Дългото чакане след трансфер – тема 103

• 44 293
  • 775
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте, момичета !
Моля тези от вас , които са били по фонда и които вече са минали едно ин витро нека споделят какво е било заплащането за втори опит ? Как протичат нещата от отпусната сума от фонда ? При втори опит какво доплащахте ?

Believe123  имате останали замразени ембриони или ще правите стимулация на ново ?
Ако е второто, то се минава по стандартният път за кандидатстване.
Ако обаче имате замразени ембриони и вече сте правили един ЗЕТ по фонда, то освен прегледите си платихме размразяването, връщането на ембрионите (около 500 лв.) в клиниката, в която съм аз. По мое желание имаше и лепило (около 150 лв.)

Писах ти на лично Simple Smile

# 436
  • Варна
Благодаря Velki! Ще пиша какво се случва. На всички момичета в процедура, пожелавам късмет!

# 437
mama06 много съжалявам за тази ситуация и стискам палци в понеделник да се чуе сърдечна дейност. Обмисляш ли да отидеш на още едно мнение и преглед? Аз съм с подобни на твоите стойности ЧХГ по дни, дори малко по-ниски. Съжалявам,че ти задавам въпроси,но имаше ли предваротелно притеснения, че нещо може да не е ок с тези резултати?

# 438
  • Варна
Дами, нали не си въобразявам втората черта....
10 ден на 5дневни

# 439
Дами, нали не си въобразявам втората черта....
10 ден на 5дневни

Аз също я виждам. Честито!❤

# 440
Има втора черта, виждам я! 🙂

# 441
Момичета, днес се събудих със страшни болки в рамото и се намазах с Дийп релииф май беше. После прочетох, че трябва да се избягва при бременност. Аз съм два дни след трансфер. Дали нещо сбърках? Благодаря предварително за мнението

# 442
  • Варна
Момичета, днес се събудих със страшни болки в рамото и се намазах с Дийп релииф май беше. После прочетох, че трябва да се избягва при бременност. Аз съм два дни след трансфер. Дали нещо сбърках? Благодаря предварително за мнението
Знам, че след трансфер може да се взема парацетамол.
Polly_90 ами ЧХГ си беше прекрасно. Съответстваше на дните  и г. с. по таблица, като гледах. Удвояваше се добре. Просто явно нещо се е случило между 6 г. с. и 8 г.с.Вчера бях на два прегледа при двама различни лекари. И двамата потвърдиха, че няма сърдечна дейност. Ще видим в понеделник, имали развитие или не. Но вече се настройвам да следващия опит.

# 443
Mama06 благодаря за отговора. Кураж и ти желая всичко скоро да се нареди по най-добрия начин.

# 444
  • Варна
Благодаря Polly_90! Късмет  на теб и всички кандидат мами.

# 445
Здравейте, днес ми е трети ден след трансфер на 5дневни ембриони. Снощи се събудих от контракции в матката, които обаче не бяха болезнени, а даже и много приятни(контракции те бяха силни, като вълни, обзе ме едно чувство в тялото като преди оргазъм, изтъпнах цялата, все едно ток мина през тялото ми). Понеже беше в сънят ми и ме събуди, като отмина пак заспах, и тази сутрин като се събух се сетих какво се бе случило и  притесненията започнаха. Дали не са отлепили ембриончета, ако са тръгнали да се имплантират? Иначе си пия всички лекарства по предписание. Пия ношпа 3х2. Имали ли сте подобни усещания, и успех след подобно преживяване. Ще съм благодарна ако споделите, и ви моля да ме извините предварително ако въпроса ми е глупав. Благодаря

# 446
Всичко това е от лекарствата. Много е рано на трети ден за симптоми на успех и на неуспех. Бъди спокойна и се опитай да мислиш за друго. За 5 дневните ембриончета шансът е значителен. Пожелавам успех от сърце

# 447
Здравейте , имам въпрос . Аз съм 10 ден след ЗЕТ на 2  5 дневни ембриончета и от вчера ми се повдига странното е ,че като хапна нещо и престава, след 1 час пак започва и се случва предимно след обяд . Та въпроса ми е дали е нормално( не е ли рано за такива симптоми ) и дали някоя от вас е била така

# 448
Здравейте , имам въпрос . Аз съм 10 ден след ЗЕТ на 2  5 дневни ембриончета и от вчера ми се повдига странното е ,че като хапна нещо и престава, след 1 час пак започва и се случва предимно след обяд . Та въпроса ми е дали е нормално( не е ли рано за такива симптоми ) и дали някоя от вас е била така
на мен на десети ден ми казаха да направя тест. И аз съм с две 5 дневни. Мисля че може да пуснете кръвен и ще разбере от какво е (от лекарствата или от бебок) от сърце желая да е второто 🙏

# 449
на мен на десети ден ми казаха да направя тест. И аз съм с две 5 дневни. Мисля че може да пуснете кръвен и ще разбере от какво е (от лекарствата или от бебок) от сърце желая да е второто 🙏
Благодаря  аз пусках кръвен , но на 7 ден и резултата беше добър но реших направо в понеделник да пусна пак иначе вчера направих и един пиклив и имам втора бледа черта . Но просто си мислех ,че е рано за да ми се гади . Пожелавам на всички положителни резултати

Общи условия

Активация на акаунт