Дългото чакане след трансфер – тема 103

• 42 627
  • 775
  •   1
Отговори
# 675
  • София/Севлиево
С кариотипа всичко е наред,кросмач е нещо като тест за съвместимост при партньорите.В много редки случаи след като имат едно общо дете не могат да имат повече т.к.жената развива нещо като алергия към мъжкият материал и дори да забременее плодът загива.При нас изключиха и този проблем след консултация с имунолог.

# 676
Явно и нашия опит приключи .... на 12 ти ден от трансфер на две петдневни резултата от кръвня е 5.62 ....

# 677
Явно и нашия опит приключи .... на 12 ти ден от трансфер на две петдневни резултата от кръвня е 5.62 ....

Нашия опит също с 0.52. Желая ви търпение и успех за напред

# 678
  • Бургас
С кариотипа всичко е наред,кросмач е нещо като тест за съвместимост при партньорите.В много редки случаи след като имат едно общо дете не могат да имат повече т.к.жената развива нещо като алергия към мъжкият материал и дори да забременее плодът загива.При нас изключиха и този проблем след консултация с имунолог.
ние нямаме общо дете и не са ни правили такъв кросмач. Къде го правят и каква е цената ако може да ме ориентираш?

# 679
Момичета, след моето пролървяване в 5 г.с. пуснах изследвания за тромбофилия- излезе мутация в ген PAI хомозигот. Днес бях на консултация при генетик и ми казаха, че трябва да съм на терапия - аспирин протект 1 месец преди трансфер и фраксипарин от дена след трансфер...
Но още не съм сигурна, че това е причината за аборта. Ден преди прокарването бях на преглед и лигавицата беше тънка. Четох за чай от листа от Малина и фреш от нар. Друго какво може да предложите за тънка лигавица?
Останаха ни последни два ембриона в една сламка ...

# 680
  • Бургас
Момичета, след моето пролървяване в 5 г.с. пуснах изследвания за тромбофилия- излезе мутация в ген PAI хомозигот. Днес бях на консултация при генетик и ми казаха, че трябва да съм на терапия - аспирин протект 1 месец преди трансфер и фраксипарин от дена след трансфер...
Но още не съм сигурна, че това е причината за аборта. Ден преди прокарването бях на преглед и лигавицата беше тънка. Четох за чай от листа от Малина и фреш от нар. Друго какво може да предложите за тънка лигавица?
За тънка лигавица правят скрачинг. Иначе аз мога да ти препоръчам и вит. Е, дори някъде знам че и виагра прилагат в малки количества, за да се засили кръвоснабдяването и да стане по-добра лигавица.

# 681
Здравейте, момичета, моята операция мина и вече съм вкъщи. Оказа се, че този път е рогова бременност от страната на вече премахнатата фалопиева тръба от предходната извънматочна. Сега вече май ще си вземем няколко месеца почивка понеже вече ми дойде доста в повече психически. Два положителни резултата измежду всички отрицателни, които завършиха ужасно и с операции. Малко ще си отдъхнем, ще направим някоя кратка екскурзия и после с нови сили ще продължим. Успех на всички!

# 682
Polly_90, съжалявам, кураж ти пожелавам и бързо възстановяване. Много хубаво сте решили, починете си, насладете се на живота на макс и с нови сили след време пак. Yellow Heart

# 683
Оле, Поли, бързо възстановяване ти желая. Добре си решила да си отдъхнеш и разнообразиш. Успех на всички ни по този нелек път!

Ако не е тайна в коя клиника си? Ако ембриона е влязал и имплантирал в тръба, не е ли бил проблема при неправилния ембриотрасфер? При процедурата не те ли гледаха с ехограф?

eyeswideopen, надявам се да си добре и да чакаш добри новини. Успешно и до края на всички, които видят положителния резултат.  При мен лично няма нищо, мисля за нов опит.

# 684
Ами то даже не се води тръбата, а рог на матката( доста рядък случай) по прочетеното в нета, а и док каза че за 20 години му е първия. Аз от тази страна тръба даже нямам от друга извънматочна, която беше след инсеминация. Не мисля, че проблемът е в трансфера понеже другия ембрион си беше на точното място, но за съжаление спря развитие на 3-4мм, а този е решил да "разузнава и обикаля" и се е загнездил там. На този ми трансфер дори асистираше 2ри репродуктивен специалист, а не сестра, както обикновено, така че вярвам, че е направен по най-добрия начин за съжаление моя лош късмет.

Оле, Поли, бързо възстановяване ти желая. Добре си решила да си отдъхнеш и разнообразиш. Успех на всички ни по този нелек път!

Ако не е тайна в коя клиника си? Ако ембриона е влязал и имплантирал в тръба, не е ли бил проблема при неправилния ембриотрасфер? При процедурата не те ли гледаха с ехограф?

# 685
Добро утро може ли мнение за клиника Малинов и Адела ако има момичета които са били пациенти там

Аз съм била в Малинов. Много са симпатични, ще те грабнат с поведение и започват да те въртят.
Там ембриолозите са тип мис плеймейт и изобщо не ми вдъхнаха доверие.
Без да ти знаят историята, преди дори самия преглед, ако сте над 35 , веднага предлагат донорска яйцеклетка, която е в пъти по - скъпа от 2 процедури и витро.
За мен са весели и симпатични не дотам с опит търгаши.

# 686
За тънка лигавица правят скрачинг. Иначе аз мога да ти препоръчам и вит. Е, дори някъде знам че и виагра прилагат в малки количества, за да се засили кръвоснабдяването и да стане по-добра лигавица.

Какво е скрачинг?

# 687

Нашия опит също с 0.52. Желая ви търпение и успех за напред
Нашият днес с 0. 100

# 688
  • Бургас

Какво е скрачинг?

Надраскване на лигавицата. Прави се в предходен цикъл, като с катетър се достига матката и се прави леко надраскване, безболезнено и по този начин се удебелява самата лигавица и подобрява шансовете за последваща имплантация при следващия цикъл.

# 689

Какво е скрачинг?

Надраскване на лигавицата. Прави се в предходен цикъл, като с катетър се достига матката и се прави леко надраскване, безболезнено и по този начин се удебелява самата лигавица и подобрява шансовете за последваща имплантация при следващия цикъл.

Не знаех, че така се нарича. Миналата седмица ми пратиха офис хистероскопия и ми надраскаха лигавицата. Дано помогне. Благодаря за инфото🤗

Общи условия

Активация на акаунт