RYANAIR - 22

• 46 662
  • 767
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Аз като някой идиот да питам, къде е място 04D, ред 84? Някъде отпред, но какъв е този ред с голям номер?
Мисля, че си 84-тата, която се е чекирала. Гледай първото - 4-ти ред място Д до пътеката.
Мерси, децата ще пътуват сами, да не се щурат из самолета.

# 601
  • София
Трябва ми полет София - Кьолн - София през ноември. Преди няколко дни ( около 5-6 ) качиха датите и часовете, но няма цени. На всеки произволен изписва : Too late, the flight is sold out.
Случвало ли ви се е? Колко време продължава?

# 602
  • СОФИЯ
Това сега го тествах. За първи път виждам подобно нещо. Обявени са дати, до последните дни на октомври всичко ОК, а за ноември и декември не дава цена. Не е само ноември. Интересно е ако някой е наясно да разясни.

# 603
Явно не се продават още.

# 604
Трябва ми полет София - Кьолн - София през ноември. Преди няколко дни ( около 5-6 ) качиха датите и часовете, но няма цени. На всеки произволен изписва : Too late, the flight is sold out.
Така беше преди няколко дни за Шарлероа. От вчера вече има цени. До няколко дни би следвало и за Вашата дестинация да се появят.

# 605
Здравейте, искам да попитам Ryanair изпращат ли кодове за намаление?

# 606
# 607
Сега ще пуснат цени от порядъка на 55-60 евро на посока поне.
Два-три месеца преди пътуване ще паднат, освен ако няма някое гигантско събитие точно тогава.
Ноември е доста слаб месец за пътуване, ученическата ваканция в Северен Рейн-Вестфалия приключва през октомври, Коледа още не е дошла...
В началото на март купих билети Сф-Кьолн-Сф за 19.04-2.05. Вчерашният струваше 25€ базова тарифа. Отиването 37€.

# 608

За карнавалът ли ще те посрещаме? Ако е за тогава, буквай хотел от сега, че след всяка дадена стая вдигат цените с по 10-20евро и последните налични стаи гонят 5-6 стотака.

# 609
  • София

За карнавалът ли ще те посрещаме? Ако е за тогава, буквай хотел от сега, че след всяка дадена стая вдигат цените с по 10-20евро и последните налични стаи гонят 5-6 стотака.
Не. Мадона в Lanxess Arena на 15 и 16.11 ☺️
Аз имам близки приятели там, нощувките са при тях.
За първи път през живота си виждам Value за 600 евро ... 🤐

# 610
Имаше от Будапеща до София (1час полет) за 420 евро, last minute беше. За тая цена.....сигурно мястото е до пилота. Grinning

# 611

Не. Мадона в Lanxess Arena на 15 и 16.11 ☺️

Не се прей, вземи от 10 отпуск, да видиш и карнавалът. Не е като февруари, де, ама пак си е фул. Stuck Out Tongue Winking Eye

Баба Дона ще я гледам у Амстердам началото декември, билетите тук нещо мнооо скъпи ми се сториха за нея.

# 612
  • Берлин
И аз мисля, че скоро ще излезнат цените. При мен Берлин-София дава същото съобщение

# 613
  • София
Не се прей, вземи от 10 отпуск, да видиш и карнавалът. Не е като февруари, де, ама пак си е фул. Stuck Out Tongue Winking Eye

Отделил съм време, да. Хубавото на щастливо безработните е, че не се съобразяват с отпуски. 🙃
Пуснаха цени за някои от ноемврийските полети, 60-70 € в посока, доволно 👍

# 614
И декемврийските са ги пуснали, ама са много завишени за по никое време, средата на декември за седмица. Ша чакам да ги свалят на 60 и тогаз.

Иначе, този път, са пуснали по 2 дни седмично (както си е обикновено), а не като миналата година - всеки ден, и после правиха по 3-4 промени на полет и дати.

Общи условия

Активация на акаунт