Eucerin Hyaluron-Filler с тройно действие за съхраняване на младостта

• 20 472
  • 788
  •   1
Отговори
# 105
  • БГ
Да, получих много ценни съвети от мама за поддържането на кожата на лицето ми, във връзка с хигиената и хидратацията й.

# 106
Споделете какво научихте за красотата от своята майка, от бабите си или от други по-зрели и близки до вас жени? Наследихте ли от тях ценни тайни за младостта?

Научих от своята майка, че освен всекидневното почистване на лицето е изключително важно и хидратацията преди сън.
От леля ми научих, че има вълшебни кремове и прекрасни релаксиращи масажи, който са способни да намалят видимостта на бръчиците

# 107
Сама се уча да се грижа за кожата си. От мама съм наследила добър ген.

# 108
  • на последния етаж
Научих, че трябва да полагам грижи за себе си.

# 109
Научих, че за да е свежо и сияйно лицето, кожата се нуждае редовно да я овлажняваме с крем!

# 110
Ако искам да имам сияйна кожа трябва да полагам всекидневни грижи за нея - най - малкото, което трябва да направя е почистване и хидратиращ крем.

# 111
  • В полите на Пирин планина
Почти никакви съвети не съм получавала - в общи линии съм се ориентирала сама в темата.

# 112
  • София
Споделете какво научихте за красотата от своята майка, от бабите си или от други по-зрели и близки до вас жени? Наследихте ли от тях ценни тайни за младостта?

Научих, че грижи се полагат винаги, но с правилните продукти и храна.
Мама винаги внимателно си е подбирала какво ползва, както и сега го прави. Качеството на продукта е преди всичко. Не се гримира, но пък за сметка на това си обича кожата. Simple Smile
Бабчето също. Simple Smile

# 113
Научих че трябва да  се грижа за  кожата  на лицето и тя  ще ми  се отплати!

# 114
Честно казано, от тях не научих много, защото и трите рядко ползваха и крем. Разбира се, чистотата и хигиената е от голяма значение, но поддръжката не я правеха. Макар че нямаха бръчки, петна и т.н. Но явно си е и до ген.
Ето сега, аз полагам доста усилия с кремове и серуми да запазя свежестта и тонуса си. Simple Smile

# 115
Научих, че най-важната грижа за кожата е доброто настроение и качествения сън. Разбира се, не можем без качествена козметика. Почистването е най-важната стъпка в ежедневната грижа за кожата.

# 116
  • София
За съжаление не съм научила много от майка си за грижите за кожата, единствено това да ползвам подходящите продукти според състоянието и нуждите й. Всичко останало научих сама с много четене и от собствен опит.

# 117
От майка ми научих,че за да  е красива и сияйна кожата ми,трябва редовно да я измивам,почиствам и хидратирам. За целта използвам домашни маски и  подходяши за моя тип кожа кремове.

# 118
Научих, че не трябва да излизам навън без слънцезащитен крем на лицето.

# 119
  • Стара Загора
Научих, че не трябва да подценявам грижата за кожата си.

Общи условия

Активация на акаунт