Eucerin Hyaluron-Filler с тройно действие за съхраняване на младостта

• 20 487
  • 788
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Честно казано - нищо.

# 121
  • Пловдив
Майка ми има много хубава кожа, с малко бръчки. От нея научих, че трябва да се грижа за лицето си - да почиствам подходящо, да използвам правилните кремове, да не стискам досадните пъпчици Simple Smile
А трикът извън козметиката, който съм наследила от нея е обливане с ледена вода сутрин за стягане на кожата

# 122
Научих, че е важно да си почиствам кожата преди лягане и да я хидратирам.

# 123
Не съм получила никакви съвети от майка/баба. Сама се научих как да се грижа за кожата си - никога не лягам с грим, ползвам малко, но качествена козметика и се храня здравословно.

# 124
От майка ми научих, че грижата за кожата трябва да е ежедневна и започне от рано! Най-важно е да е добре почистена и хидратирана 😊

# 125
  • "Винаги прави това, което сърцето ти казва."
Научи ме задължително да премахвам грима си преди лягане и задължително да използвам слънцезащитна козметика.

# 126
От моята баба, която беше аптекарка имам рецепти за грижа на лицето и си правя аз кремчета, и отделно разбира се си купувам! Хубаво е старите хора да ти завещаят нещо...Успех на всички!

# 127
  • София
От майка ми научих как да почиствам добре кожата на лицето, от едната баба научих че кожата трябва добре да се хидратира. Другата ме научи когато беля плод или зеленчук с обелката да си намажа лицето. Това беше нейната рецепта за хубава кожа.

# 128
Научих от моята майка, че кожата изисква грижи от най- ранна възраст.Освен използване на козметика за лице, подходяща за възрастта първо и задължително е нейното почистване.Тъй като съм от Южен град , по три сезона в годината с моите две сестри си правим маски от пресни плодове и зеленчуци от градините на мама...То не бяха краставични маски, почистващи лосиони домашни от зеленчуци и дъхави билки от балкана... Почти всичко което е за храна, го мажехме по лицето, а в най - топли дни маска от зехтин и на косата...

# 129
  • Варна
Да се грижа за кожата си, да съобразявам козметиката с възрастта,  да не се занемарявам.

# 130
Научих, че всичко изисква постоянство, в това число и грижата за себе си.

# 131
Научих се винаги да съм с червило, когато излизам от вкъщи.

# 132
  • Велико Търново
Научих, че трябва да използвам хубави продукти.

# 133
Бабите ми, а и майка ми не полагаха кой знае какви грижи за кожата си. Майка ми едва след 45-50 започна да си обръща внимание. Всичко което съм научила е било от четене(доста често тук) и споделяне с приятелки и познати.

# 134
Ценен съвет от баба: поставяне на резенче краставица върху клепачите и кожата на лицето. Прибавя блясък и омекотява кожата на лицето.

Общи условия

Активация на акаунт