Eucerin Hyaluron-Filler с тройно действие за съхраняване на младостта

• 20 429
  • 788
  •   1
Отговори
# 75
Баба ми ме “запали” по козметичните продукти, когато уикендите отскачахме заедно до близкия дрогериен магазин. Оттам нататък започнах за проявявам повече интерес към грижата за кожата и гледам да подбирам козметиката, която ми е нужна.

# 76
Моята майка освен крем за лице и ръце не използва друго. Всичко, което знам и прилагам съм го научила сама.

# 77
Eжедневна грижа за кожата на лицето, никакви цигари, повече сън.

# 78
  • Бургас
Сутрин задължително измиване на лицето със студена вода.

# 79
  • Пазарджик
Да сме нежни към кожата, да не я търкаме грубо и да използваме подходящи кремове. Задължително да не пропускаме грижа за шията.

# 80
От баба ми ( лека й пръст) знам, че годините нямат значение когато искаш да изглеждаш добре. Беше на 90 години и е пропускаше да си сложи крем, да си направи вежди, прическата, ноктите. За нея имаше значение как изглежда. Майка ми е по същия начин, старая се да следвам техния пример.

# 81
Моята баба цял живот сутрин не си мие лицето, за да не изпръхне на студа като излиза из двора. Мие го вечер и задължително нанася крем здраве. Баба е на 82 г и няма бръчки . Лятото се къпе със слънчева вода . А като бяхме малки ни къпеше с домашен сапун.

# 82
От баба ми знам, че не се излиза без крем за лице. А от майка ми съм научила маска с краставици, която е освежаваща и хидратираща. Просто нарязваме краставица и подреждаме парчетата върху кожата на лицето.

# 83
  • Добрич
От майка си научих,че крем за лице се нанася всеки ден!

# 84
  • София
От майка ми научих, че кожата трябва да се подхранва с подходящ крем.

# 85
  • гр. Кюстендил
Моята майка не е използвала никога грим, та това мога да кажа, че съм научила от нея като ценен урок - няма нужда да нанасям сума ти продукти, за да изглеждам добре, просто се иска малко нежна грижа всеки ден и кожата на лицето ще е здрава и красива.

# 86
Майка не ползва никаква козметика, или съвсем рядко. От нея научих,  за хубава кожа трябва да се мие лицето със студена вода, да се наспиваш, и само хубави емоции. Но сега полагам грижи за моята кожа, дневен и нощен крем, плюс серум и околоочен.

# 87
  • София
Когато бях малка бях намерила една книга за поддържане на външен вид от майка ми и я прелиствах с удоволствие, откривайки малки хитринки, които използвам и до днес. Правя си масажи на лицето и упражнения от въпросната книга и се старая да пия много вода през деня. Редовно почистване и хидратиране на лицето. Грим не се научих да ползвам постоянно в ежедневието си (мама в активния си период от живота, когато ходеше на работа, се поддържаше много - ставаше по тъмно, за да си направи къдрици с машата и винаги беше с грим), нищо че имам пълно бойно снаряжение от козметика.

Последна редакция: пт, 17 фев 2023, 10:37 от Velina25

# 88
Научих се редовно да почиствам и хидратирам лицето и шията с подходящ крем, но и да не забравям, че състоянието на кожата се влияе не само от външни грижи. Голямо влияние оказва и начина на живот,  разнообразната и здравословна храна и мнооого вода.

# 89
Да ползвам слънцезащитен крем.

Общи условия

Активация на акаунт