Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 85

• 72 800
  • 747
  •   1
Отговори
# 360
Имам друг цвят на Аура, за мен това не може да се ползва, толкова е пигментиран, че е за клоуни.

# 361

Взех си тези мигли на есенс с огромно желание, но трудно се слагат Sad

Очната линия е многооо хубава

# 362
  • Deutschland
Малка промяна в продукти за коса :

Към Плекс серума няма особен интерес вече  май :

# 363
Фрау, ще чакам отзиви с нетърпение за серията на Лореал. И аз я гледах тази с аминексил в един сайт. Луда фенка съм на марката.

# 364
  • Deutschland
Ще пиша когато...
Първо бях взела лилавата серия, но после видях това и ги купих. Имаше и маска, но огромно количество и се отказах.

# 365
Аз пак да си задам въпроса за ФДТ, подходящ за смесена кожа, с естествен финиш, а не матов и със средна покривност. Simple Smile Благодаря!

Ето този на Лореал

За мен най-добрия от дрогерийните. Покрива добре и дава един сочен сатенен финиш. Моята кожа е мазна, но я прави да изглежда много добре.

А издръжлив ли е

# 366
В следобедните часове започвам да лъсвам аз, но съм си с мазна кожа.

# 367
Малка промяна в продукти за коса :

Към Плекс серума няма особен интерес вече  май :

Къде има серум от Плекс серията? Досега не съм го виждала, а питам навсякъде!

# 368
В Германия явно Simple Smile, Фрау живее там.

# 369
  • Deutschland
Да, в Германия. Всъщност исках да покажа, че вече няма интерес към серума. Регалите им са пълни.

# 370
Да, в Германия. Всъщност исках да покажа, че вече няма интерес към серума. Регалите им са пълни.
а в кой град в Германия е това?

# 371
Момичета, бързо помощ
Искам този коректор , от марката Алверде за лице
Имам 15 % отстъпка от яйцата защо не ми излиза на каса

# 372
  • София
Касиерката не може ли да съдейства?!
Ние как да помогнем оттук?!

Купонът активиран ли е?

# 373
За Алверде отстъпката беше за продукти от категория ‘грижа за лице’. Най-вероятно коректора не е в тази категория, може би е в грим, декоративна козметика или нещо такова. Грижа за лице аз го разбирам като някакви кремове и евентуално почистващи някакви.

# 374
За Алверде отстъпката беше за продукти от категория ‘грижа за лице’. Най-вероятно коректора не е в тази категория, може би е в грим, декоративна козметика или нещо такова. Грижа за лице аз го разбирам като някакви кремове и евентуално почистващи някакви.
Точно така го разбирам и аз - само грижа за лице тип крем, пяна, серум, балсам за устни и т.н. Гримът си е отделна категория.

Общи условия

Активация на акаунт