Eucerin Hyaluron-Filler с тройно действие за съхраняване на младостта

• 20 423
  • 788
  •   1
Отговори
# 60
Да се грижа за кожата си и  че грижата за кожата започва още докато си млад

# 61
От мама научих, че с моята кожа задължително трябва да използвам слънцезащитен крем дори през зимата, защото иначе ще стана като баба ми, която никога не е използвала такъв Simple Smile)

# 62
Жените от моето време не се грижеха много за себе си.Сама съм намерила информация и продължавам да търся.

# 63
Баба ми не излизаше без да си сложи червило и парфюм  българска роза. И аз като нея не излизам без да се гримирам и напарфюмирам ,но използвам повече  козметика. Но за мен също е много важно вечер да си почистя добре лицето и да го хидратирам.

# 64
  • София
От бабите и майка ми научих, че постоянството в грижата за кожата е много важно.

# 65
Научила съм да не прекалявам с грима, да не си лягам с него, а да си почиствам лицето.
Мама никога не е слагала на лицето си нещо повече от червило и крем. При нас гена свързан с качеството на кожата е много добър и съм го наследила.
Но идва момент, в който трябва да се борим с отражението на възрастта върху кожата на лицето.
Relaxed

# 66
  • Велико Търново
Ох, нищо не съм научила. Баба ми имаше чудесна кожа, без никакви усилия, а майка ми още по-хубава. Дори сега на 70г възраст, пак без усилия, кожата й е гладка и стегната, все едно е на 50г. Аз, нищо от това чудо не съм наследила... На 33г съм и вече съм на косъм да мина към тежката артилерия - процедури с филъри. Към момента ползвам само медицинска козметика от среден и висок клас, но годините ми тежат на кожата, повече отколкото на кантара.
Ще чета и следя с интерес, кой какво е научил и откраднал, току виж, нещо проработи и при мен.

# 67
От майка си наследих хубава кожа и младолик вид.Тя изплозваше само дневен крем и имаше прекрасна кожа.Аз използвам повече продукти,живеем в доста по-стресов свят днес и всичко се отразява на нашата кожа.Лягам си винаги с почистено лице.Продуктите на Eucerin смятам,че са прекрасни и бих се зарадавала на такъв подарък.

# 68
От мама научих рецептата с 5 аспирина,разтворени във водичка на кашичка.Намазваме лицето и сато изсъхне измиваме с хладка вода.Тена става бистър и равномерен,а кожата много сияйна.Мама до днес си го прилага и има невероятно кожа!

# 69
Жените от старите поколения каквито бяха моята майка и баба не са полагали никакви грижи, единствено хигиена. Това ми беше техният пример макар и лош, затова започнах с грижите за моята кожа от ранни години, за да не стигам до техният лош пример.

# 70
Дори и да си млад трябва да полагаш нужните грижи за здравето си, включително и за кожата и лицето си. Сутрин и вечер трябва да си измиеш и почистиш лицето и да ползваш подходяща за твоите нужди козметика. Винаги ми е обръщала сериозно внимание върху грижите за зъбите.   

# 71
Научих, че кожата както всяко друго нещо иска грижа. Не е нужно да се вманиачаваме, умереност във всичко.

# 72
Научих, че трябва да се грижа за кожата докато съм млада за да мога да я съхраня дълги години свежа.

# 73
Научих, че трябва да приемам повече вода, за да се чувствам и аз и кожата ми по-добре. И грижата за кожата трябва да се поддържа доста добре още от тинейджърските години. Поне съм наследила младежкият вид на кожата ми от баба ми.

# 74
  • София
От майка ми научих, че грижата за кожата трябва да се полага още от рано, без прекалено много продукти. От нея знам и най-елементарната, но много ефективна хиратираща маска за лице, която си правя от години.

Общи условия

Активация на акаунт