Дългото чакане след трансфер – тема 103

• 44 444
  • 775
  •   1
Отговори
# 255
Честита баба Марта момичета , пожелавам ви положителни резултати .
Аз съм след ЗЕТ  с 2 ембриончета на 5 дни , та въпроса ми е кога най -рано мога да направя тест според вас като трансфера ми беше на 27.02 . Не ми се чака чак до 15-тия ден 🤣

# 256
Аз съм след ЗЕТ  с 2 ембриончета на 5 дни , та въпроса ми е кога най -рано мога да направя тест според вас като трансфера ми беше на 27.02 . Не ми се чака чак до 15-тия ден 🤣

Според мен на 9 ден ще отчете , може и на 7-ми Simple Smile Желая успех

# 257
Денят на трансфера брои ли се за 1-ви ден или е ден 0?
На мен ми го броиха, все пак беше сутринта.

# 258
На 7-ми ден аз правих кръвен с един петдневен и отчете ☺

# 259
  • гр. София
Аз днес мислех да правя кръвен - седми ден ми е след СЕТ на ранен бластоцист, ама намерих един остарял пиклив в къщи с изтекъл срок от миналата година Октомври и реших да пробвам с него. Е, напълно отрицателен, сдухах се и си казах, че единственият кръвен за момента ще на 10ти, както ми е казала докторката.
ПС : преди това пусках и на пети ден кръвен, като пуснах контролно прогестерон - и той отрицателен де...

# 260
Аз днес мислех да правя кръвен - седми ден ми е след СЕТ на ранен бластоцист, ама намерих един остарял пиклив в къщи с изтекъл срок от миналата година Октомври и реших да пробвам с него. Е, напълно отрицателен, сдухах се и си казах, че единственият кръвен за момента ще на 10ти, както ми е казала докторката.
ПС : преди това пусках и на пети ден кръвен, като пуснах контролно прогестерон - и той отрицателен де...
Здравей , аз до колкото знам , след като е с изтекъл срок на годност е нормилно да даде фалшив резултат , а колкото до кръвния опитай пак след няколко дни . Надявам се резултата да е различен

# 261
И аз се пробвах днес с лентички лейди тест - 10 , 6 ден след трансфер и нищо...... направо ме си скапа деня

# 262
И аз се пробвах днес с лентички лейди тест - 10 , 6 ден след трансфер и нищо...... направо ме си скапа деня
[/quote
Всеки организъм секретира различно ЧХГ. Аз с един ембрион на 7 ден имах ЧХГ 112 което си беше солидно. Започнах пикливи тестове от ден 4-ти като имаше отенък на черта,но в моите представи. На 6 ден си личеше вече,но имам позната на която на 6 ден не и показа на пиклив тест,а на 7 ден ЧХГ беше 57☺Така че е рано за да се гадае. Кръвният ще покаже най-точно☺Имай вяра☺

# 263
[/quote
Всеки организъм секретира различно ЧХГ. Аз с един ембрион на 7 ден имах ЧХГ 112 което си беше солидно. Започнах пикливи тестове от ден 4-ти като имаше отенък на черта,но в моите представи. На 6 ден си личеше вече,но имам позната на която на 6 ден не и показа на пиклив тест,а на 7 ден ЧХГ беше 57☺Така че е рано за да се гадае. Кръвният ще покаже най-точно☺Имай вяра☺

Ами уж е с висока чувствителност, дано и при мен да е като твоята приятелка. Аз с лентичките си засичам кога ми се изчиства тригера и общо взето до вчера показваше някаква невидима черта от Овитрела , но днес нищо.
По моите изчисления ако е по учежник утре трябва да е приключила имплантацията..... знам ли вече.....

# 264
HeartБлагодаря ви за отговорите.
Белокоска, притеснявам се, понеже имам една загуба в 7 г.с. - спял равитие ембрион. Нямам сили никакви наистина да отида да пусна ЧХГ. Много се страхувам.
Belive123, благодаря ти. Трансферът ми е на един ембрион - 5-дневен. Господ да ни помага и да ни се сбъднат мечтите на всички! Heart

# 265
Малко по-назад писах за моят резултат преди 8 години: на 10ти ден след трансфер на 5дневни 2 бр ембриони имах резултат 28 ЧХГ, бях отписала опита, но на 12 ден беше вече 144...в момента е първокласник и чака сестричка, пък да видим! Хич не го обичам ранното тестване точно заради този ми горчив опит и как го бях отписала борбеното ми момче, но пак мисля да се тествам на 10 ден...пада се на 6.03 пък да видим...
Някой питаше за трансферирани на 23, аз не съм на 23,02, а на 24,02! Някой друг за тест на 06.03? Иначе по препоръка на док трябва да се тествам на 10.03 ама няма кой да чака...

# 266
Малко по-назад писах за моят резултат преди 8 години: на 10ти ден след трансфер на 5дневни 2 бр ембриони имах резултат 28 ЧХГ, бях отписала опита, но на 12 ден беше вече 144...в момента е първокласник и чака сестричка, пък да видим! Хич не го обичам ранното тестване точно заради този ми горчив опит и как го бях отписала борбеното ми момче, но пак мисля да се тествам на 10 ден...пада се на 6.03 пък да видим...
Някой питаше за трансферирани на 23, аз не съм на 23,02, а на 24,02! Някой друг за тест на 06.03? Иначе по препоръка на док трябва да се тествам на 10.03 ама няма кой да чака...

Аз питах за 23.02 Simple Smile моя 10 ден се пада в неделя , та се чудих в събота ли да пускам или да изчакам понеделника Simple Smile

# 267
Хайде заедно понеделника ще се тестваме, чудя се дали преди това да не препикая сутринта един шуър чек, сега мисля, че ми е рано...и едва ли ще се наредя за тест...не ми се иска да изпадам в тия дупки пак...за сега добре ми минава чакането, малко повече бодежи имам из яйчниците, не знам дали е нормално, другите трансфери все бях с но шпа, сега пия сравнително по-малко хапове, не знам защо така!

# 268
и аз съм с бодежи и ПМС много ранни , почнаха ме още на 3-4 ден от трансфера

# 269
Ще си покаже след 5 дни горе-долу...силно се надявам да НЕ отида на плануваното наДпиване с приятелки на 11 март по случай 8ми Март! Ако все пак отида ще го полея подобаващо....приемам, че каквото е писано ще стане!

Общи условия

Активация на акаунт