Eucerin празнува красотата, която не си отива с годините

• 15 453
  • 631
  •   1
Отговори
# 255
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
всяка възраст има своя красота.
да остаряваш красиво е да не се правиш на 40 годишна на 15 и да не се правиш на 15 годишна на 40.

тя остаря красиво

# 256
  • Перник
Да остаряваш красиво за мен означава да живееш в хармония със себе си и света, да запазиш младежкия си дух, независимо от годините, да мислиш позитивно, да се грижиш за здравето и външния си вид с качествена храна, движение на открито и не на последно място с добра козметика.

# 257
"Да остаряваш красиво" означава да изглеждаш и се чувстваш добре във всеки етап от живота си. Жените са жени и на 20, и на 40, и на 60, и на 90. Това, което би могло да ги състари преждевременно съвсем не са годините, а липсата на желание да изглеждат добре, да се обличат с красиви и удобни дрехи според фигурата си и да се грижат за своето физическо и психическо здраве.

# 258
  • София
Да обичаш себе си, да си позитивно настроен и не спираш да се грижиш за външния си вид, независимо от възрастта.

# 259
Да остаряваш красиво, го разбирам, че е настъпил момента, в който навлизаш в нов етап от живота. Момент, който идва със своите добри и не добри моменти. Предпоставките за това са да се приемеш такъв какъвто си, да не изпадаш в крайности и да се наслаждаваш на живота.
Да остаряваме красиво за мен е привилегия!

# 260
  • Варна
Да остаравяш красиво за мен е да приемеш възрастта като нещо естествено и нормално. Да полагаш грижи за здравето и вида си, без да се опитваш да върнеш времето назад.

# 261
  • Пловдив
Да остаряваш красиво е, въпреки белезите на времето, които неизменно оставят своя отпечатък по всеки от нас, да запазиш пламъчето в очите си, младежкия дух, желанието за хубави емоции, приключения и нови изживявания, да грабиш с пълни шепи от всичко, което те прави щастлив!

# 262
Да остаряваш красиво, за мен е да остаряваш естествено.
Красотата я свързвам с щастието. Щастливите хора са красиви.

# 263
Да остаряваш красиво означава да успееш да запазиш освен блясъка в очите си и блясъка на кожата си, дори и когато времето и спомените са оставили своите следи и фини линии от изминали години и емоции. Всяка възраст има своята красота, която винаги може да се подчертае с наша помощ 🥰

# 264
“Да остаряваш красиво” за мен означава да се чувстваш комфортно с външният си вид, независимо от годините!
Красотата и излъчването в зряла възраст зависи от грижите, които трябва да започнат още в ранна възраст, от хубавите емоции, любопитството към живота, разностранните интереси, които подържат духа жив.

# 265
  • Бургас
Ако си запазил младежкия си дух и усмивката , въпреки препятствията през които си преминал през годините, ще остарееш красиво.

# 266
Да остаряваш красиво означава да се приемаш с всички малки несъвършенства, да си в мир със себе си и света около теб. Предпоставките са ген и подходяща грижа.

# 267
Как разбирате израза “да остаряваш красиво”? Кои са предпоставките една жена да запази красотата и излъчването си в зрелия етап на живота си?
Да остаравяш красиво за мен означава жената да не губи своя чар и усмивка, усещането си за женственост и самочувствие.

# 268
Как разбирате израза “да остаряваш красиво”? Кои са предпоставките една жена да запази красотата и излъчването си в зрелия етап на живота си?
За мен този израз означава да приемеш остаряването и да бъдеш в хармония със себе си.
Предпоставките за мен са добрата грижа за себе си, редовни упражнения, добро хранене и добре подбрана козметика.

# 269
Да остаряваш красиво е да запазиш младостта в сърцето си, а то от своя страна отразява очите ни. Поддръжката за цялото тяло като движение и балансирана храна е от изключителна важност. А грижата за кожата ни е задължителна за свежестта на лицето ни.

Общи условия

Активация на акаунт