Дългото чакане след трансфер – тема 103

• 42 663
  • 775
  •   1
Отговори
# 75
Моят опит е такъв, три трансфера , три положителни резултата и приключва в 5 г. с. без изобщо пазене, следващия път съм решила много пазене, пък да видим, мои познати забременели след инвитро- няколко опита казват, че докато не са си дали пълна почивка не стават нещата.

# 76
Станислава, доста бременности приключват именно в ранни седмици. Понякога и сакът е много долу позициониран в матката и затова е добре да се лежи при някои хора, поне така съм чувала. Аз си имах и кървене, та си лежах до 12 седмица поне...

# 77
Здравейте,момичетя!И аз съм от чакащите.На 14 февруари ми беше трансфера на 5 дневен ембрион.Доктора каза да си направя уринарен тест на 28.02,но сякаш ми се иска по-рано да си направя кръвен.Мислите ли,че 23 февруари кръвен тест ще отчете наличие на бременност?

# 78
При моят трансфер съм лежала само в болницата - след трансфера 10 мин (не издържах повече, защото много ми се пишкаше) и после в стаята около час. После мъжът ми ме взе, ходихме на заведение да хапнем, тръсках се по "хубавите" софийски пътища. На 2,3,4 ден обикалях насам натам. В крайна сметка трансфера беше успешен, но бременността приключи в 18 г.с. по други причина. Ако ембриона е добър все тая дали ще лежите или ще ходите. Даже леките разходки подобряват кръвообръщението. Правете това, което тялото ви иска. Ако ви се лежи - лежете, ако ви се ходи- ходете. Ананас, джинджифил, люто не се яде, защото в големи количества предизвиква контракции. Също така без вдигане на тежко, секс и силови упражнения.
На 5-дневен ембрион може да пуснете кръвен и на 8-ми ден.

# 79
Siena , моя трансфер също беше на 14.02 на 2 - 5 дневни снежинки, моя лекар ми каза на 7ми ден да си направя тест, което е утре 21.02. Така, че не мисля, че трябва да чакаш толкова много. Кръвен тест би трябвало да покаже по-рано.
За ананаса,  знам че е полезен до 3-4 дена след трансфера.

# 80
Моят опит е такъв, три трансфера , три положителни резултата и приключва в 5 г. с. без изобщо пазене, следващия път съм решила много пазене, пък да видим, мои познати забременели след инвитро- няколко опита казват, че докато не са си дали пълна почивка не стават нещата.
А за ПИД мислили ли сте?
Аз лично още след първия път завършил с аборт в 6гс искам ПИД, тъй като 5-6гс абортът най-често е от лошо хромозомно качество на ембриона.
Моите бяха морфологично 4аа.
Проблемът ми е, че имам едни замръзени без ПИД и ще пробвам и с тях, но е пълно тото без ПИД за мен.

# 81
Здравейте,момичетя!И аз съм от чакащите.На 14 февруари ми беше трансфера на 5 дневен ембрион.Доктора каза да си направя уринарен тест на 28.02,но сякаш ми се иска по-рано да си направя кръвен.Мислите ли,че 23 февруари кръвен тест ще отчете наличие на бременност?
Моят беше на 13ти и въпреки, че ми каза докторът на 24ти да направя кръвен, смятам на 22ри да пусна 😁 Мисля, че трябвя да отчете. Успех!

Последна редакция: пн, 20 фев 2023, 19:21 от boobii

# 82
  • София/Севлиево
Моят опит от два трансфера с перфектни показатели според ПИД -само до 1 биохимична бременност стигнах.След това направих консултация с имунолог, НК ми бяха съвсем леко завишени,тя ми препоръча вливки с Привиген,но 1) беше твърде скъп и 2) никъде не го намерих.След това смених лекарят и след неуспешният свеж последва успешният ЗЕТ, преди който направих вливка с Интралипид и после в 6-7 г.с. пак и мисля, че това е едно от разковничетата ,довели до успех при мен.
Сиена, и утре да пуснеш кръвен ще отчете правилно.Успех(и на всички други чакащи)

# 83
sunflower_22 стискам ти палции Wink
boobi То май никой не слуша доктора си хаха .Успех и на теб Simple Smile

# 84
  • Бургас
Здравейте момичета, имам останали не отворени 3 кутии естрофем. Ако някой се интересува може да ми пише

# 85
  • Бургас
Записвам се и аз в тази тема, чак сега видях, че я има.
Честно казано това чакане ме убива и трябва някак си да се разсея и да мине по-бързо времето Simple Smile
Трансферът ми беше на 15.02 на две три-дневни ембриончета. Дано да имам успех. Пожелавам го и на всички вас, които чакате заветните две четрички Simple Smile

# 86
Момичета при мен ЧХГ расте и симптоми нямам , съвсем леко са ми напрегнати гърдите. На 9 ЧХГ -260, на 12 ден -почти 700.Кога ви викат вас на преглед?

# 87
  • София/Севлиево
Прегледите ми обикновено бяха 10-12 дни след положителен тест -при тест правен на 7-8 ден(когато ЧХГ вече е над 1000 и може да се визуализира какво се случва).

# 88
Здравейте, борбени момичета! Осми ден след замразен трансфер. Как ви се струва резултата?

# 89
Цвети, тихичко честито! Добре е за 8 ден. Бих повторила след 48 часа, пусни и прогестерон тогава.

Общи условия

Активация на акаунт