Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 6

• 41 597
  • 724
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Здравейте,
благодаря за фрага и превода. Чакам си спокойно романтичен епизод, да видим.
Не видях кадри със Суна и Абидин. Иска ми се малко повече екранно време и на тяхната история.

# 391
Когато Ферит беше във фирмата при счетоводителя, нали се обади Бурак? И докато Феро каза името му,не се ли чу гласа на Пелин? И тогава счетоводителя му взе телефона.

# 392
Аз четох , че Пелин ще го причака на паркинга на работата и той ще й каже повече да не го търси.Но колко е истина не знам.
След това отива при майка си и нещо замислят с нея.

# 393
Когато Ферит беше във фирмата при счетоводителя, нали се обади Бурак? И докато Феро каза името му,не се ли чу гласа на Пелин? И тогава счетоводителя му взе телефона.

И на мен ми се стори женски глас, обаче Сейран не му ли проверява после телефона и нищо не каза. Или, нормално, е изтрил обаждането от историята.

# 394
Най-клиширано е за задържиш мъж с дете. Учудващо е, че Пелин не го е използвала.
Ако онази вечер е имало нещо между тях, сега е момента. Освен  това  в очите на Ферит тя е приятел,  добър човек,  жертва и т.н.
Очаквам да направи опит за самоубийство например.  И да използва влиянието си. Няма да успее да постигне много, но поне, ще развали отношенията и доверието между СейФер.Все жалки картини, не знам от къде й дават това екранно време и важност. Rage

Фуат е различен от това, което изглежда, и постепенно ще излязат наяве неговите лудости.
Ферит му каза нещо от сорта: Мислех, че си го оставил в миналото, но ти изобщо не си се променил. Чакам лошотиите му да започнат да падат от шкафа.. Ифакат, няма да спре всички интриги в главата си. Суна няма да се поддаде и  да попадне под нейното влияние. Дано да разкаже всичко на Сейран и на Ферит.  Той я беше предупредил за нея.Може да я заплашва с историята между Юсуф и Сейран.

# 395
Много ще се радвам наистина Ферит да каже на Пелин да не го търси повече, а не защото Сейран така му е казала или който и да било друг.

# 396
Е как ще забременее случайно? Той сериозно ли би спал с нея, без предпазни мерки? За Пелин говоря 🙄

# 397

И на мен ми се стори женски глас, обаче Сейран не му ли проверява после телефона и нищо не каза. Или, нормално, е изтрил обаждането от историята.
Ама, Бурак се обади. Неговият номер е бил сигурно.

# 398
  • София
Е как ще забременее случайно? Той сериозно ли би спал с нея, без предпазни мерки? За Пелин говоря 🙄
Ега му и женкаря, ако забременява случайно жените, с които спи.

# 399
Ега му и женкаря, ако забременява случайно жените, с които спи.
В турските сериали всичко е възможно Joy

# 400
ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК!!
ТОВА,КОЕТО СИ ПОЖЕЛАВАМ ЗА ВСИЧКИ НАС Е ДА БЪДЕМ ЗДРАВИ,СИТИЯТ ДА ПОВЯРВА НА ГЛАДНИЯ,БОГАТИЯТ ДА СИ КАЖЕ,ЧЕ ТОВА,КОЕТО ИМА МУ СТИГА,БЕЗРАБОТНИЯТ ДА НАМЕРИ МЕЧТАНАТА РАБОТА И  СЪРЦАТА НИ ДА СЕ ОТВОРЯТ ЗА КРАСОТАТА,БЛАГОРОДСТВОТО И ДОБРОТАТА!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК СЪНАРОДНИЦИ!

# 401
Честит 3ти март Българи ! и една пикантерия колаж ли е незнам върти се в турските групи

# 402
  • Яко в Матрицата...
Честит национален празник! 🇧🇬🇧🇬🇧🇬

Котката, колаж е.

От Стар ТВ ни канят да гледаме днес Grinning

# 403
Честит 3 март! Нека се гордеем, че сме българи!

Горещо ще е довечера, нямам търпение за епизода Heart Eyes

# 404

Общи условия

Активация на акаунт