Отговори
# 75
Имам гривна и не я съхранявам, постоянно е на ръката ми.

# 76
В кутии за бижута, в тоалетката си ги съхранявам. При нужда почиствам с естествени средства.

# 77
Съхранявам бижутата си в самостоятелна кадифена кутия, всяко си има своя собствена. Един път на година ги почиствам със сода за хляб.

# 78
Съхранявам бижутата в нещо като кутия за бижута. Харесвам Пандора, нямам гривна и талисмани, но много бих искала да си купя

# 79
Съхранявам си бижутата на стойки и в кутии. Имам гривна Пандора и различни талисмани. Любимите от тях са ми Мурано.

# 80
Съхранявам ги в дървена кутия за бижута ,нямам нищо на Пандора.

# 81
  • на село
Съхранявам бижутата си в кутии за бижута.Признавам ,че не ги почиствам и ако се налага ги нося на бижутер.За съжаление нямам бижута на Пандора , но кой не би се зарадвал на нежно и красиво бижу?

# 82
Съхранявам бижутата си в кутии за бижута.
За съжаление все още нямам нищо на Пандора, но бих желала да имам,харесала съм си някои талисманчета ♡

# 83
  • Пловдив
Съхранявам бижутата в кутия. При нужда ги почиствам. Имам гривни и талисмани Пандора, също съм подарявала такива.

# 84
Съхранявам бижутата си в кутийки, прибрани в шкаф. Не се къпя с тях и гледам да не ги мокря.
Имам гривна пандора и няколко талисмана. Любимият ми е със светулката You light up my life.

# 85
Съхранявам бижутата си в кутийка, защото обичам и умея да пазя нещата си

# 86
Нямам кутия на Пандора.
Имам други кутии за бижута, в тях съхранявам бижутата.
Нямам талисман.

# 87
Някои са в кутия, но не е голяма, затова други имам държа в едно панерче, а други съм прибрала в една кесия и в шкаф нависоко, откакто бях по майчинство, за да не ги взема детето да играе с тях. Трябва вече да ги смъкна, че като не ги виждам, не ги и ползвам.

# 88
Свалям ги, когато се къпя/мия чинии/готвя. На плаж/тренировки също съм без бижута. Държа ги в кутии, когато не ги нося.

# 89
Имам кутия за бижута. Отделно комплектите ги съхранявам в отделни кутии.

Общи условия

Активация на акаунт