Eucerin Hyaluron-Filler с тройно действие за съхраняване на младостта

• 20 433
  • 788
  •   1
Отговори
# 690
  • Враца
Споделете какво научихте за красотата от своята майка, от бабите си или от други по-зрели и близки до вас жени? Наследихте ли от тях ценни тайни за младостта?

Научих, че трябва да се използват естествени продукти. Мед, маслинено олио, билки.

# 691
Съвет от майка ми - да не слагам тежък грим и да си почиствам редовно лицето. Генът е доста важен - и майка ми, и баба ми изглеждат доста по-млади.

# 692
Научих от майка ми, че не трябва да си занемарявам лицето а да полагам ежедневни грижи за него и кожата на ръцете

# 693
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Уви баба беше с мен за кратко и от нея неуспях да почерпя опит, но от майка ми съм имам две основни заръки, които спазвам и до днес.
1 - винаги да се отнасям нежно към кожата и никога да не я подлагам на грубо триене
2 - никога да не излизам без слънцезащита и крем и да ги съобразявам с текущите нужди на кожата ми

# 694
  • София
Мама не излизаше навън без грим. Хидратираше кожата си постоянно - домашни маски, кремове. Винаги поставяше крема си с бавни и нежни движения. И дълго разнасяше и масажираше лицето си. Наистина се наслаждаваше на това, което прави.
От нея научих най-внимателно да се отнасям към околоочния контур. Ако не успяваше всеки ден, то поне през ден си поставяше две резенчета краставици на очите и стоеше така поне половин час. Винаги ми е казвала - това е най-нежното място на лицето. Поставяне на крем, почистване - на това място трябва да става с най-мекото и внимателно докосване. До ден днешен се старая да спазвам тези ритуали.

# 695
Научих ,че трябва да полагам необходимите грижи за кожата и тя ще ми се отблагодари.

# 696
От мама и баба знам, че за хубава кожа трябват много грижи и хубави кремове и задължително - да се пазя от слънцето. Баба ми ходеше винаги с шапки с големи периферии!

# 697
Пълноценният сън и качествената храна допринасят за здравето на кожата. Редовното приемане на вода също. Кожата трябва да се хидратира редовно, особено в студеното време и когато е сух тип.

# 698
Майка ми не е жена,която би могла да дава такива съвети,казват,че баба ми е обичала да се "клепа"..и аз обичам. Имам проблемна кожа,като млада използвах неподходящи гримове и кремове и сега си плащам за това. По скоро всичко,което зная и прилагам е прочетено в интернет и съобразено с моите нужди в момента. Понякога разговарям с приятелка по темата .

# 699
  • Sofia
Сънят, храната, щастлив брак и уважение от любимият това са успехите на жената в запазване на красива кожа и тяло в здрав дух.

# 700
Научих,че у време и винаги си трябва грижа и подръжка.

# 701
Научих че красоатата не е само красиво лице и стилни дрехи, но и добро сърце

# 702
Никога да не си лягам без да съм си измила лицето (и зъбите) и да си махна грима. Всяка сутрин да ги мия. Да ползвам подходящи за кожата и възрастта козметични продукти.

# 703
Научих да си мия лицето със студена вода.

# 704
  • София
Майка ми никога не се е гримирала, не съм я виждала да си прави маски, или да се маже с кремове. Единствено, когато режеше краставици, обтриваше лицето си с обелките. Въпреки това, имаше нежна кожа и самата тя беше естествено хубава.
Аз вече съм на възраст 55+ и трябва ежедневно да използвам крем за лице - и дневен, и нощен. Но това е едно малко предизвикателство за мене, защото по някакъв начин, винаги след като се намажа с  крем, той успява да ми влезе в очите. Но, както казваше баба ми "Трай бабо за хубост".

Общи условия

Активация на акаунт