Eucerin Hyaluron-Filler с тройно действие за съхраняване на младостта

• 20 455
  • 788
  •   1
Отговори
# 675
Хубавата кожа изисква грижи-освен козметични, също и прием на достатъчно течности и сън.

# 676
Да си почиствам редовно лицето и да не си бръчкам челото като говоря, защото ще ми станат бръчки (е, имам вече начални).

# 677
  • столицата
Хидратираната и глезена кожа краси жената и я подмладява.

# 678
  • София
Опита на моята по-голяма сестра и майка ми естествено са повлияли и на мен. Има естествени продукти, които и сега използвам наред със серумите и кремовете ново поколение, като хума и кисело мляко, овесени и бадемови трици, парна баня на лицето с лайка. Отразяват се наистина добре на кожата, почистват, освежават и придават блясък на кожата. Най-важно е постоянството и удоволствието да се грижиш за себе си!

# 679
  • София
Да си мия често лицето със студена вода, да си слагам винаги крем. Домашни маски и всякаква грижа.

# 680
Научих, че никога не трябва да забравям слънцезащитата, да се грижа добре за кожата си.

# 681
И аз като мама и баба не се грижа за кожата си. Използвам само крем за ръце, заради студова алергия.

# 682
Защо точно хиалуронова киселина?

В тази статия обясняваме накратко какво представлява хиалуроновата киселина и защо е толкова ценна в грижата за кожата. И също така: Кои са различните видове хиалуронова киселина? И защо не всички продукти с хиалуронова киселина са еднакво ефективни?

# 683
Научих, че са важни почистването и крема след това.

# 684
Научих, че младата кожа е красива и без продукти, и да не си бръчкам челото. Второто стриктно спазвам, но иначе от тийн възраст започнах да ползвам кремове, Нивея, Флорена, български марки, каквото се намираше тогава.

# 685
Научих, че за красотата и по-специално кожата на лицето трябва да се полага грижа от ранна възраст. Другото важно за мен нещо, което научих и се опитвам да прилагам, е че е много важна слънцезащитата и хидратацията на кожата.

# 686
Това, което научих от моята баба е лицето да се измива всяка сутрин със студена вода. Повярвайте, кожата се отблагодарява. С времето сама си изградих рутина за грижа, за лицето. Почистване, дневен крем, околоочен и нощен.

# 687
  • Варна
Генът си е ген, козметиката само допълва добрият вид.

# 688
  • Другата България
Да, понякога генът е от първостепенна важност.

# 689
Кръговратът на живота не можем да спрем, не можем да се борим и с бръчките, които ще се появят с времето. Това казваше баба.
Всичко е до ген, но и трябва да се грижим за нашата кожа като я поддържаме чиста.

Общи условия

Активация на акаунт