Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 6

• 41 611
  • 724
  •   1
Отговори
# 375
Рени, благодаря за превода и резюмето!

То, че тази сцена ще е накрая на епизода, почти всички предполагаме, но дали точно в този момент няма да звънне майката на Пелото и да прецака романтиката 🤔

# 376
  • Яко в Матрицата...
Мери, романтика ще има и ако някой я прекъсне, то това ще е Сейран Wink

Заради всичко случило се досега със сценария, феновете не могат да се отпуснат и още преди да са изгледали серията, се занимават с това как аджеба Ферит ще развали всичко Grinning Мисля, че лесно може да се предположи как - като излъже доверието на Сейран. Тя може и да се поддаде на чувствата си за момент, да приспи бдителността си, да повярва, но няма да е за дълго и ако Феро ефенди се издъни - тежко му и горко. Дано оттеглянето от проекта е за сметка на някаква друг дейност.

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 17:29 от Reni - BG

# 377
Къде бяхме, къде сме сега.. из туитър

И за мен разковничето е,какво ще направи Ферит? Дали се променя под натиска и любовта? Или съвсем скоро ще е със началните си настройки Confused

# 378

Това не е ли закуската която я води да ядат в началните епизоди?

Ферит ефенди с вкус бе

# 379
Все ми се струва, че този път не Сейран ще спре романтиката. То около тях все някой ще има да позвъни или потропа на вратата 🥴

# 380
Цитат
Все ми се струва, че този път не Сейран ще спре романтиката. То около тях все някой ще има да позвъни или потропа на вратата 🥴
Пело, например. Ако е решила да играе вабанк.
Аз обаче се чудя, как се връзва просълзяването на Сейран при връзката с онези дечица, заради които се включи в проекта, и ... отказът й сега. Шампионски отказ бил!?!

# 381
Чакам клишета и че е бременна...

Ще цитирам една приказка от друго дизи
Няма да си цапаш сърцето с този който не умее да обича и с този който не целува дори ръцете ти от сърце.
Усещам сърцето на Феро 😭❤️

# 382

Аз обаче се чудя, как се връзва просълзяването на Сейран при връзката с онези дечица, заради които се включи в проекта, и ... отказът й сега. Шампионски отказ бил!?!

И аз това си помислих, нали проекта беше с много благородна кауза!?
СЦ и с този проект се изложиха, все едно се подиграха на дечицата, които очакваха помощ.
Сега си мисля, защо романтичните сцени са в червено. Да не би, за да не му се видят червените ушета на Мерт 😉

# 383
Тези горещи сцени  не знам  как ще им се отразят на Афра,най-вече на Мерт. Човек от камък да е, ще се разтопи:grinning:

И аз това си помислих, нали проекта беше с много благородна кауза!?
СЦ и с този проект се изложиха, все едно се подиграха на дечицата, които очакваха помощ.
Сега си мисля, защо романтичните сцени са в червено. Да не би, за да не му се видят червените ушета на Мерт 😉

# 384
  • Яко в Матрицата...
Диди, много бързаш пък ти. Не искам Сейран да е бременна веднага - на 19 години е все пак. Нищо не е видяла от живота...

Нищо им няма на Афра и Мерт - нали са професионалисти. Героите им се искат много, те са близки приятелчета само.

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 18:55 от Reni - BG

# 385
Рени, Диди май има предвид Пелин.

# 386
Рени, Диди май има предвид Пелин.

Йес!
🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

# 387
Фенове на други сериали ни завиждат в момента заради страстните сцени Grinning Рядко има такива  красиви и горещи кадри, да късметлии сме Heart Eyes

А който иска може да си свали приложението Türkiye Gençlik Ödülleri
и да гласува

На всеки 24 часа може по 1 път Wink

# 388
  • Яко в Матрицата...
Аа, Пельо, ма кой сега мисли за нея Joy

Дано не ползват този прийом, че много клиширано ще ми дойде…

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 20:38 от Reni - BG

# 389
Türkiye Gençlik Ödülleri

Общи условия

Активация на акаунт