми допадат Ейвън, Катрис и Дъглас.

# 351
Купих си новата серия на Balea - Plex Care шампоан и балсам, които се смятат за dupe на Olaplex.
Цената на всеки от продуктите бе 3,95.
Главозамайващ ефект да си говорим откровено - не съм видяла.
Уви, нямам и увредена коса, може би не съм меродавен кандидат за тези продукти.
Като цяло продуктите ми напомнят на приятни хидратиращи шампоан и балсам.

# 352
Моята коса също не е супер увредена, но аз бих определила шампоана като добър, балансиран, подходящ за честа употреба и се комбинира добре с всякакви маски и балсами след него.

# 353
Момичета искам розов матов руж идеи??

# 354
# 355
Аз пък търся прасковен руж

# 356
Аз пак да си задам въпроса за ФДТ, подходящ за смесена кожа, с естествен финиш, а не матов и със средна покривност. Simple Smile Благодаря!

# 357
# 358
Този на аура не е достатъчно пигментиран🙂

# 359
Аз пак да си задам въпроса за ФДТ, подходящ за смесена кожа, с естествен финиш, а не матов и със средна покривност. Simple Smile Благодаря!

Ето този на Лореал

За мен най-добрия от дрогерийните. Покрива добре и дава един сочен сатенен финиш. Моята кожа е мазна, но я прави да изглежда много добре.

Общи условия

Активация на акаунт