Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 6

• 41 593
  • 724
  •   1
Отговори
# 285
КОРХАН конак е яка крепост /погледната отстрани /  в пряк и преносен смисъл.....но няма ДУША !!!!
Обитаван от хора подчиняващи се на правила преко волята си , имитация на уважение , консуматори на блага ,
липса  на морал.
...
Ще разбера житейската философия на аГаТа ,ако СЦ благоволят да осветят миналото му ...семейство ,отношенията с Хаттуч -яка загадка ми е !!!
И в днешен смисъл-фирмата ,дейността ,търговски  отношение .
Без това не ми е БЯЛ аГаТа ,щото реакциите са му като многоцветен фоерверк.

# 286
  • София
Дядото не е бял и добър, ама не е и чак катран черен. С тези несретници около него.

Сейран, според мен, греши като проверява тел. на Ферит и му забранява срещи с Пелин. Насила не става, той сам трябва да осъзнае и да пожелае да НЕ се вижда с Пело. Ето, че при всеки най-малък проблем, хваща телефона и има нужда да ѝ звънне. Фактът, че се двоуми, дали да не махне блокирания от Сейран номер, ми говори много на мен.
Освен това смятам, че до с@кс няма да се стигне в петък. Сейран ще си спомни думите на Пелин, че в момента, в който се отдадеш на Ферит изцяло, той губи интерес и търси следващата.

# 287

Освен това смятам, че до с@кс няма да се стигне в петък. Сейран ще си спомни думите на Пелин, че в момента, в който се отдадеш на Ферит изцяло, той губи интерес и търси следващата.

Е,ама да ги помни,колко да ги помни?
Нима цял живот няма да му се даде,че да не я вземе за даденост?
Да му се дава,че и на нея вече и се иска,а кой кого ще вземе за даденост после,изобщо не се знае.

# 288
Те сами са се докарали някой да им крещи и да им тропа по масата.

# 289
ЧапкЪн-уФ трябва  да  си  изясни Сейран за дегустация ли я  иска или за жена ,с която да създаде семейство  и да бъде щастлив .
Колкото по-рано ,толкова по-добре най-вече за него
Стига с неговото ..."В къщи да ме чакат ,навън да ме  искат !"

# 290
Благодаря за превода. Flowers Hibiscus

Опитвам  се да затвърдя някакво обективно мнение, но някак оптимизма ми се руши.
 Най-големият ми проблем да повярвам в  бъдещата промяната на Ферит към по-добро
  са вечната манипулация и лъжите,които използва  без капка угризения. Липса на срам и покаяние, когато е съгрешил. За да излезе от ситуацията, той е в състояние да каже всичко, което човекът срещу него иска да чуе. Но не видяхме, че наистина съжалява за нещата, които е направил, че се срамува от тях.  С този семеен морал, едва ли, ще знае друго.
Бързо снижават Сейран. Сякаш забраните, ровене в телефона, с недопускането му до себе си и правенето й на детектив,  ще го спре.  
Той сам трябваше вече да е изтрил Пелин от живота си. Дано видим съществена и  истинска промяна в тази насока.

Като цяло епизода беше хубав, красиви моменти на СейФер и дългоочаквано развитие в няколко аспекта.

ПС  Тази химия между Афра и Мерт, ще е жалко да остане само  в сериала Joy

# 291
  • Яко в Матрицата...
Скрит текст:
Благодаря за превода. Flowers Hibiscus

Опитвам  се да затвърдя някакво обективно мнение, но някак оптимизма ми се руши.
 Най-големият ми проблем да повярвам в  бъдещата промяната на Ферит към по-добро
  са вечната манипулация и лъжите,които използва  без капка угризения. Липса на срам и покаяние, когато е съгрешил. За да излезе от ситуацията, той е в състояние да каже всичко, което човекът срещу него иска да чуе. Но не видяхме, че наистина съжалява за нещата, които е направил, че се срамува от тях.  С този семеен морал, едва ли, ще знае друго.
Бързо снижават Сейран. Сякаш забраните, ровене в телефона, с недопускането му до себе си и правенето й на детектив,  ще го спре.  
Той сам трябваше вече да е изтрил Пелин от живота си. Дано видим съществена и  истинска промяна в тази насока.

Като цяло епизода беше хубав, красиви моменти на СейФер и дългоочаквано развитие в няколко аспекта.
ПС  Тази химия между Афра и Мерт, ще е жалко да остане само  в сериала Joy
Ако ще се загаджват, моля, да е след сериала Expressionless И без това ги направиха на нищо заради бившето севгили - Мерт, айде няма нужда...  

Мише, дедето показва резултата, но не и как се е стигнало до този резултат. Запита ли се защо Ферит не е отишъл да говори с него? Не. Въпреки че Ферит на два пъти му каза, че се страхува от неговата реакция. А все пак Феро е любимецът му. Какво остава другите да се престрашат. Да - мъжете в къщата са като склопени, но това е дело на многогодишните усилия от страна на дедето. Той бил направил, той бил построил, той имал пари, те нищо не били направили, той се бил лишил от любовта си заради тях... Ако ще правиш жертви за някого или за някаква цел, това е твое решение и не виждам защо на този някой трябва да втълпяваш от сутрин до вечер, че ти е длъжен с нещо. Това е такава огромна манипулация, че нямам думи. Тази манипулация е съсипала живота на всички в къщата, дори и на самото деде. Хората трябва да оцеляват и за мен изобщо не става въпрос само за пари. Дедето ми е черен и нивгаш няма да се избели в моите очи, дори до сиво не знам как би стигал.

# 292
За мен и тази любов между Хатуч и Халис не е реална. Всички сме имали ученически, студентски любови, но по стечение на обстоятелства  с друг сме създали семейство. И близо 40 години след това да трепкат пеперуди и флуиди за тази стара любов....Поне аз така мисля.

Скрит текст:
# yalıçapkını
Според слуховете преди секс сцената в 22 епизод ще има още една малка целувка. Също така се посочва, че целувката в сцената в леглото ще бъде по-дълга от сцената на летището, но няма да надхвърли целувката🤫🔞
Ден преди това снимките с участието на Четин Текиндор, Емре и Мерт се състояха в компанията на Корхан. Стрелба(заснемане) в имението днес. По непотвърдена информация вече се снима 24-ти епизод 🎬

Последна редакция: пн, 27 фев 2023, 19:23 от tigasa1

# 293
И аз подкрепям мнението, че дедето никога няма да се избели. Той така се държи със семейството си, че какво уважение очаква да види? Той самият не ги уважава, че те него ли да уважават. Цял живот натрапване, че той е номер 1, а те са нищо! Адски отблъскващо, затормозяващо и токсично отношение и мироглед, заслужил си е мъките ако питате мен.

Имал съпруга, деца, а разправя, че винаги обичал друга (хатуч), а ходи и раздава уроци по морал на всички! Е*ати двойния стандарт!

# 294
От Инстаграм Hug Gülüm Afra и Kuzum Mert пак са разбунили духовете Heart Eyes

# 295
Добро утро и още от мен.

# 296
Напълно съм съгласна с Рени. Дядото дори и понякога да е прав, е един голям комплексар. Точно заради неговите вижданя всички са в тази ситуация. Не ги оставя да поемат по пътя си..( ми Фуат и Асуман са женени по любов. Млади образовани хора- защо киснат в общата къща? Дали нямат свой мечти) Седиш до дядо- нямаш право на избор.  Работиш, живееш заради него и по неговите правила и да казва, че ти си никой..?! Ами извинете , но е страшно унижение. Фуат и Орхан са забъркали нещо ясно е, но пък ако ги нямаше тях, докато дядко си седи у дома и гледа босфора, бизнеса нямаше да е жив още ...
Друго- Защо Сейран трябва да е господарка на дома ..защо тоя дом трябва да има господари ? Няма ли право всеки да е господар на своя живот?

# 297
Дядото управлява семейството си, както и фирмата- генерален директор и подчинени. Йерархията е важна Grinning
Много идентичен беше начина, по който смени властта и на двете места- показен и унизителен.
Суров и безкомпромисен, както към себе си, така и към останалите, Халис е създал семейство от непълноценни хора, смачкани от тежестта на задушаващи правила и свръх очаквания.

# 298
Хайде,хайде,какво ли пък толкова изисква от тях Халис бей та да е такова чудовище?
Изисква се  морал,любов към семейството,отговорност,честност и трудолюбие.
Оставил ги беше човекът на мира и какво направиха?
Спят кой с когото му падне,лъжат,мамят,сплетничат,крадат във фирмата,кой,когато иска ходи на работа....
Да изброявам ли още?
Много си е право човекът

# 299
И като е толкова ПРАВ , какво е постигнал ?!?!?
Едно фалшиво уважение / де факто   унижение/ .плод на неговите правила от време оно ...

Като види Хаттуч или чуе гласа  ѝ става на медуза , а иначе рапан го раздава .......айде да ходи на кални бани ....
Де да е толкова "стелирен" наистина ...както се представя ...ама  не е ....

Успехът в бизнеса и семейството са ....о башка ,о башка ......!!!!

Общи условия

Активация на акаунт