Дългото чакане след трансфер – тема 103

• 44 480
  • 775
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Моя на 10ти ден на върнат 1 5 дневен ембрион беше 58, сега съм бременна в 18 г.с.
Резултатът Ви смятам, че е добър и положителен, нали повтаряте теста след 48 ч в същата лаборатория.
Успех Simple Smile

# 196
Момичета , моля да споделят тези при които опита се е случил от 1-ви път при трансфер на 3-те ден . И дали са имали остатъчни болки от пункцията в деня на трансфера?!

# 197
Здравейте. Имам изписан 3.2 утрогестан  вагинално. Този, който ми е през деня, се пада да съм на работа. Според вас може ли него да го пия или трябва задължително да спазвам. Не ми е удобно просто всеки път да го слагам. Благодаря

# 198
Принципно за Утрогестан знам, че може да се пие, но на мен веднъж ми се е налагало и щях да умра от световъртеж, пада страшно кръвното и поне при мен не беше никак приятно, а дори не бях на работа, изкарах следващия час в леглото и не знаех на къде да хвана, сега съм на Циклогест и той е под формата на свещички, в деня на трансфера ми казаха да го поставя анално! Не знам обаче за Утрогестана какви са предписанията, най-добре питайте док или да почнете да го слагате 2х3, в случая сутрин и вечер Wink

# 199
Аз го разбирам 3 пъти по 2 хапчета, аз съм по същия начин. Да, неудобно е на работа, но с добра хигиена и желание се получава.
Попитайте лекаря дали можете да го пиете.

# 200
Аз бях с Циклогест вагинално. Супер неудобно ми беше на работа,като се има предвид,че съм сервитьорка и съм постоянно на крак,но Слава Бога колегите ми бяха наясно с процедурата и ме оставяха отзад в кухнята да стоя седнала 30 мин. Отделно слагах и Естрофем вагинално. Това вече е кофти. Тези миниатюрни хапченца да бръкнеш навътре не е работа. И то да не си си легнал е леглото 🥲Но както писах Слава на Бога колегите ми отменяха доста и трансфера ми беше успешен☺

# 201
Аз бях с Циклогест вагинално. Супер неудобно ми беше на работа,като се има предвид,че съм сервитьорка и съм постоянно на крак,но Слава Бога колегите ми бяха наясно с процедурата и ме оставяха отзад в кухнята да стоя седнала 30 мин. Отделно слагах и Естрофем вагинално. Това вече е кофти. Тези миниатюрни хапченца да бръкнеш навътре не е работа. И то да не си си легнал е леглото 🥲Но както писах Слава на Бога колегите ми отменяха доста и трансфера ми беше успешен☺

Кой опит беше успешния ? И на колко дневни ембриони

# 202
Болки имах само в деня на пункцията. След трансфера ме наболяваше корема все едно ще ми идва.

Момичета , моля да споделят тези при които опита се е случил от 1-ви път при трансфер на 3-те ден . И дали са имали остатъчни болки от пункцията в деня на трансфера?!

# 203

Кой опит беше успешния ? И на колко дневни ембриони
Имам една стимулация от нея с втори ЗЕТ с един 5 дневен ембрион успях☺Лекарствата които описвам ги слагах за подготовка на ЗЕТ+ други медикаменти. След трансфер лежах и след положителния резултата не се върнах на работа. Така го почувствах. Работя в ресторант и стоенето и движението 8 часа ме притесняваше ☺

# 204
Аз вчера отидох и се тествах бях на 8 ден след трансфер на две тридневни, но отчете само 1,52. Сега утре пак ще ходя и силно се надявам да е било късна имплантация и вече да се види по-висока стойност. Стиснала съм всички палци. Утре като мине, ще ви пиша резултата. Честно казано вчера като го видях този нисък резултат и получих микро инфаркт направо. То, заради това не трябва да се тества толкова рано, ама пусто нетърпение…
Кога ви беше трансфера на вас? Моят беше на 15.02
Момичета на 3 дневни ембриони - 2 бр кога най-рано сте се тествали и ви е отчело ?

Моя трансфер беше миналата седмица и мисля в събота да направя тест - 9 ден , не знам дали няма да е рано или да изчакам другия понеделник

# 205
  • Бургас
Аз вчера отидох и се тествах бях на 8 ден след трансфер на две тридневни, но отчете само 1,52. Сега утре пак ще ходя и силно се надявам да е било късна имплантация и вече да се види по-висока стойност. Стиснала съм всички палци. Утре като мине, ще ви пиша резултата. Честно казано вчера като го видях този нисък резултат и получих микро инфаркт направо. То, заради това не трябва да се тества толкова рано, ама пусто нетърпение…
Кога ви беше трансфера на вас? Моят беше на 15.02
Момичета на 3 дневни ембриони - 2 бр кога най-рано сте се тествали и ви е отчело ?

Моя трансфер беше миналата седмица и мисля в събота да направя тест - 9 ден , не знам дали няма да е рано или да изчакам другия понеделник
По-добре изчакай понеделник или дори най-добре вторник. При мен стойностите и на 8ми и на 10ти ден бяха отрицателни и съм вън от играта в момента. Сега ми изникват нови въпроси. Как можем да разберем дали тези тридневни ембриони въобще са стигнали стадий бластоцист или са умрели преди 5-6ти ден? И как да установим дали е това проблема, или е проблем с имплантацията? Сега докторката иска да изследваме проблем с имплантацията. Но ако ембрионите не са оцелели до ден 5-6, то миже и въобще да няма проблем с имплантацията. Хич не знам защо се съгласих да правим трансфер на 3-дневни…

# 206
За имплантацията мога да помогна Wink
Почваш с тестовете от рано...и ще хванеш ако е имало имплантация. За речем 7..9...11..ден.
Но за качеството и дали да стигнали бластоцисти....няма кой да ти каже. За това предпочитам трансферите да са на бластоцист...отпада ти един въпрос Wink
Успех следващия път.
Купи си тестове с чевствителност 10.

# 207
И аз това си мисля, как можем да знаем дали са стигнали 5 ден на развитие. Моите също са на 3 ден , за имплантацията и аз това съм намислила , подготвила съм се с лентички лейди тест с чувствителност 10 , но пак оставя един отворен въпрос....... няма как да сме сигурни кое може да даде отрицателен тест - липса на имплантация или ембрион който не е стигнал до 5-6 ден .....

# 208
Момичета, пак съм аз. ЗЕТ на 5 дневни
 ЧХГ 7 ден - 8.7
 ЧХГ 9 ден - 27.68
 ЧХГ 12 ден 102.58
Продължава сякаш да върви ниско за дните, но се удвоява под 48часа.

# 209
  • гр. София
Момичета, пак съм аз. ЗЕТ на 5 дневни
 ЧХГ 7 ден - 8.7
 ЧХГ 9 ден - 27.68
 ЧХГ 12 ден 102.58
Продължава сякаш да върви ниско за дните, но се удвоява под 48часа.
Поли, да питам, че съм изтървала - две ли върнахте? Оценка на ембрионите имаш ли като качество / морула, ранен бластоцист, бластоцист - 3бб, бластоцист 4аб.... /

Общи условия

Активация на акаунт