Eucerin Hyaluron-Filler с тройно действие за съхраняване на младостта

• 20 393
  • 788
  •   1
Отговори
# 735
От моята майка научих никога да не си лягам с грим. Да си отделям време за себе си!

# 736
Научих от майка ми, че не трябва да си занемарявам лицето а да полагам ежедневни грижи за него и кожата на ръцете

# 737
Научих, че трябва всяка вечер лицето да се почиства и хидратира с подходящ крем. Да не се стискат пъпки по лицето, защото се възпаляват и стават на рани.

# 738
Научих, че трябва да съм позитивна и усмихната. Красотата започва отвътре! Ежедневната грижа за кожата е хигиена, почистване, умерено излагане на слънце, естествени продукти Heart

# 739
  • There I was on a July morning
От по-опитни от мен дами научих да почиствам всяка вечер лицето, да не излизам навън без козметика със слънцезащитен фактор.

# 740
Основно научих да не си лягам без да съм си измила лицето и зъбите.
Също така, че е важно да използвам подходящи за кожата и възрастта козметични продукти.

# 741
Научих се, че е важно кожата да е винаги хидратирана.

# 742
Научих, че трябва да съм постоянна в грижите за кожата.

# 743
Научила съм вечер да си почистя добре лицето и да го хидратирам. 

# 744
Леля и мама все ми казваха, правя ли таратор или салата, обелката от краставица се маже винаги по лицето и шията. Да си призная, понякога го правя. ☺️ Но предпочитам да нанеса хубав крем,който знам че би подхранил кожата ми добре.

# 745
Научих, че кожата има нужда от ежедневна хидратация, която започва отвътре, т.е. трябва да приемаме минимум 2 литра вода, хубаво е да използваме и крем за лице, който да подсили ефекта. Също така прекаленото гримиране не е благоприятно за кожата - задушава я и така се състарява преждевременно. Поне веднъж в седмицата е желателно да направим домашна маска за лице с краставичка, банан, авокадо, добавен мед, лимонов или портокалов сок

# 746
От ранна възраст научих колко е важно кожата да се почиства и хидратира вечер, както и да се пази от слънцето през деня.

# 747
Научих, че почистването, хидратацията и слънцезащитата са най-важната основа за кожата!

# 748
Баба ми и майка ми  имат ген за младост, при мен е същото ..никой не ни дава възрастта  на която сме.  Знам от баба ми - сутрин си миеше  лицето само със студена вода, с леко потупване я обираше с груба хавлия, правеше маска от хума за лицето. Приготвяше си крем със невен, лайка и други билки от градината и мас и така си поддържаше кожата. Винаги ходеше със забрадка бяла или със шапка,  за да се пази от слънчето.

# 749
Това, което научих от майка ми е да съм постоянна в грижата за кожата ми и да не пропускам измиването на грима вечер.

Общи условия

Активация на акаунт