Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 85

• 72 687
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
И на мен не ми хареса.

# 541
Някоя от вас пробвала ли е тези ружове?

Първият тествах на ръката си днес в Лили и ми хареса, че хем има цвят, хем и блясък, точно такова чудо си издирвам отдавна, за да не мацам излишно и хайлайтър отгоре. Въпроса е, че с тези тестери по магазините не смея да мажа по лицето и не знам дали на лицето няма да стои прекалено наситено и да съм като от цирка Grin
А вторият четох, че е dupe на ружа на NARS, изглежда хубав, но май е доста наситен.

# 542
Имам втория, много е хубав. Наситен е и не трябва да се прекалява, аз лично в него не нанасям 2 пъти.

# 543
  • Варна
Имам втория.Изглежда много хубав като цвят,но никак не е траен.Това при мен естествено,нанасям го на "гола" кожа (без ФДТ). Възможно е това да повлиява.

# 544
"На голо" изчезва бързо такова нещо, няма как. Заради това съм спряла и да се занимавам, не нося ФДТ или подобно в ежедневието. Ако искам да сложа малко цвят за свежест, може високо на скулите да докосна леко с червилото и да разнеса добре, като че ли издържа малко повече. Но такъв сух руж не, то след малко го няма. Него само ако се гримирам с "пълна програма", което при мен е почти никога и такива ружове ги изхвърлям заради изтекъл срок почти неизползвани Grinning Не че и на следващия който купя не се случва същото, ама подменям ги там от време на време да не държа стари.

# 545
Ако искам да сложа малко цвят за свежест, може високо на скулите да докосна леко с червилото и да разнеса добре

Най-добрият "руж" за мен особено в/у ФДТ (и за нанасяне, и за цвят). Grinning
Ако има и брокат заменя хайлайтъра.
Аз сухотии от сорта на ружове и пудри не понасям.

# 546
Не мога да си представя да не сложа пудра върху фон дьо тена, усещам си кожата мазна. При мен държи ружът, слагам и фиксиращ спрей накрая, и си изкарвам спокойно 8 часа.

# 547
Амбър, и аз ползвам втория руж.
Харесва ми, има много лек блясък,  но задължително слагам фондьотен.
Цвета му е свеж и при мен издържа почти цял ден.

# 548
  • София
Не мога да си представя да не сложа пудра върху фон дьо тена, усещам си кожата мазна. При мен държи ружът, слагам и фиксиращ спрей накрая, и си изкарвам спокойно 8 часа.
И аз съм така. Мога да не фиксирам с пудра, ако е много студено или ако е за кратко. В жега ще съм лъснала до 2-3 часа, тогава и пудра, и спрей ще ми трябва. Разбира се, и продуктите трябва да са дълготрайни.

# 549
Е така де, ако направя баш пълна програма, всичко си стои. Просто не го правя в ежедневието а само по повод. На малко червило, спирала и коректор не им трябва ни пудра, ни кой знае колко фиксиране със спрей, а то на мен ежедневният ми грим е това основно. Ако не ме домързи и за червилото и да мина с цветен балсам. Светла съм и със светли и рехави вежди и много малко цвят ми трябва за да направи разлика във вида, достатъчно ми е.
Ако сложа ФДТ вече трябва всичко наред, за да не съм като измита бяла чиния, предпочитам малко по-натюр да ходя и по-малко да се занимавам Grinning

# 550
Имам и двата, но първия ми е любимец от ден 1ви както го имам. Ако се вземе леко с четката ще се нанесе деликатно, не е прекалено пигментиран и стряскащ, може да се наслагва. Вторият не ми харесва заради златистите отблясъци, подтона ми е неутрален и не ми стои добре жълтото. Първият го спрягат за двойник на hourglass ружа. https://www.temptalia.com/hourglass-vol-3-holiday-2017-ambient-l … -photos-swatches/

# 551
За тези, които ходят без ФДТ, не са ли ок продукти тип стикове за руж.Не знам как се води.
Иначе знам, че прахообразни продукти не се развалят.Има спрейове за дезинфекция на повърхността им.

# 552
Аз имам на Роше Позай пудра и като я сложа накрая ми очертава и най малките линийки и несъвършенства

Как да го избегна това ?

# 553
  • София
По-малко количество, друга пудра, друга техника...

# 554
В Лили продават ли солен спрей за коса?

Общи условия

Активация на акаунт