RYANAIR - 22

• 46 583
  • 767
  •   1
Отговори
# 690
Понеже са отделни полети, трябва да имате по PNR за всеки полет. Коректния ли слагате?

# 691
Понеже са отделни полети, трябва да имате по PNR за всеки полет. Коректния ли слагате?

Да, имам три отделни. Само единия ми даде да верифицирам. При другите въвеждам данните, натискам продължи, пише че съответсват, оттам ми дава само бутон логин директно без да ми иска снимки на документи (че да свърждел акаунта с полета), и цъкайки бутона логин, ме препраща на страница "We're sorry!
This page is off sightseeing".

EDIT:
Драмата е приключена. Киви са използвали друх имейл адрес при правенето на резервацията. Свързах се с Райънеър и Киви и ми изпратиха кореткните данни за попълване и всичко е наред. Simple Smile

Последна редакция: пт, 26 май 2023, 15:15 от not.a.momma.yet

# 692
Здравейте, току-що направих чек-ин за отиване и връщане до Бергамо. Предварително съм купила и места за мен и мъжа ми. Гледам сега бордните карти и там местата са едно до друго, но сме на различни редове!!? Пример: места 19А и 19B (едно до друго), но пише, че аз съм на ред 25, а мъжът ми на ред 26. Местата за връщане пак излизат така, едно до друго, но на различни редове.

# 693
  • София
Места 19А и 19В са едно до друго - А и В на 19-ти ред, а 25 и 26 са пореден номер на чекиране.

# 694
Места 19А и 19В са едно до друго - А и В на 19-ти ред, а 25 и 26 са пореден номер на чекиране.
Да, би трябвало да е така, но ми стана странно, че пише мястото и под него РЕД 25. Не пише пореден номер или нещо друго, а РЕД.

# 695
това е пореден номер на бордната карта, редът е 19

никога не вярвайте на преводите по тия сайтове, винаги гледайте на английски или оригиналния език на фирмата

# 696
Благодаря. 🙂

# 697
Сигурно задавам много тъп въпрос, но запалка не можем да носим, нали? Кибрит?
Аерозолни инхалатори трябва ли да се слагат в плика с течностите? А този плик проблем ли е, ако е 2л (понеже по-лесно се побират шишенцата, не за друго)?
И как се казва приложението за бордните карти?

# 698
  • София
И запалки, и кибрит може да има в ръчния багаж.
Не знам какво е приложението за бордни карти.
Имам изтеглено приложение Райън ер, там са и бордните карти след чекиране.
Размера на плика за течности е изискване на службите за сигурност на летището, не е свързан с авиокомпанията.

# 699
Wallet приложенията също мисля че имат опция за запаметяване на карти, при мен се запаметяват в Google акаунта, излизат директно в календара в деня на полета,и се ползват без проблем, като имат имат малко по различен вид.

Последна редакция: нд, 28 май 2023, 20:04 от Bradley Cooper

# 700
Здравейте, чудя се, дали ще успее да пътува сам тинейджър, два месеца преди да е навършил 16? Ще позволи ли системата да мине или да не се надяваме?
П. С. :Да вметна по въпроса със запалките. Ако имате запалка тип Зипо е проблем. По добре си я оставете вкъщи.

# 701
Не, забранено е, трябва да е навършил 16

# 702
  • София
Да задам и аз малко странен въпрос.
Може ли в ръчния багаж да се пренесе прахосмукачка-робот?
Или да я мятат в чекирания багаж? Но пък нали има батерия, която не се изважда.
Утре ще звъня на летището, но и тук да питам.

# 703
  • на малък остров в океана
Аз съм носила в чекирания багаж. Със заредена батерия. А зареждащата станция беше в ръчния багаж. Никой нищо не каза, а минах през 3 летища. Ама и никой не съм питала.
Между другото, тъкмо се чудех дали да не занеса обратно стария робот да го ползвам като сме за кратко в България, а да си купя нов за в къщи. Имам още малко да го мисля.

# 704
Че какъв е проблема за ръчния багаж?
А тия неща за батериите не знам дали някой ги гледа и как, ако въобще

Общи условия

Активация на акаунт