Eucerin Hyaluron-Filler с тройно действие за съхраняване на младостта

• 20 409
  • 788
  •   1
Отговори
# 705
Научих, че кожата трябва редовно да се хидратира и пази от вредните слънчеви лъчи.

# 706
„Научих много от майка си за използването на природни продукти за красота. Най-добрите съставки идват от природата. Ключът към блестящата кожа обаче, според майка ми, се крие в козметичните продукти, и във вътрешното щастие. „Когато съм щастлива, имам чувството, че съм най-красива“, казваше ми тя.Съветваше ме да обръщат повече внимание на себе си и да игнорирам негативността, идваща от околните! Използването на качествени козметични продукти обаче винаги е било опция за мама. Немога да не драсна няколко реда за Eucerin Hyaluron-Filler  за да Ви благодаря за продуктите,които ни предлагате,защото те се превърнаха в синоним за качество в моята козметика за лице.Гледате по най-добрия и възможен начин да отговорите на нашите потребности,предлагайки ни качествени продукти на добри цени.Гордейте се с това,което правите.Стремете се да бъдете най-дабрите,а ние ще се радваме на успеха Ви!!!

# 707
... Немога да не драсна няколко реда за Eucerin Hyaluron-Filler  за да Ви благодаря за продуктите,които ни предлагате,защото те се превърнаха в синоним за качество в моята козметика за лице.Гледате по най-добрия и възможен начин да отговорите на нашите потребности,предлагайки ни качествени продукти на добри цени.Гордейте се с това,което правите.Стремете се да бъдете най-дабрите,а ние ще се радваме на успеха Ви!!!
Иииииии.... наградата за най-добър федерус печели.... Ninanina2! Hands Clap Hands Clap Hands Clap

# 708
Баба и мама не използват много декоративна козметика. Въпреки това кожата им е перфектна, явно ген. Сама се научих да се грижа за външния си вид. Използвам качествена бяла козметика и никога не подценявам кожните проблеми.

# 709
Научих, че грижата за кожата е първата стъпка към добрия външен вид. Майка ми винаги е почиствала внимателно лицето си от грима и след това е слагала хидратиращ крем. Също така винаги ми е казала, че пълноценният сън е съществено важен за свежа и добре изглеждаща кожа.

# 710
Научих, че всяка жена трябва да полага грижи за кожата на лицето си още от малко момиче. Грижата започва със събуждането, когато лицето се измива с вода и подходящ измивен продукт и продължава през целия ден чрез използване на дневен или слънцезащитен крем, в зависимост от сезона. През нощта кожата трябва да почива и да диша.

# 711
За съжаление научих късно, че кожата трябва да се подържа от ранна възраст. Майка ми не ползваше козметика. Сега се грижа за кожата като вечер я почиствам,а денем я хидратирам.

# 712
Грижата на майка ми за кожата на лицето ѝ е цял ритуал. Когато бях малка и я гледах сутрин, докато се приготвя преди работа  ми обясняваше как се нанася крема на лицето, задължително се спазваха от нея посоките, в които се разнася крема по лицето също. И до днес се хвали как хората си мислят, че е с поне 10-15 години от реалната си възраст.

# 713
Сама се научих да се грижа за кожата си и използвам продукти според сезона. Сега вече наблягам на такива за зряла кожа.

# 714
  • София
Споделете какво научихте за красотата от своята майка, от бабите си или от други по-зрели и близки до вас жени? Наследихте ли от тях ценни тайни за младостта?

Научих,че трябва да се грижа за себе си и грижата трябва да е с включена качествена козметика.

# 715
Научих, че трябва много хубаво да си почиствам лицето от грима и да не лягам никога с грим.

# 716
  • Велико Търново
Майка ми не използва много козметика може би затова и аз израстнах такава жена- доста семпло подчертаване на очите, червило и дотам. Тя ме научи да не ползвам прекалено много козметични продукти.
Но за грижата за лицето винаги е била важна както за нея, така и за мен-да е почистено, хидратирано и да се използват правилните кремове за лице

# 717
От мама знам, че е важно да се избират и използват продукти според нуждите, възрастта и вида на кожата. Почистване, хидратиране и грижа. Околоочния контур е много важен, шията -също.

# 718
Един от първите ми спомени е как баба става и първата й работа е да застане пред огледалото за да направи своята лимба, както се изразяваше. Баба е от онези селски жени, които ставаха преди изгрев за да накладат печката, да нахранят животните, да издоят козите, после отиват на нивата с мотичката... Труден селски живот. Но тя винаги е казвала, че една жена трябва да изглежда добре, дори и на къра.
Започнах да се грижа за кожата си още на 18, и определено мога да кажа, че години след това тя ми се отблагодарява Smile Сега аз уча дъщерите си, че трябва да се грижим за кожата си...

# 719
Научих, че качествената храна прави кожата чиста. Редовната хидратация е важна и не трябва да се пропуска в ежедневната грижа.

Общи условия

Активация на акаунт