Дългото чакане след трансфер – тема 103

• 44 159
  • 775
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
Значи според мен най-вероятно нещо при процедурите/стимулациите изпускат правилния момент да ги извадят. Остава вариант да пробваш евентуално при друг лекар/болница.
След първите 2 неуспеха сменихме болницата и лекаря, но изглежда и сега не е било качествено, щом не оцеля. Другият месец пак ще пробваме, докато не свършат финансите, че финансиране никакво Sad

# 601
Здравейте , аз имам 1 ин витро и 2 ЗЕТ . Въпроса ми е правите ли почивки, примерно 2 или 3 месеца  между опитите  или като не се получи този месец и опитвате пак следващия месец . Извинявам се за въпроса просто се чудя дали организъма ми вече не е изтощен от всички тези медикаменти и всичко това да влияе и на резултатите .

# 602
Не съм правила поредни стимулации и трансфери, но с моя АГ планирахме зет на следващия месец, ако свежият беше неуспешен.
Но ние имах е доста замразени.
Ако се налага нов стимулация, на мен ми беше казал, че се прави пауза, зависеща от индивидуалните показатели.

# 603
  • София
Трансферът ми беше на 06.03 на едно 3 дневно, днес пуснах кръвен и мисля, че е повече от ясно да се готвим за нов тур инвитро. Ще повторя другия понеделник, понеже според мъжа ми е рано, но не е ли показател и сега?
Психически се подготвям за следващ път. Това беше първи опит на спонтанен цикъл и разчитахме на 1 яйцеклетка.

# 604
Трансферът ми беше на 06.03 на едно 3 дневно, днес пуснах кръвен и мисля, че е повече от ясно да се готвим за нов тур инвитро. Ще повторя другия понеделник, понеже според мъжа ми е рано, но не е ли показател и сега?
Психически се подготвям за следващ път. Това беше първи опит на спонтанен цикъл и разчитахме на 1 яйцеклетка.

Здравей, аз бях също на 3-дневни . Моя кръвен на 9 ден беше - 6.74

# 605
  • София

Здравей, аз бях също на 3-дневни . Моя кръвен на 9 ден беше - 6.74

В такъв случай има ли смисъл да ходя да ми слагат пак зарзио и да си продължа с лекарствата? Не виждам грам смисъл.

# 606

Къде го пуснахте? Явно е излязъл бързо резултата. Аз утре съм на кръвен. Утре ми е 9 ден на едно тридневно

# 607
  • Бургас
Nadezhda, аз на 8ми ден на 2 тридневни имах 1,56, а на 10ти ден имах 1,36 и за съжаление си беше неуспешно, нямаше имплантация дори. Мисля, че твоята стойност показва същото за съжаление. При тридневните имплантацията е на 5-7 ден и вече трябва да се види стойност на 9ти ден според мен. Дано да греша и да ни зарадваш с хубава новина.

# 608
  • София
Nadezhda, аз на 8ми ден на 2 тридневни имах 1,56, а на 10ти ден имах 1,36 и за съжаление си беше неуспешно, нямаше имплантация дори. Мисля, че твоята стойност показва същото за съжаление. При тридневните имплантацията е на 5-7 ден и вече трябва да се види стойност на 9ти ден според мен. Дано да греша и да ни зарадваш с хубава новина.

Да, категорично не е имало опит за имплантация. Такава ниска стойност.. Grinning Чакам да стане 12 ч., за да се обадя и да питам акушерките в Надежда мога ли да спра лекарствата.

Кандиларов е лабораторията.

# 609
  • Бургас

Да, категорично не е имало опит за имплантация. Такава ниска стойност.. Grinning Чакам да стане 12 ч., за да се обадя и да питам акушерките в Надежда мога ли да спра лекарствата.

Аз директно след втората стойност писах на лекарката ми и тя ми каза спирам всичко, само преднизолона по схема постепенно. И след около 4 дни ми дойде цикъла.

# 610

Според мен ти ще ти кажат да изчакаш. Но за мен също е безмислено. Те казват тест на 14 ден. За какво да си тровим организма с хапчета като и на 9-10 ден може да е ясно има ли имплантация или не. Интересно ми е какво ще ти кажат. Моля да пишеш Simple Smile

# 611
  • София
Jakito999999 Свързах се с акушерките, казах каква е стойността на 9ти ден - определено край с този опит.+ и спиране на лекарствата. Единствено преднизолон по 1 на ден следващите 2 дни. Всичко останало на момента.

# 612
Jakito999999 Свързах се с акушерките, казах каква е стойността на 9ти ден - определено край с този опит.+ и спиране на лекарствата. Единствено преднизолон по 1 на ден следващите 2 дни. Всичко останало на момента.

Благодаря за инфото

# 613
Съжалявам много за отрицателни резултати тези дни! Sad Не бях влизала да чета тези дни, че се отдадох на почивка и след нашия отрицателен резултат, но сега ми нахлуват едни мисли и разсъждения, имам час за коментар с док ама чак другия месец Sad та до тогава искам да събера инфо и въпроси, които да задам! В кратце разказвам за нашия случай, ако някой може да помогне с идеи ще бъда безкрайно благодарна!
С мъжки фактор сме, при мен не се откриват налични проблеми, освен поставяне на РВМС, което не знам колко е необходимо ама да се плаща там...имаме едно детенце, с доста ниско ЧХГ на 10 ден, което не знам колко е от значение, късна имплантация ли...не знам! След раждането имахме един ЗЕТ на 2 бр. 5 дневни - неуспешен! Сега имахме стимулация декември и февруари правихме ЗЕТ на 2 бр 5 дневни, според ембриолози и док ембриончетата са супер, правени бяха всички необходими там наблюдения 24 часа, подбор на сперматозоиди, замразихме доста ембриони, проблема явно е в имплантацията, след като и с успешната ми бременност и раждане ЧХГ на 10 ден беше ниско, явно там някъде проблема, какво може да се направи в този случай...някакви изследвания повече ли да направя? Какво бихте ме посъветвали?

# 614
Имам един въпрос……..
Чета тук че се говори за късна овулация,за късно имплантиране и т.н. Та въпросът ми е,колко дена може да живеят ембриончетата в матката за да има късно имплантиране?

Общи условия

Активация на акаунт