Дългото чакане след трансфер – тема 103

• 44 164
  • 775
  •   1
Отговори
# 585
*Таничка* МГ 2/5 , в коя клиника сте и при кой доктор?

# 586
Здравейте! Утре трябва да правя тест и страх ме тресе Expressionless

Имах двоен трансфер на два 6-дневни ембриона. Според вас при двоен трансфер по-големи ли са шансовете  поне един от ембрионите да се е захванал, тоест 30%? Има ли дами прлеминали през двоен трасфер? Благодаря ви предварително Flowers Hibiscus

# 587

Имах двоен трансфер на два 6-дневни ембриона. Според вас при двоен трансфер по-големи ли са шансовете  поне един от ембрионите да се е захванал, тоест 30%? Има ли дами прлеминали през двоен трасфер? Благодаря ви предварително Flowers Hibiscus

Фрида, аз бях с две ….

# 588
Аз съм с две. Кръвния ми е в петък. Правих пиклив обаче - положителен. Но все още си ме тресе до кръвния. Желая ти успех и до щастлив финал!

# 589
Благодаря ти, eyeswideopen! Кога ти беше трансфера? И моята официална дата за тест е петък, а аз имах процедура на 6 март. Много се радвам за твоя резултат. Flowers Four Leaf Clover

# 590
Здравейте, на 6.03 ми беше петият трансфер на едно шест дневно ембрионче и днес на осми ден реших да си пусна кръвен, за мое съжаление резултата е 0.99. Аз си мисля да спирам всички инжекции и хапчета, но мъжа настоява на 10 ден пак да пускам кръвен. Имали смисъл според вас, че аз съм доста разтроена и не мисля много адекватно. Някак си се изморих вече от всички опити и започнах да губя надежда.

# 591

Имах двоен трансфер на два 6-дневни ембриона. Според вас при двоен трансфер по-големи ли са шансовете  поне един от ембрионите да се е захванал, тоест 30%? Има ли дами прлеминали през двоен трасфер? Благодаря ви предварително Flowers Hibiscus

Фрида пожелавам ти положителен резултат!
Не се сравнявай с когото и да е всички сме различни! Пускай смело тест утре и ела да се похвалиш Simple Smile

SilvenaB аз бих изчакала със сигурност, преди да спра лекарствата

# 592
Здравейте, на 6.03 ми беше петият трансфер на едно шест дневно ембрионче и днес на осми ден реших да си пусна кръвен, за мое съжаление резултата е 0.99. Аз си мисля да спирам всички инжекции и хапчета, но мъжа настоява на 10 ден пак да пускам кръвен. Имали смисъл според вас, че аз съм доста разтроена и не мисля много адекватно. Някак си се изморих вече от всички опити и започнах да губя надежда.
Съжалявам че ще го напиша,но за мен шанс няма. Знам колко е гадно при отрицателен резултат,но реалността е една и трябва да я приемем. Аз не съм медицинско лице затова може и да бъркам с предположението си. Какъвто и да е резултатът ви бъдете силна ❤
П.С Лекарства на своя глава никога не спирайте

# 593
Съжалявам за ниския резултат. Все пак аз не бих спряла лекарства на своя глава, без консултация с лекар.

# 594
Ох, дано да се похваля. За дамата, която се чуди дали да спира лекарствата, ами може да почака още два дена, поне със сигурност да знае, ако ЧХГ-то расте или намалява. Силвена, колко опита си направила преди?

# 595
Фрида, това ми е пети трансфер. А на теб желая положителен резултат утре.

# 596
Благодаря ти, eyeswideopen! Кога ти беше трансфера? И моята официална дата за тест е петък, а аз имах процедура на 6 март. Много се радвам за твоя резултат. Flowers Four Leaf Clover
на 07.03 ми беше трансфера. Благодаря ти. Стискам палци за успех и при теб и до щастлив финал 🤰

# 597
Добро утро, днес ми е осми ден от трансфера на един тридневен и престо тест категорично отрицателен. Възможно ли е да е грешка? Утре мисля да пусна кръвен, колкото и рано да е..

# 598
Според мен е рано за тридневен. Ако обаче сте много нетърпелива, кръвен е по-вероятно да отчете, ако вече има имплантация. Успех!

# 599
Според мен е рано за тридневен. Ако обаче сте много нетърпелива, кръвен е по-вероятно да отчете, ако вече има имплантация. Успех!

Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт