Дългото чакане след трансфер – тема 103

• 44 319
  • 775
  •   1
Отговори
# 375
Believe, има смисъл от преглед при ЧХГ над 1000, иначе нищо не се вижда, не е въпрос на дни. За главоболие може парацетамол.

# 376
Здравейте момичета,

На 9ти ден след ЗЕТ на естествен цикъл само тригър 2 дни преди трансфера на 2 тридневни ембриона на 6 и 7 клетки съм…
ЧХГ - <1.2  mIU/ml
Прогестерон - 82.11 nmol/l

Доктора ми каза да изследвам на 13ти ден, ако съм била нетърпелива можело и на 9ти ден….

От 3ти ден след ЗЕТ до днес съм с много силни предменструални болки (събуждам се от тях вечер), което са белег за неуспешен трансфер, но решихме да изчакаме.

Има ли смисъл да правя друг тест ?

Последна редакция: пн, 06 мар 2023, 12:49 от MilaMel

# 377
Здравейте отново. След много бледата черта тази сутрин, сега ЧХГ излезе 42. Надявам се, че за 10 ден след ЗЕТ на 5дневно има шансове.

# 378
Ох момичета цяла нощ ми се гадеше и не можах да спя… тази сутрин ударих един пиклив тест, на който има въображаема черта 😂 ( никога не бях виждала даже такава…) Та реших да пусна кръвен, така и така трябваше да пусна днес прогестерон….викам си защо да не пусна и ЧХГ 🤷🏼♀хаха .
П.с. Днес ми е 7ми ден след СЕТ на два 5 дневни ембриона. Стискайте ми палци 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

# 379
Ох момичета цяла нощ ми се гадеше и не можах да спя… тази сутрин ударих един пиклив тест, на който има въображаема черта 😂 ( никога не бях виждала даже такава…) Та реших да пусна кръвен, така и така трябваше да пусна днес прогестерон….викам си защо да не пусна и ЧХГ 🤷🏼♀хаха .
П.с. Днес ми е 7ми ден след СЕТ на два 5 дневни ембриона. Стискайте ми палци 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Здравей аз съм 7 ми ден след ЗЕТ и аз също пусках прогестерон и като теб направо пуснах ЧХГ надявам се да има положителни резултати 😊

# 380
И моя резултат излезе...отрицателен! Успех на другите, които чакате днес, дано поне вие ни зарадвате!

# 381
Белийв днес ходи ли на кръвен? Аз рефрешвам страницата вече и не мога работа да подхвана никаква Rolling Eyes

Да, бях . Довечера ще има резултат и ще рефрешна

# 382
И тук слагам статията с табличка с ЧХГ и прогнозите за успешна бременност спрямо стойностите. Моя АГ ми беше казал, че очаква трицифрено число на ден десети и така и беше и при мен и при другото момиче, с което бяхме заедно на пункция и трансфер.
https://natalist.com/blogs/learn/what-is-a-good-beta-hcg-after-a … f-embryo-transfer

# 383
Момичета, чудя се дали да пускам чхг на 18-ти ден /утре/ от трансфер на бластоцист? На 10-ти беше 16,30, което според докторката ми е положително, но много ниско и като говорих и с ембриолога общо взето очакват извънматочна Sad Пуснах на 12-ти 55,92 и на 14-ти 170,70. Извикаха ме на преглед на 8-ми /сряда/, но не са ми казали да правя ново чхг и доколкото ги усещам са отписали опита - нараствало, ама от много ниско било тръгнало. Та - някой пускал ли е на 18-ти ден и дали има смисъл?

# 384
Белокоска, с този резултат на 14 ден си има шанс за развитие на нормална бременност.
Да, в най-добрия случай още на 10 ден очакват трицифрено число, но ето че има шансове и при по-нискък старт (погледни пак табличката от статията). Аз лично бих пуснала още едно ЧХГ, ей така за себе си да знам

# 385
Белокоска, стискам палци да се е вдигнало и всичко да е наред.
При моята извънматочна ЧХГ пусках и в деня, в който доктора ме прати по спешност за операция и отделно в болницата пак ми пуснаха нищо, че отидох с резултат от същия ден, така че може би във всички случаи ще е полезно, за да се разбере какво се случва.

Момичета, чудя се дали да пускам чхг на 18-ти ден /утре/ от трансфер на бластоцист? На 10-ти беше 16,30, което според докторката ми е положително, но много ниско и като говорих и с ембриолога общо взето очакват извънматочна Sad Пуснах на 12-ти 55,92 и на 14-ти 170,70. Извикаха ме на преглед на 8-ми /сряда/, но не са ми казали да правя ново чхг и доколкото ги усещам са отписали опита - нараствало, ама от много ниско било тръгнало. Та - някой пускал ли е на 18-ти ден и дали има смисъл?

# 386
  • Варна
Здравейте, дами.
Аз днес реших да се разочаровам с един пиклив тест на 7 ден след трансфера...
Но друга ми е драмата, преди малко имах розово зацапване по хартията след тоалет /на превръзката няма/. Надявам се е добър знак... до сега такова бебешко розово не е било...

# 387
Аз искам да ви покажа моят пиклив на 8ми ден на 5 дневни с близнаци, стойността на кръвния беше 130. Такъв слабо наситен тест съм имала само при изпарителни и при биохимична. Няма да ви казвам колко ревах. В момента ме рита един бесен младеж, който се надявам да донося до термин. Не бързайте и не поставяйте каруцата пред коня. До кръвния нищо не е от значение. Наскоро Поли почна с ниски стойности, ама се развива добре. Имам приятелка с живородено бебе с нисък старт. Всичко е възможно.

# 388
Имам нужда от вашата помощ момичета . Аз съм с ЗЕТ на  2 ембриончета 5 дневни вчера ми беше 7 ми ден и пусках прогестерон , пуснах и ЧХГ и то е 24.92. Как ви се струва

# 389
Момичета, излезе и втори кръвен тест .

9 ден на 3 дневен - 6.74
11 ден - 17.25

днес 12 ден ,  пуснах и в друга лаборатория, че в рамус чакам до 22 ч за резултати

Общи условия

Активация на акаунт