Eucerin Hyaluron-Filler с тройно действие за съхраняване на младостта

• 20 430
  • 788
  •   1
Отговори
# 90
Научих, че ежедневните грижи и хигиена с подходящите продукти са най-важни за кожата. Кремовете също, като и двете изискват постоянство и старание.

# 91
Нямам никакво наследство в това отношение от баба ми и майка ми.
Баба ми се грижеше всеотдайно за всички около нея, но не и за себе си 😔
Майка ми не е ползвала никога редовно козметика. Грижи се за хигиената на кожата си само с измиване. Крем маже от дъжд на вятър… Но има стегната и добра кожа за годините си.
Моята кожа също не е проблемна, затова и не съм полагала особени усилия в младостта си. Сега обаче отчитам това като грешка! Тепърва се уча какво и как да използвам…

# 92
от майка си научих да не се гримирам, тя и до ден днешен ползва само крем за ръце. аз се опитвам да полагам повече грижи за кожата, макар че тя се влияе от цялостното здравословно състояние на човек.

# 93
Научих, че трябва да полагам грижи за кожата си още от млади години, за да може тя да ми се отблагодари на старини.

# 94
Научих, че трябва да полагам грижи за кожата си от рано, за да запазя младостта си за дълго.

# 95
  • София
Освен редовното почистване на кожата, разбрах от мама, че за кожата си трябва постоянна грижа. Макар и да не ползвам много продукти, кожата ми е хубава, слагам си редовно хубав крем на лицето. Баба ми още ползва всекидневно подходящ за възрастта си крем и няма много бръчки.

# 96
От моята майка научих всеки ден да почиствам лицето си /измивам с подходящ продукт/, да слагам колкото се може по-малко грим и да правя от време на време подхранващи маски.

# 97
  • Пловдив
От майка ми научих винаги добре да почиствам лицето си,  никога да не си лягам с грим да хидратирам кожата си.

# 98
Майка ми винаги е ползвала само хидратиращ/овлажняващ крем, никога не е прекалявала с грим. Има хубава кожа и изглежда много по-млада за възрастта си.
Мисля, че благодарение на нейния пример започнах много късно да се гримирам и това ми е донесло само ползи за кожата ми.

# 99
  • София
Майка и баба не се грижеха много за кожата си, но използваха домашни средства за разкрасяване:косата миеха с хума, слагаха си обелки от краставица, маски с жълтък на косата и лицето. Аз четях повече как да се грижа за кожата си. Зависи и от генетичните дадености.

# 100
Научих,че най-голямата красота е естествената визия.Почистване и хидратация са единственото,което баба ми прави.Покрай нея,стринка ми и свекърва ми,и аз се научих по този начин

# 101
Научила съм се да се грижа за кожата си.
Най-важното измиване, хидратация и домашни маски.

# 102
Научили са ме да полагам грижи за кожата си и задължително да я почиствам вечер преди лягане.

# 103
Научих, че трябва да полагам грижи за кожата си - съобразени с конкретните особености, които имам и да съм постоянна , за да постигна добри резултати.

# 104
Трябва да се грижим за кожата си, да използваме подходящи кремове за възрастта с uv защита.

Общи условия

Активация на акаунт