Eucerin Hyaluron-Filler с тройно действие за съхраняване на младостта

• 20 399
  • 788
  •   1
Отговори
# 720
Съветите са били винаги да полагам грижи за лицето си, за да ми се отблагодари с млад и сияен вид.

# 721
Моята майка и бабите ми не ползват козметика. Разчитат на гена им, с който са късметлия. За баба ми масата е Най-доброто средство за поддържане на лицето 😊
Аз за разлика от тях, макар и на по-късен етап, установих, че кожата трябва да се поддържа с добра хидратация и задължително слънцезащитен крем. 😊

# 722
Да поддържам кожата си чиста и добре хидратирана.

# 723
Научих, че грижата за кожата е много важна. За да изглеждаш добре на 60 трябва да полага грижи ежедневно още от 20г. Дали ще е масаж, крем, пилинг или маска. Ежедневната грижа е ключа към здрава и сияйна кожа.

# 724
Научих, че кожата трябва да се поддържа ежедневно и не бива да се подлага на вредни влияния като слънце, вятър или студ. Хидратирането ѝ е най-важното нещо!
А това, което научих от личен опит е, че най-лошо влияние, върху кожата и здравето въобще, оказва психическия стрес и проблемите.
Спокойните и щастливи хора са красиви хора!

# 725
Най-важното, което научих от моята майка за грижата за кожата, е да пазя кожата ми от слънцевите лъчи, да я почиствам редовно и да избягвам вредната храна.

# 726
Да слушам тялото си, ме учеха бабите ми, и да внимавам да не го мъча твърде много. От майка ми знам, че като най-големият орган в човешкото тяло, кожата е особено важен показател за здравето, и като такъв трябва да се следи внимателно.

# 727
От майка ми научих, че по-малкото е повече и да не прекалявам с нищо в козметиката, особено с декоративната. Научих, че редовните грижи за себе си и за кожата ми се отплащат във времето и че здравето идва отвътре.

# 728
Едно от нещата, които трябва да се спазват още от млади години, е почистването и поддръжката на кожата. Не трябва да се чакат първите белези на старостта,за да грижи човек за себе си. Колкото по-рано, толкова по-дълго ще запазим еластичността и младежкия вид.
Важни са също добрият сън, спокойствието и внимание към консумираната храна.

# 729
  • в сърцата на любимите ми хора
Никога да не лягам без да почистя кожата на лицето. Да използвам качествена козметика.

# 730

Баба ми не се грижеше особоно за кожата си, но имаше много безпроблемна кожа, дори на 70 години нямаше много бръчки.
От майка си научих, че трябва да се грижа за своята кожа, да я почиствам всеки ден и да използвам хидратиращ крем.
А лятото винаги да ползвам сленцезащитен крем, когато се излагам на слънце.

# 731
  • Варна, Пловдив
Споделете какво научихте за красотата от своята майка, от бабите си или от други по-зрели и близки до вас жени? Наследихте ли от тях ценни тайни за младостта?
 Най-важното е почистването на лицето, може да нямам време за пълния ритуал по подхранване вечер, но винаги си измивам лицето   от натрупаните мръсотии през деня и поне един нощен крем или маска. Пазя се и от слънцето, да е в умерени количества.

# 732
Да, научих, че за кожата трябва да се полагат ежедневни грижи , за да се запази млада и красива.

# 733
Че трябва подходяща грижа за всяка възраст, да не се излагам на силно слънце и да използвам слънцезащита през лятото, а през зимата - подходящ хидратиращ крем.

# 734
Научих, че трябва да се грижиш винаги за кожата си, да започнеш от ранна възраст и да си постоянен.

Общи условия

Активация на акаунт