Дългото чакане след трансфер – тема 103

• 44 311
  • 775
  •   1
Отговори
# 390
Имам нужда от вашата помощ момичета . Аз съм с ЗЕТ на  2 ембриончета 5 дневни вчера ми беше 7 ми ден и пусках прогестерон , пуснах и ЧХГ и то е 24.92. Как ви се струва

След два дни пак . За седми ден ми се струва добре .

Белийв и твойта игра на нерви продължава .

# 391
Имам нужда от вашата помощ момичета . Аз съм с ЗЕТ на  2 ембриончета 5 дневни вчера ми беше 7 ми ден и пусках прогестерон , пуснах и ЧХГ и то е 24.92. Как ви се струва

Главата ще ми се пръсне .....

# 392

Главата ще ми се пръсне .....

Разбирам те , но нищо не можеш да направиш . Продължаваш и след два дни пак . Стискам палци да продължи да расте чхг и накрая да завърши с пухкав финал .

# 393
Браво и на двете !
Да се покачва и всичко да е наред!

# 394
Браво момичета 😍 стискам палци!
На мен  всичко различно от <0.100 и <0.200 ми звучи положително, аз само това съм виждала 😔 Така ще се зрадвам да видя всичко ралично от <0....!
днес ми е 7ми ден след ЗЕТ на 2 5-дневни, от вчера гърдите ме заболяха и хем си казах че няма да го мисля но така се отчаях че си плача вече. Нищо друго не усещам освен кръста тук таме и че съм супер нервна и емоционална, както обикновено 3-5 дни преди цикъл 😔Как ще издържа до 14ти ден не знам. Мисля си в събота ще е 11ти, дали да не пусна тогава и да се спират мъките, какво мислите? Ако е пак < резултата ще има ли смисъл да чакам до 14ти ден? Не разбирм защо трябва до догава да чакам, няма ли да си покаже и на 11 ден?
А ако има все пак някой да ме окуражи и обнадежди въпреки тези ПМС ще е супер😅

# 395
Believe, какво е мнението на АГ? Нисичко е за 11 днес на тридневен, но шанс винаги има.
Аз на 14 ден (естествена бременност) след овулация, имах ЧХГ 89, след 48 часа 211, после взе да пада и при мен беше биохимична. Но има и случаи с по-ниско ЧХГ и успешна бременност. Просто в този случай според мен е добре да се следи по-изкъсо и за по-дълго време. Иначе сега при инвитрото на преглед бях 10 дни след теста (който беше 10 дни след трансфера), но аз имах много високо ЧХГ и рано видяхме сакчето. Някои ходят и по-късно.
Не искам да звуча негативно в никакъв случай, просто споделям опит, че за мен беше новост, че нивата на ЧХГ да показателни за развитие на бременността (заради това и съм качила тази статия, която имам от АГ) за ориентир.

# 396
7ми ден след Сет на 5дневен… има ли надежда изобщо…. 😕 Това ми е вече втори опит, 3ти трансфер… отчаях се защо няма дори имплантация…никога не съм виждала двете черти… чувствам се ужасно…

Последна редакция: вт, 07 мар 2023, 10:36 от Didi Y

# 397
Момичета, имам три трансфера - при двата чхг се покачваше и около 12ти 15ти ден след трансфер получавах кръвоизлив... Има ли други момичета с подобни случаи? Каква може да е причината? Вече ми останаха последни две ембриончета на едно място, не искам да се повтори отново Sad

# 398
Момичета , някоя от вас да се е тествала в една лаборатория, след това на другия ден в друга и чхг да е различно ?
Да отбележа, че в едната лаборатория мерната единица е UI/L , а в другата mIU/ml ?
Възможно ли е чхг да не се е променила за 24 часа ? Знам, че се изследва на 48-72 ч , но просто смених лабораторията и сега съм притеснена ?!

# 399
Каква стойност ти показва от втората лаборатория?

# 400
При ЧХГ (по спомен) двете мерни единици UI/L и  mIU/ml са равни. Може би в интернет има калкулатор, който да потвърди.

# 401
Момичета , някоя от вас да се е тествала в една лаборатория, след това на другия ден в друга и чхг да е различно ?
Да отбележа, че в едната лаборатория мерната единица е UI/L , а в другата mIU/ml ?
Възможно ли е чхг да не се е променила за 24 часа ? Знам, че се изследва на 48-72 ч , но просто смених лабораторията и сега съм притеснена ?!

Аз направих така - първото ми чхг беше в BodiMed в UI/L, но после другите консистентно в една лаборатория - Диоген с mIU/m. Показвала съм ги и на лекарката, и на ембриоложката и нито една не ми каза, че може да има неточности или че има проблем с единиците.
Пуснах днес още едно чхг на 18-ти ден - 1501,04 и вече влизам в таблиците за стойности на 5-6 седмица. Пак съм на долната граница, но поне се надявам да е знак, че като се утроява за 48 часа няма да е извънматочна. Утре съм на преглед да видим какво ще кажат. Първата стойност на чхг на 10-ти ден на бластоцист беше 16,30 и смятат, че шансовете са малки. В клиниката са имали само 2 жени, които са били съответно със 7 и с 15 на 10-ти ден и са родили успешно, но това  като някакви невероятни изключения....и все пак си остава надеждата и аз да се класирам...

# 402

Аз направих така - първото ми чхг беше в BodiMed в UI/L, но после другите консистентно в една лаборатория - Диоген с mIU/m. Показвала съм ги и на лекарката, и на ембриоложката и нито една не ми каза, че може да има неточности или че има проблем с единиците.
Пуснах днес още едно чхг на 18-ти ден - 1501,04 и вече влизам в таблиците за стойности на 5-6 седмица. Пак съм на долната граница, но поне се надявам да е знак, че като се утроява за 48 часа няма да е извънматочна. Утре съм на преглед да видим какво ще кажат. Първата стойност на чхг на 10-ти ден на бластоцист беше 16,30 и смятат, че шансовете са малки. В клиниката са имали само 2 жени, които са били съответно със 7 и с 15 на 10-ти ден и са родили успешно, но това  като някакви невероятни изключения....и все пак си остава надеждата и аз да се класирам...

Здравейте. Моля ви да ми напишете стойностите си по дни, откакто се тествате. Бих искала да сравня с моите, което знам, че не е нито релевантно, нито правилно, но тъй като аз стартирах вчера на 10 ден с ниско 42 ЧХГ, изчетох доста материал в чужди сайтове за нормални бременности и живи и здрави деца с ниско стартиращи ЧХГ, но все пак изпитвам интерес при вас как се е развило. Благодаря предварително

# 403
Shantii, изпратих лично, че тук поне 2 пъти съм писала резултатите - да не спамя допълнително Grinning

Последна редакция: вт, 07 мар 2023, 14:39 от Белокоска

# 404
Моят трансфер приключи с ЧХГ - 1,55 UI/L на 9ти ден. На 6-ти ден беше 1.34 UI/L. Обадих се в болницата и ми казаха да спирам всички инжекции и лекарства. Няма шансове. Както ми обясниха ЧХГ на 9-ти ден би трябвало да бъде над 25 UI/L.
Успех!

Общи условия

Активация на акаунт