RYANAIR - 22

• 46 629
  • 767
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте, от къде мога да видя информация за стачките в Италия?

# 661
Тук се публикува информация
http://scioperi.mit.gov.it/mit2/public/scioperi

# 662
  • София
Здравейте, току що видях, че са отменили полета ми за Милано/Бергамо / за днес в 14.45. Помагайте. Имам резервации за 9 дни. Какво да правя? Има ли и други?
Свържете се с Райън да ви предложат алтернатива, гледам, че само за Милано са отменени, другите италиански дестинации са ОК.

# 663
  • София
Самобръсначка мога ли в ръчен багаж? И колко пури може също?
Благодаря ви!

# 664
Може
За пурите виж сайта на митниците за държавата, където ще ги носиш

# 665
  • София
Може
За пурите виж сайта на митниците за държавата, където ще ги носиш
От Испания за България се прибирам.
Благодаря

# 666
# 667
Няма как да добавя 2.5 годишен пътник към вече закупени  билети за полет, нали така? Взех да се чудя дали ще има кой да гледа малкото дете и измислих да купя билет и за него, но явно е късно.

# 668
Има, по телефона.
Или купувате за възрастен и пак по телефона или чата го сменяте на дете. До 24 часа след покупката се обаждайте, за да не плащате такса за смяната.

# 669
Мога ли да отпечатам някак билетите или номера на резервацията ми върши работа да съм сигурна, че съм купила някакви билети и чак след чекирането ще мога да отпечатам нещо?

# 670
няма смисъл да отпечатваш билетите, номера стига
влизаш в сайта и с номера може да видиш какво имаш и оттам да отпечатиш ако много държиш

# 671
Момичета, имам нужда от съвет. В неделя Етна изригна и полета ни от Катания до София беше отложен за следващият ден. Имам застраховка на Генерали, която включва и именно такова покритие. Обадих им се и искат документ, че полета ми е отложен, за да ми възстановят разходите за непредвидената нощувка. От Ryanair отказват да ми издадат такъв документ, не издавали. На летището ми казаха, че можело да им издадат, а по чата ми казват, че няма такова нещо. Някой имал ли е подобна случка?

# 672
Момичета, имам нужда от съвет. В неделя Етна изригна и полета ни от Катания до София беше отложен за следващият ден. Имам застраховка на Генерали, която включва и именно такова покритие. Обадих им се и искат документ, че полета ми е отложен, за да ми възстановят разходите за непредвидената нощувка. От Ryanair отказват да ми издадат такъв документ, не издавали. На летището ми казаха, че можело да им издадат, а по чата ми казват, че няма такова нещо. Някой имал ли е подобна случка?

Здравейте,
Съпругът ми пътува с този полет. Бяха пренасочени за кацане в Палермо. Може би затова няма как да ви издадат такъв документ.
Друг е въпросът, че организацията по превозването беше кошмарно. Чакаха 8ч., за да ги превозят до Катания. По неизвестни причини, пътниците от полета от София бяха качени последни на автобусите, без значение, че полетът не беше кацнал последен.

# 673
принципно трябва Райън да платят хотела
напомнете им, те ще усучат някакво оправдание, от което ще личи какво е станало Simple Smile

# 674
От чата казаха, че по принцип такъв документ не издавали. Не знам дали не ме послъга.

Нашият полет беше за 22:02 часа от Катания за София. Но чак в 17:40 на следващият ден излетяхме. Знам, че вината не е в тях и нямам права за компенсация или обезщетение от тях. Просто ми трябва документ, че полета е закъснял, за да изпратя  иск към Generali. Утре пак ще звъня в Generali, че няма как да ми издадат такъв документ. Иначе имам имейл от тях, че полета се отлага за следващият ден. Ще видя дали ще свърши работа.

Иначе организацията от страна на Ryanair беше пълен хаос. 2 часа преди полета ми изпратиха SMS, че няма да има полет и се отлага за 15:25 на следващия ден. Летището беше затворено доста по-рано, та не знам какво са чакали. Служителите ни казаха да си търсим сами къде да нощуваме и да се спасяваме както можем. В SMS пишеше да си следим за актуална информация в app. Такава там нямаше. Излизаше, че полета си е излетял на време. От летището пък казваха, че не знаят за такъв полет и само ни разкарваха из гишетата в цялата суматоха. В крайна сметка излетяхме в 17:40.

Общи условия

Активация на акаунт