Дългото чакане след трансфер – тема 103

• 44 307
  • 775
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте. Днес мина и моя трансфер на едно тридневно ембрионче. Докторката не ми каза кога най рано мога да направя тест както и какво да не ям и пия. Единствено каза да не вдигам тежко и да избягвам резките движения. Какво ще ме посъветвате? Благодаря

# 406
На 3-дневни на 12 ден ще покаже. Поне на мен ми казваха да правя на 12 ден, и на 14 съм правила. На каква терапия сте? Какво ви изписаха след трансфер?
Здравейте. Днес мина и моя трансфер на едно тридневно ембрионче. Докторката не ми каза кога най рано мога да направя тест както и какво да не ям и пия. Единствено каза да не вдигам тежко и да избягвам резките движения. Какво ще ме посъветвате? Благодаря

# 407
На 3-дневни на 12 ден ще покаже. Поне на мен ми казваха да правя на 12 ден, и на 14 съм правила. На каква терапия сте? Какво ви изписаха след трансфер?

Естрофем 2x1, неофолик 2x1 и циклогест 2х1

# 408
Белокоска, ЧХГ от 170 на 14 ден е станало 1500 на 18, така ли? Звъня ли на доктора, вече по-оптимистичен ли е? Стискам палци

# 409
Момичета преди 5 дена видях отрицателният тест слет ЗЕТ на 5дневен излюпен ембрион доки иска следващият месец отново да правим трансфер бях на естрофем от 2ри ден и включихме циклогест 2×1 и 1инжекций прогестерон тест -
За следващият опит иска същата схема та въпросът ми е имам ли шанс за положителен резултат миналата година опитът беше успешен до 7г.с.но бях на естествен цикъл след овулация включихме естрофем и циклогест +инжекций клексан но сега с този контролирън незнам много объркано обеснявам но вие ме разбирате но те не психиката ни се разбива и страхът от нов неуспех е огромен вие със протокол успяхте контролирън или естествен извинете за дългият пост😞

# 410
Моят опит е такъв, три трансфера , три положителни резултата и приключва в 5 г. с. без изобщо пазене, следващия път съм решила много пазене, пък да видим, мои познати забременели след инвитро- няколко опита казват, че докато не са си дали пълна почивка не стават нещата.
А за ПИД мислили ли сте?
Аз лично още след първия път завършил с аборт в 6гс искам ПИД, тъй като 5-6гс абортът най-често е от лошо хромозомно качество на ембриона.
Моите бяха морфологично 4аа.
Проблемът ми е, че имам едни замръзени без ПИД и ще пробвам и с тях, но е пълно тото без ПИД за мен.

Аз съм правила ПИД на замразени ембриони. Казаха ми, че до две замразявания са Ок. Имам успешен трансфер с такъв ембрион. Успех

# 411
  • Варна
На мен след трансфер ми казаха без кафе, цигари и алкохол. Без СПА, сауни, вани, басейни. Като се къпя да не насочвам горещата вода към корема. Дори деня на трансфера ми казаха да не си вземам душ, а на следващия ден. Също да не се протягам , например ако искам да стигна нещо на високо от кухненските шкафове. Да не се скача, бяга и т. н. Мисля, че това беше общо взето. Късмет!

# 412
  • София
Честит празник мили дами! Пожелавам ни да сме здрави и скоро да бъдем мами!
Моят трансфер беше понеделник на 3 дневно ембрионче. Надявам се всичко да бъде наред! Душата ми е в него..

# 413
Белокоска, ЧХГ от 170 на 14 ден е станало 1500 на 18, така ли? Звъня ли на доктора, вече по-оптимистичен ли е? Стискам палци

Polly_90, да, точно така, само на 16-ти ден нямам тест, че беше неделя. Излиза, че на 48 часа почти се утроява. Писах на докторката, каза, че било обнадеждаващо. Днес съм на преглед - да видим какво ще излезе.

Честит празник, момичета Simple Smile Да сме живи и здрави, за другото все ще намерим сили! Flowers Four Leaf Clover

# 414
Момичета, мойте стойности почнаха да падат. Явно е била биохимична.
Има ли някоя от вас с биохимична ? И кога да очаквам цикъл?

# 415
Много съжалявам, Believe! Прегръдки и кураж.
Ако спреш лекарствата - до 3 дни ще ти дойде според мен.

# 416
Аз съм имала биохимична, при мен ЧХГ падаше много бавно, но някъде 7-10 дни след като засякохме спад си имах цикъл, една идея по-обилен, но без проблем и болки.

# 417
Здравейте момичета, мина моя трансфер на две 5 дневни герои в събота, от тогава съм с доста бодежи някъде в единия яйчник, болки в кръста, нервите ме тресат доста,гади ми се / предполагам от естрофема и прогестерона /, от днес съм и с болки като преди цикъл ниско долу, но са малко и по-различни. Спроред вас нормални ли са тези състояния?

# 418
Момичета, първо Честит Празник!
А сега нещо при мен май пак не е ок.
Днес пуснах пак ЧХГ след като доктора беше казал, че не иска повече, нови аз искам. Таа на 15 ден на петдневни ЧХГ 569, днес на 21ви 3720. Очаквах повече и сега нещо пак взе много да ме притеснява, както в началото стойността беше доста ниска
после взе за малко да се утроява,но сега пак забави. Какво мислите вие?

# 419
Момичета, първо Честит Празник!
А сега нещо при мен май пак не е ок.
Днес пуснах пак ЧХГ след като доктора беше казал, че не иска повече, нови аз искам. Таа на 15 ден на петдневни ЧХГ 569, днес на 21ви 3720. Очаквах повече и сега нещо пак взе много да ме притеснява, както в началото стойността беше доста ниска
после взе за малко да се утроява,но сега пак забави. Какво мислите вие?

Поли, лично аз мисля, че се развива ЧХГ чудесно! Виж по-долу снимката:

Общи условия

Активация на акаунт